Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Adresa: Ovčárecká 305, Kolín V, Kolín Telefon:
Advertisements

Mgr. Libuše Přikrylová ředitelka Základní školy Provaznická Ostrava
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
7krát efektivnější čištění
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
PRODUKCE OVOCE A ZELENINY HOSPODÁŘSKÝ KRAJINOTVORNÝ NUTRIČNÍ zdroj vitamínů minerálních látek vlákniny fyziologicky aktivních látek (pozitivní x negativní)
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
 Je souhrn všech výrobních a nevýrobních odvětví  Člení se do čtyř sfér  Primárnímateriální výroba  Sekundárnímateriální výroba  Terciálnínemateriální.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_01 Název materiálu:Poživatiny a potraviny. Tematická oblast:Potraviny a výživa 1. ročník Anotace: Prezentace.
RNDr. Božena Macešková, CSc. 2011
Chovatelská stanice: Barzoj
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
Představujeme se Vám:.
Nápoj na bázi koktejlu z ovocných šťáv..
UGO.
Jsme členy odborných organizací:
Tržní hospodářství I. Petr Machala.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_DVOLE_SUROVINY1_11
Str. 27.  peněžní částka účtovaná za výrobek nebo službu  vyjadřuje hodnotu výrobku nebo služby  přináší firmě příjmy - jako jediná ze 4P (výrobek,
Hlavní partner Institutu vzdělávání APSS ČR. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním.
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním.
Reforma českého zdravotnictví poznámky a připomínky
Dentimed s.r.o.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_DVOLE_SUROVINY1_10
Optimální zdravotní péče „HEALTH POLICY “ Jan Hůlek Kardia s.r.o.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Kampaňový DCC balíček pro kvalitní mléko –
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním.
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Dentimed s.r.o.
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 2500 položek v nabídce).
Tisková konference Zelené aliance For Arch,
Nadregionální síť středních zdravotnických škol pro vyšší kvalitu vzdělávání a praxe (reg. číslo CZ.1.07/1.1.00/ ), OPVK Klíčová aktivita č. 2 –
Potraviny pro zvláštní výživu
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti 20 let na trhu 160 domovů a ústavů po celé ČR Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní.
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
Tork Purolin Nová speciální aplikace utěrky z netkané textilie
Kurz léčebné výživy a její praktické aplikace
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
MÍSTO – PLACE – DISTRIBUČNÍ CESTY
Základy chemických technologií 2014 TECHNOLOGIE…..ANEB JAK SE CO DĚLÁ CHEMICKÁ TECHNOLOGIE - SOUBOR CHEMICKÝCH METOD A POSTUPŮ, KTERÝMI SE REALIZUJE PŘEMĚNA.
Hodnocení kvality a bezpečí zdravotních služeb
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
FF WHEEL EXPRESS, s. r. o. SŠ a JŠ Volyně Lidická VOLYNĚ Tel.: wheel. www
Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
Zdravotnické ukazatele v ČR. Kromě zcela obecných ekonomických ukazatelů je měření a hodnocení kvality zdravotní péče typické výskytem zcela specifických.
Enterální výživa v pediatrii Jiří Bronský Pediatrická klinika UK 2.LF a FN Motol, Praha.
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
účetnictví, daně a controlling
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
jednoduchá příprava struků - baktericidní účinek
Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213
Ošetření dle ročního období
Speciální technologie 3. ročník - kuchař
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DUM / VYDMUCHOV / POLIAČÍKOVÁ/ JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE/ 027
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_MARKETING.
= přeměna látek a energií
Typy pracoviště: Ambulantní složky
Lékárny Dr. Max a ekonomické výhody pro Vás
Obecná ekonomie STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Alternativní směry ve stravování
Transkript prezentace:

Jsme členy odborných organizací:

D ě kujeme za spolupráci

O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než položek v nabídce). VelkoobchodLékárnaE-shop Zdravotnické potřeby Nestátní zdravotnické zařízení

NOVINKA ECOLAB Systém vlhčených utěrek k profesionálnímu čištění a dezinfekci ploch Univerzální použití Jednoduchá příprava roztoku Cena  Dlouhá doba použitelnosti Barevné kódování

ODĚVY IREA KVALITNÍ PROVEDENÍ A MATERIÁL PŘIJATELNÁ CENA MOŽNOST VYZKOUŠENÍ PŘED KOUPÍ DLOUHOLETÁ TRADICE VÝROBCE

NOVINKA – ENTERÁLNÍ VÝŽIVA Dietní nutričně kompletní tekutá výživa s vysokým obsahem energie a nízkým obsahem laktózy, určená k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí. Určená k: Podávání výživovou sondou Sipping Výhody výživy NutrilaC Vyrobena na přírodní mléčné bázi Výborné snášenlivost Optimální poměr živin, vitamínů a minerálních látek Neobsahuje lepek Skvělá cena Vyrobeno v ČR

Zvolili jsme kvalitu…. Sempercare Nitrile skin 2 - nitrilové rukavice bez pudru Ekonomické balení 200ks Sempercare latex rukavice s pudrem 100ks/bal. Sempercare latex rukavice bez pudru 100ks/bal. Sempercare vinyl rukavice bez pudru 100ks/bal … a č ím si chráníte ruce vy?

Dentimed ve spolupráci s Magnusfilmem představuje unikátní kulturní projekt… Exkluzivně zajistíme: Videoprojekci filmu včetně besedy s autorem projektu hercem a scénáristou Tomášem Magnuskem Herci: Libuše Švormová Stanislav Zindulka Jaroslav Čejka Lubomír Lipský Květa Fialová Jan Skopeček Jan Somr Miriam Kantorková Zdeněk Srstka Stanislav Fišer „Ve snímku Pamětnice se sešla česká herecká smetánka v důchodu“

Online katalog od

Děkuji Vám za pozornost a těšíme se na Vás u našeho stánku. Krapka Michal Barto ň ová Dana