Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt ePreskripce a poskytování údajů o vydaných LP
Advertisements

Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Hosting informačního systému K2
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
Kraj Vysočina Projekt ROWANet Stav k RK , př. 1
GTS CZECH, a.s. pro MD Access, a.s.. GTS a MD Access  GTS poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných.
„Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech“
Patnácté výročí založení společnosti CZECH Consult, spol. s r.o. (1995 – 2010) – patnáct let práce v oblasti dopravy a dopravního inženýrství. Děkujeme.
STÁTNÍ SPRÁVA A SAMOSPRÁVA
Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava Fakulta bezpečnostního inženýrství DOPADY DIREKTIVY SEVESO III NA KOMUNIKACI S OBYVATELSTVEM JAKUB ŘEHÁČEK.
9.Národní konference kvality ve VS Ing. Kamil Rajsigl, vedoucí Organizačního odboru Magistrátu města Brna Kvalita v základních územně samosprávných celcích,
Společnost Eurotel a Integrovaný záchranný systém.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Jan Křečan ISSS 2006 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
17. března 2003 Univerzální přípojka – brána do IVS Miroslav Nováček Libor Neumann.
Statutárního města Liberec
Společenská odpovědnost organizací
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury veřejné správy (KIVS) Ing. Lubomír Moravčík
ČTK a státní správa komunikace v zájmu veřejnosti.
Řízení ekonomiky a technicko-provozní agendy zdravotnického zařízení
Konference INMED a 11. listopad Pardubice CEJIZA, s.r.o. – CEntrální JIhomoravský ZAdavatel.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 ePUSA – elektronický portál územních samospráv Krajský úřad Plzeňského krajeMinisterstvo vnitra.
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
Prezentace Internetový portál Plzeňského kraje jako komunikační nástroj Plzeňský kraj Odbor informatiky Ing. Jaroslav Antoš, Ph.D.
Město Nové Město na Moravě Projekt Regionální informační síť iNOVOMĚSTSKO
© 2010 IBM Corporation Chytré řešení pro úspory při poskytování veřejných služeb Ivo Kramoliš – ředitel IBM Global Business Services Česká republika 03/12/2010.
eGovernment Informační systémy ve státní správě a samosprávě
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
Využití infrastruktury školské sítě pro internetizaci obcí Daniel Dočekal.
Mobilní komunikace ve státní správě a samosprávě Možnosti využití mobilních sítí pro komunikaci s občany a a správními orgány.
ISSS 2006, Hradec Králové1 iMUNIS SMiS – aplikace na OÚ Lety Jiří Hudeček, Obec Lety Ivana Melicharová, Obec Lety Tomáš Lechner, Triada, spol. s r. o.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Regionální a municipální informační systém RAMIS Ing. Petra Mikulecká,
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Digitální Česko – veřejná konzultace Ing. Jan Duben ředitel sekce elektronických komunikací a poštovních služeb © 2010 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Přístup k veřejnému internetu v knihovnách obcí a měst Vít Richter Knihovnický institut Národní knihovna ČR Tel ISSS 2007.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
ISSS 2005, Hradec Králové1 iMUNIS SMiS – aplikace na OÚ Lety Jiří Hudeček, Obec Lety Ivana Melicharová, Obec Lety Tomáš Lechner, Triada, spol. s r. o.
Možnosti využití mobilní komunikace při krizových situacích
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Deník veřejné správy.
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
Řízení a kontrola ve veřejné správě
Portál veřejné správy CS – Zákaznická řešení pro státní správu Ing. Vladimír Hořejší Ing. Jitka Novotná Ministerstvo informatiky.
Služby obyvatelstvu Klára Čermáková 3.C. Dělení podle: - oblasti spotřeby: - pro potřeby celé společnosti = kolektivní (státní správa, obrana, bezpečnost)
Individuální projekty MZ Globální granty Porada hlavních sester ČR Lékařský dům.
MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.
E-government - moderní podoba veřejné správy v České republice.
Obchodní komora Navan „Jsme tu pro podnikání“. Irská obchodní komora Největší obchodní organizace v Irsku členů v 59 komorách Sociální partner.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Projekt Sdružení místních samospráv ČR „MAS jako nástroj spolupráce pro efektivní chod úřadů“
SPOLEČNĚ PRO BUDOUCNOST
Veřejné rozpočty Mgr. Oldřich Hájek.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj
Telekomunikační a informační infrastruktura
Trendy k informační společnosti
Michal Šperling - EUREDIS
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Ing. Rostislav Babarík Úloha a postavení Ministerstva informatiky ČR ve vztahu k územním samosprávám Ing. Rostislav.
Inovace pro demenci v podunajském regionu
Centrální místo služeb 2.0
Transkript prezentace:

Společnost Eurotel pro státní správu

2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis a širokou nabídku nadstandardních služeb. ›Zaměřujeme se na centrální státní instituce, orgány samosprávy a vybrané podniky s majetkovou účastí státu.

3 Silný partner pro veřejnou správu ›Naše služby využívá 12 ze 14 krajů ›Mezi naše další zákazníky například patří: Statutární město Brno, Ostrava, Plzeň, Olomouc a další Ministerstvo obrany České republiky Ministerstvo informatiky České republiky Národní bezpečnostní úřad Řízení letového provozu České republiky, s. p. České dráhy, a. s. České aerolinie, a.s Letiště Praha Západočeská univerzita v Plzni Zemědělská vodohospodářská správa Brna

4 Silný partner pro veřejnou správu Nadstandardní péče Řešení na míru Pokrytí Datové služby

5 Eurotel v krajích České republiky ›Nová strategie pro kraje ›Proč ? - chceme nabídnout ještě lepší podmínky regionům, zvýšit dostupnost již poskytovaných služeb... zvýšit Vaši spokojenost ›V čem ? - lepší smluvní podmínky pro města a obce v kraji a pro krajem zřizované organizace, nový HW, zajímavé slevy ›Zlepšení komfortu obsluhy prostřednictvím obchodních partnerů ET, vyšší flexibilita obsluhy ›Další novinky – specifická řešení šitá na míru a potřebu měst a obcí

6 Možnost SMS komunikace Komunikace škol s rodiči Hromadná komunikace s obyvatelstvem Komunikace lékařů s pacienty Komunikace s veřejností v krizové situaci Interní komunikace v rámci úřadu Pořádání anket, soutěží

7 Výhody SMS komunikace ›Nahrazení standardních způsobů komunikace (např. poštovní zásilky, noviny) ›Zefektivnění a urychlení komunikace ›Snížení nákladů ›Hromadná komunikace ›Snadná a rychlá obsluha (PC)

8 Úspora nákladů na telekomunikační služby Eurotel VPN Eurotel VPN Nonstop

9 Internetizace obcí ›Vysokorychlostní připojení k internetu pro obce či města se 100– obyvateli ›Neomezený přístup na internet za pevný měsíční poplatek ›Na míru potřebám vaší obce či města

10 Děkujeme za pozornost. Více na