Bulteriér.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OUESSANTSKÁ OVCE.
Advertisements

N ĚMECKÝ BOXER Alias,,rozplácnutý miláček“. S TAVBA TĚLA Velikost: psi-57-63cm feny-53-59cm Váha: psi-nad 30kg feny-nad 25kg Boxeři mají velmi silnou.
DORPER © Katedra speciální zootechniky, FAPPZ, ČZU v Praze.
Psí salón Ortex Kladno-Rozdělov 585.
Zlatý retrívr (golden retriever)
Hynek Moliš Králík domácí
Jack russel teriér.
Kristýna Mašková Ragdoll.
Kokršpaněl.
Jezevčíci Alice Žáčková.
Velký münsterlandský ohař
Honza M. 3.A. Anglický setr byl vyšlechtěn v 19. století na území Velké Británie, avšak prvopočátky vývoje plemene sahají až do roku Jedním z hlavních.
Pes …a jeho plemena.
American Staffordshire Terrier
PSI.
Můj pejsek Dino Dino je maďarský ohař Dino je maďarský ohař.
malá Encyklopedie koček
Small Munsterlander. byl vyšlechtěn v Německu, v kraji Münsterland, odkud pochází jeho pojmenování. Vznikl začátkem 20. století cílenou selekcí ze španělských.
Německý ovčák LORD.
Slovenský kopov.
Pejsci.
Anglický plnokrevník Martina Kotíková.
Jan Mačina.  Objevil se už ve 14. století ve Velké Británii  Nejprve byl užíván k vyslídění a nahánění zvěře při lovu se sokolem  Je schopen přinést.
Historie vzniku plemene - legendy - předchůdci plemene - pojmenování plemene Vlastnosti - míry - barvy Charakter.
CHOV KOZ.
Kriteria třídění koní Podle fylogenetického původu - skupina mongolských koní - skupina orientálních koní iránských arabských araboberberských anglických.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Peru Doba vzniku: starověk Původní využití: společník Využití dnes: společník Průměrná délka života: 11 – 12 let Další jména:
Labrador, labrador retriever
PORTUGALSKÝ PODENGO MALÝ (Podengo Portuguese pequeno)
Atlas psů Iveta Nováková 8.A rok 2008.
Pes a kočka Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_Přv-Z 4.,6.32
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: střední Afrika Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes Využití dnes: společník Průměrná délka života: 12 let Další.
Velššpringršpaněl.
Jagdteriér.
S AMOJED. Rasa Samojed  Země původu je Rusko  Hmotnost je kg  Výška cm  Barva sněhově nebo krémově bílá  Velmi staré plemeno sibiřského.
KANÁRSKÝ CHRT-PODENGO
Střední škola zemědělská a přírodovědná
Bavorský barvá ř Původ: Podstatně lehčí a menší varieta hannoverského barváře, vyšlechtěná z něj v druhé polovině minulého století v Bavorských Alpách.
Psí Rasy Barbora Myslivečková.
Fenka křížence jorkširského teriéra a pražského krysaříka Ája
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Izrael Doba vzniku: starověk Původní využití: pária, mrchožrout Využití dnes: dobytkářský pes, stopař, hlídač, zachránce, společník.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Itálie Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes-honič, slídič Využití dnes: lov drobné zvěře Průměrná délka života:
BORDER KOLIE Hedvika Kočendová R1.A kellyamuninka.blog.cz.
Kočky.
Nejznámější plemena koní
ROTTWEILER.
Yorkšírský teriér. Stručný popis Země původu: Spojené království Výška: 20 – 24 cm Váha: max. 3,1 kg Barva: černá, stříbrná, stříbrno-modrá Venčení: každé.
Jack russel teriér.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Portugalsko Doba vzniku: starověk Původní využití: lov králíků a zajíců Využití dnes: společenský pes, lov králíků a zajíců.
IBIZSKÝ CHRT (Podenco Ibicenco) Pár chytrých otázek:
Siamská kočka Plemeno kočky.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Nová Guinea Doba vzniku: starověk Původní využití: pária, odklízeč odpadků Využití dnes: pária, odklízeč odpadků, společník.
Jack Russell Terier. Historie  Předchůdce tohoto teriéra je Parson Russellimu, má však kratší nohy  Také rád noruje => díry na vašich záhonkách.
Něco o této rase ( původ, země vzniku.. ) ● V roce 2001 tomu bylo deset let, co bylo toto plemeno dovezeno do České republiky ● Země původu - Velká.
Labradorský retrívr.
PES DOMÁCÍ Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu:
Ekosystém okolí lidských obydlí Domácí mazlíčci Přírodověda 4. ročník OP VK 1.4. – dotace č. 3937/21/7.1.4/2011 Základní škola a Mateřská škola, Otnice,
VLK OBECNÝ Tereza Mičkova 8.A. OBSAH Zařazení Jak vypadá ? (obecné informace) Rozdíly mezi psem a vlkem Zajímavostí Obrázky Zdroje.
1. Nerovné cihličky Rozměr 200/50/4 Sloupky výška 0,5-2,5m Stříška na plot rozměr 200cm, hmotnost 40kg,
PSÍ PLEMENA Bernardýn, milý obr.
Prezentace Jánošová Lea
Náš mazlík Husky Autor: David Pšenička.
Slovenský Čuvač Anna Daňková
Atlas psů.
Prezentace Jiří Šebesta
Název školy ZŠ a MŠ Březno Název: Autor: Mgr. Petr Pištěk
REKORDY ZVÍŘAT.
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
KRÁLÍČEK péče o králíka.
RISKUJ ! PES PSI V ČÍSLECH Psi v Praze 2 Pojmy Smysly psů Rozmnožování Riskuj – hrací pole.
Transkript prezentace:

Bulteriér

Fotky bulíčků Foto krásných bulíků

Charakteristika Výška do 45,5 cm Hmotnost do 40 kg Houževnatý, svalnatý, vytrvalý a tvrdý pes Přiléhavá a drsná srst Barva: bílá nebo žíhaná

Vznik plemene Bulteriér vznikl křížením teriéra a buldoka Vznik v 19. století ve Velké Británii Pes je vyšlechtěn a původně vznikl pro psí zápasy

Povahové rysy Věrný a oddaný společník Dokáže být ostrý a je výborným obranářem Potřebuje pevnou ruku majitele, protože je neobyčejně silný a může být nebezpečný Musí mít hodně pohybu

Péče o srst V době línání je potřeba denně vykartáčovat uvolněnou srst Koupání jen v případě nutnosti Uši se musí udržovat v čistotě a drápky krátké

Typy teriérů bull Stafordšírský bulteriér Americký stafordšírský teriér Bulteriér

Více informací www.bulterier.cz www.bulterier.net www.caborri.blog.cz