Město ve kterém žiji Žiji ve městě Vsetíně. Není to zrovna velké město, ale také není nejmenší. Ve Vsetíně jsem se narodil a žiji zde už 16 let. Není tu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Navštivte hlavní město České republiky
Advertisements

Nejprve si Přečtěte pozorně text
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Příroda v naší zemi Na našem území žijí tisíce živočichů a rostlin.
Jmenuji se Michaela Petrová
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
45.1 Jihomoravský kraj – poznáš jeho dominanty?
Kakashi je na dně Odstrašující příklad yaoi fanouška.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
Náš kraj - Moravskoslezský kraj
Praha Hlavní město 1 mil. 140 tisíc obyvatel Zajímavosti: Pražský hrad
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Mgr. Hana Hoberlová, ZŠ Rajhrad
Prezentace (hodnocení dle zadaných podmínek hodnocení prezentace učitelem) 40´ Práce ve skupinách 30´ Seznámení s tématem 10´
Zlínský kraj krajské město Zlín.
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
49.1 Zlínský kraj – poznáš jeho dominanty?
Označení vzdělávacího materiálu (kód):VY_52_INOVACE_ZE.7.55 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Název programu: Operační.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby Jméno: Adéla Švehlová Jméno: Adéla Švehlová Téma: Příroda a já Téma: Příroda.
Praha.
Vím, že Pán můj o mě péči má, je dobrý k nám, je dobrý k nám. Na všech cestách on mě chrání sám, on též mé srdce zná.
VY_32_INOVACE_ 18_ Praha (1) (2) (SADA ČÍSLO 6). INFORMACE PRO UČITELE Jméno autora výukového materiálu: Bc. Milena Švermová Datum (období), ve kterém.
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, Český Krumlov,
Úvod Kroměříž je okresní město ve Zlínském kraji. Leží na řece Moravě. V městě žije tisíc obyvatel. V roce 1997 byla Kroměříž vyhlášena nejkrásnějším.
MÍSTO,KDE ŽIJI JE VSETÍN
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Mgr. Petra Pláničková Název:VY_32_INOVACE_412_NAŠE VLAST Téma: POLOHA ČR, SOUSEDNÍ.
Autor: Mgr. Kamila Dědáková Zpracováno: Ročník (obor) tercie, sexta, 2. A K/81, K/41, Gymnázium Tematická oblast Regionální geografie.
venkovská, městská, chráněná krajinná oblast
Vesnice, ve které žiji Velké Karlovice
Masarykovo gymnázium Vsetín
Vznik ČSR Vypracovala: Mgr. Monika Vlková SPŠ Uh. Brod
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Enviromentální výchova.
Norsko, Švédsko III2-Z7-III-11
47.1 Pardubický kraj – poznáš jeho dominanty?
Červená karkulka Lucie Novotná.
Praha.
MÍSTO, KDE ŽIJI - BOBRKY Bobrky jsou část města Vsetína
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s západočeským městem Tachovem.
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní škola, školní.
Prezentace určená k propagaci MGV
* 1937 Waco, Texas americký spisovatel unitářský pastor filosof a učitel zpěvák, malíř mnich (v zen-buddhistickém klášteře)
MG Vsetín vím,kam jít..
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_11 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluPoznej evropské město _1 Anotace Žák má v průběhu.
Houby – opakování 8. třída
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
Karolinka-město ve kterém žiji
Místo kde žiji: Lhotsko

MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
Vsetín Město ve kterém žiji
VÍTEJTE V ANTINUDĚ 7 Předchozí AntiNudy najdete na: se.webnode.cz Všimly jste si nového vzhledu? Pokračujte kliknutím na libovolné místo.
TURISTICKÉ OBLASTI JIHOMORAVSKÉHO KRAJE C Z.1.07/1.4.00/ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; C Z.1.07/1.4.00/
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Blanka Žánová Název DUM: VY_32_Inovace_ Města Zlínského kraje Téma: Česká republika jako součást Evropy.
 Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. 
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_09_Jihomoravský.
HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Mgr. Michal Oblouk.
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_52_INOVACE_06_Západní_státy_ib2 Číslo projektu: CZ1.07/1.4.00/ Autor: Mgr.
Velká města České republiky.
Rozvoj podnikatelských dovedností na ZŠ ve Zlínském kraji
Název školy: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Na kole po Lednicko-valtickém areálu
Předmět:Vlastivěda Ročník: IV. Tematický celek: Česká republika
Transkript prezentace:

Město ve kterém žiji Žiji ve městě Vsetíně. Není to zrovna velké město, ale také není nejmenší. Ve Vsetíně jsem se narodil a žiji zde už 16 let. Není tu toho moc zajímavého, ale když si chcete najít nějakou zábavu, tak si zde najdete, na co máte chuť. Mně se zde nejvíce líbí kopec Jazýček, který leží na Ohradě. Je zde klid na přemýšlení a okolo něj je les, ve kterém se dá najít několik druhů jedlých hub, ze kterých se u nás doma dělá dobrá polévka. Dále se mi líbí Panská zahrada u Vsetínského zámku. Moc lidí tudy nechodí a na podzim se to tu kaštany jen hemží.

MG Vsetín Masarykovo gymnázium Vsetín pro mne bylo jasnou volbou, jelikož jsem ještě nevěděl co by mně bavilo a také mě zde tlačila sestra, která své studium zde zrovna končila. Když říkala, že tady bude zábava a že učitelé nejsou tak hrozní, nevěřil jsem jí. Teď už ale vím, že měla pravdu a jsem rád, že jsem šel zrovna sem.

Zlínský kraj Na Zlínském kraji se mi nejvíce líbí Zlín. Je zde Skoro všechno. Od obchodů, přes kino, až po kvalitní zubaře. Já osobně jezdím k paní doktorce Sekaninové, která svou práci dělá poctivě a dobře, a proto i když vím, že mě návštěva u ní bude bolet, tak se sem těším, protože můžu zapomenout na bolest na příklad ve Zlatém jablku.

Morava Morava je typická pro své vinice. Vznikají zde ta nejlepší vína v Česku. Mně osobně vína nechutnají, ale slyšel jsem to. Jinak jsou zde krásné památky. Pro příklad uvedu Lednicko-Valtický areál, kde jsem byl na cyklisťáku. Bylo nepěkné jet okolo vinic a nemoct si sesednout z kola a utrhnout si pár hroznů.

Česká republika Když se řekne Česká republika, představím si Prahu, konkrétně Karlův most nebo Václavské náměstí. Jednoduše památky srdce Evropy. Sice památky rád nikterak nemám, ale dokážu je ocenit.

Evropa V Evropě jsou nejrůznější památky a zajímavá místa . V Řecku chrámy zasvědcené bohům, v Itálii Šikmá věž nebo třeba větrné mlýny v Holandsku.

planeta Země Na celičké Zemi jsou nezajímavější lidé.Každý je jedinečný a přesto jsme všichni naprosto stejní. Každý se snaží být jedinečný, ale to je teď moc mainstream. Lepší je se nelišit!

Zdroje fotek http://i.metro.cz/12/062/mecl6/AVA43f43b_profimedia_0040470525.jpg http://media.muzeumvalassko.cz/mrv/media/photos/cache/zamek-vsetin- 2009-12-12_muzeumobject.jpg http://zlin.cz/wcd/articles/2012/03/thumb-large/masarykovo-gymnazium- vsetin.jpg http://i.idnes.cz/11/043/cl6/VEL3ab504_namestimiru.jpg http://www.hotelhappystar.cz/wp-content/uploads/20111002-vinice- hnanice9.jpg http://www.minutex.cz/bin/userfiles/image/staty/recko/atheny-parthenon- velka.jpg