1 CHANOVICE. 2 ZÁKLADNÍ ŠKOLA 3 Základní škola Chanovice, okres Klatovy 1.září 1947 zřízení újezdní měšťanské školy v budově zámku 1. 9. 1960 vznik ZDŠ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Advertisements

Praktické informace k programu Škola pro udržitelný život.
Ludvík Eger, FEK ZČU v Plzni
Spolupráce se vzdělávacími institucemi. Projekt iYouth – Modely integrace a prevence sociálního vyloučení: podpora migrantské mládeže je spolufinancován.
VENKOVNÍ/OUTDOROOVÉ AKCE Agentura SBLIZUJEME.CZ. Cestujete rádi, ale nemáte s kým? Poznejte nové přátele prostřednictvím Agentury SBLIZUJEME.CZ, která.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice 24. ledna 2014 Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem Stáž pedagogických.
„Přírodní vědy moderně a interaktivně“ „Natural Sciences in Modern and Interactive Way“ Město Orlová.
RNDr. Eva Zelendová PaedDr. Karel Tomek VÚP Praha září 2008
Spolupráce lokálních institucí Seminář Komunitní role veřejných knihoven ZLÍN
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Další vzdělávání učitelů v oblasti ICT Aktivity Domu zahraniční spolupráce Pavla Šabatková vedoucí odboru primárního vzdělávání DZS.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly II. CZ.1.07/1.1.32/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
CULTIVATE: Evropská informační síť pro oblast kulturního dědictví Vít Richter Národní knihovna ČR Olomouc, listopad 2001.
YOUTHPASS Akce 1.1 – Výměny mládeže (organizátorům)
Dům zahraničních služeb Vypracovala: Eva Jermanová.
Erasmus+ Info Day – DIFA 2014 Hana Matějková Institucionální koordinátor programu Erasmus Rektorát JAMU, zahraniční oddělení Beethovenova.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |
PROJEKT ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VÝUKY V ELEKTROTECHNICKÝCH OBORECH Realizátor projektu: Střední škola technická Žďár nad Sázavou od Vyšší odborná.
PAS MLÁDEŽE Akce 1.1 – Výměny mládeže (organizátorům)
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
E-learning na Gymnáziu Cheb
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Projekt sociálně-ekonomický rozvoj Hradce Kralové VNG-GST-projekt ve spolupráci měst Hradec Kralové (CZ) aArnhem (NL) Mezinárodní konference Praha, 16.
CZ.1.07/1.1.02/ Trvalá udržitelnost součástí implementace ŠVP na ZŠ Deblín Koordinátor projektu (manažer): RNDr. Břetislav Svozil, Ph.D. Zástupce.
The Calimera Project is funded under the European Commission, IST Programme The Calimera Project is funded under the European Commission,
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Co Vás dnes čeká? Představení realizátora a partnera projektu Představení projektu a jeho aktivit Možnosti mobilních technologií.
Gymnázium Františka Živného Informační centrum 015 Rozvojový projekt č.160R 2004 Informační centrum jako garant rozvoje dovedností v oblasti IT a schopností.
Centrum pro prezentaci kulturního dědictví Národní muzeum Informační portál eMuzeum.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
Projekt GINIE - role a přínosy CAGI při vytváření Evropské geoinformační sítě.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
10. krajské setkání metodiků Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji.
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Spolupráce středních škol a firem v Pardubickém kraji Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Formy dějepisného vyučování Přednáška č. 7 ZS AR 2014/2015.
Projekt Metodika v anglickém jazyce CZ.1.07/1.3.50/
Učitelé pro učitele UPROU ( ). UPROU  Tento projekt je spolufinancován Evropským sociální fondem (75%) a státním rozpočtem ČR (25%).  OP RLZ.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.1.00/ Ing.
Škola pro všechny Setkání koordinátorů inkluze ZŠ Jeseník, Fučíkova
Možnosti mezinárodní spolupráce v mateřských školách Národní konference Erasmus+/eTwinning 13. – , Zámek Štiřín.
Integrovaný regionální operační program
Informace o výzvě pro školy
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Mentoring Technology Enhanced Pedagogy (MENTEP)
Rekonstrukce Horského hotelu a televizního vysílače Ještěd
Malá muzea a jejich význam pro region
Vazba na Operační programy
TTnet (Training of Trainers Network)
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Plánování prvních kroků
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
EdTRANS transition from school to work
Setkání kariérových poradců
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Složení centra. Složení centra Cíl: síť - spolupráce Proškolení pedagogů pro práci s nadanými Identifikace. Tvorba struktury práce s nadanými na škole.
Financování digitálního vzdělávání z OP VVV
Transkript prezentace:

1 CHANOVICE

2 ZÁKLADNÍ ŠKOLA

3 Základní škola Chanovice, okres Klatovy 1.září 1947 zřízení újezdní měšťanské školy v budově zámku vznik ZDŠ žáků 1995 zřizuje obec školní autobus, eliminuje hrozbu uzavření školy pro nedostatek žáků 2000 zapojení do projektu CHIMER 2004/ ZŠ má 136 žáků a vyučuje zde 10 pedagogů, příprava účasti v projektu SOCRATES

4 VLASTIVĚDNÉ MUZEUM DR. HOSTAŠE V KLATOVECH

5

6

7

8 CHIMER

9 C HILDREN´S H ERITAG E I NTERACTIVE M ODELS FOR E VOLVING R EPOSITORIES Projekt podporován Evropskou komisí v rámci programu IST v klíčové akci Kulturní dědictví pro všechny Cíl projektu: e-Guide (internet) m-Guide (mobilní zařízení) Aktivity: Žáci pod vedením muzejníků a učitelů za pomoci moderních digitálních zařízení dokumentují kulturní památky ve vybraných lokalitách a regionech. Výsledkem jsou CLIOS (Cultural Learning Interactive Objects)

10 KULTURNÍ DĚDICTVÍ

11 Cultural Learning Interactive Objects

12

13

14 BROUČCI

15

16

17

18 C ultural L earning I nteractive O bjects Audiovizuální moduly dat popisující vybrané památky

19

20 CHIMER CONSORCIUM

LETNÍ ŠKOLA

22

23 NIDA

24 WWW

25

26

27

28

29

30

31

32

33 České Budějovice

34 Kontakty CrossCzech – spolukoordinátor projektu, Mgr.Romana Křížová, Vlastivědné muzeum Dr. Hostaše v Klatovech – odborný partner, Základní škola Chanovice – odborný partner, Eva Smolíková, Bedrijfsregio Kop van Noord Holland – koordinátor CHIMERu, John Spee, Ciberspacio – technický koordinátor,