Tvarůžek František 2. 11. 1919 Tělovýchova v letech 1919 - 1949 ČLENOVÉ AKTIVITY STAROSTOVÉ MILNÍKY Klos Josef 1925 Tvarůžek František 1929 OTEVŘENO KOUPALIŠTĚ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 OBCE a MĚSTA  SPONZOŘI  VEŘEJNÉ SBÍRKY  AKCE JEDNOTY  NADAČNÍ FONDY  DOTACE EU  ČESKÁ OBEC SOKOLSKÁ.
Advertisements

Presentace Havířovským církvím. Co je Orel dnes ?  Křesťanská sportovní organizace s více jak členy, působící v celé ČR  Občanské sdružení s.
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Výstavba sportovního areálu 20
Rozpočtové určení daní očima starostů menších měst ČR
Rekonstrukce infrastruktury TJ FC SLAVIA Michálkovice Dotace z výherních loterií Částka – kč Tři nezávislé projekty 1. Umělé zavlažování 2. Oprava.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
 výstavba národní školy  1954 – přízemí školy přebudováno pro potřeby Zvláštní školy internátní – zřizuje se jídelna, kuchyně, dvě ložnice,
ÚSTÍ U VSETÍNA.
JUDO Semily Nové Dojo 2007 D.Šída. Historie a smysl Judo v Semilech: Oddíl Judo Semily, kde 90% členstva tvoří mládež do 15ti let, a jehož počátky se.
Povodně 2010 Realizace převodu státních pozemků ze správy PF ČR do vlastnictví obcí nebo fyzických osob postižených povodněmi roku 2010, za účelem výstavby.
Lobbying Pavel Čech Učo: Úvod Prezentovaný projekt již úspěšně 15 let funguje. Vše se povedlo, ale jak to začalo……. Na počátku byl internet v plenkách.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Odpovědná radnice 1 PŘEDSTAVENÍ VOLEBNÍHO PROGRAMU PŘEDSTAVENÍ KANDIDÁTŮ DO ZM V KLIMKOVICÍCH Ing. Zdeněk Husťák – kandidát na starostu města.
TJ Sokol Libňatov Založen – ustavení jako pobočka TJ Sokol Havlovice Historie se píše do 70. let 20. století – nemáme přesné informace, kdy.
Nový městský stadion Vítkovice Statutární město Ostrava Odbor ekonomického rozvoje.
Metodický list Pohybové aktivity masového nezávodního charakteru mají v českých zemích skoro stopadesátiletou tradici. Počátky souvisí se vznikem české.
Historie sokola David Hrouda.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Dějiny Nosislavi Miroslav Rylich 2012/2013 ZŠ velké Němčice Vedoucí A.P. Mgr. Petr Grábl.
Organizace tělesné výchovy a sportu v ČR
Valašská Polanka Kateřina Srbová.
Obecní zřízení N SP1 Přednáška M. Horáková. Rozsah problematiky 1/2 Základní právní úprava Obec Druhy obcí Základ obce Působnost obcí Oprávnění obce vydávat.
Projekt partnerských MAS MAS Rozkvět zahrady jižních Čech MAS Blanský les – Netolicko MAS Vodňanská ryba.
Sport – v zdravém těle zdravý duch
Vypracovaly: Nevrtalová Michaela Šlechtová Nikola Uhllířová Jana
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Vznik tělovýchovné jednoty SOKOL
Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
VÝVOJ ČESKÉ TĚLOVÝCHOVY ; SOKOL
Skalička 2013 Zpracoval: Matěj Cifr.
 Tenisové začátky- květen, červen- (17 dětí)  Celosezónní soutěž dětí- květen až srpen- (16 dětí)  Soutěž o tablet  Účast v turnajích- Čuník cup, Dostál.
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
Místní akční skupina MAS Brána Brněnska, o.s.. Spolupráce veřejného sektoru, neziskového a podnikatelského za účelem partnerství a spolupráce v oblasti.
N á zev projektu: „ Sportovní víceúčelové centrum Králův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Sportovní.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
14. července 2015 Informační TV obce Kamýk nad Vltavou Poslední úprava dne 14. července 2015.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
D OMOUŠIC E Vypracoval: Jiří Stehlík; UČO Z ÁKLADNÍ INFORMACE : kraj (NUTS 3): Ústecký okres (LAU 1): Louny katastrální výměra: 15,27 km² počet.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
SK Řetězárna Sportovní Česká Ves Datová schránka: nekgykn.
EJPOVICE Výstavba obytné zóny. Umístění Ejpovic: Plzeňský kraj, okres Rokycany.
Zdravotnictví v Regionálním operačním programu Jihovýchod Ing. Erika Šteflová Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
KRONIKA ZŠ ŠKOLNÍ V OBRAZECH začátek výstavby školy ZŠ Školní Vrchlabí, Liščí kopec.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Peněžnictví v ČSR Místa organizací „Sdružení“ do roku 1939.
Spolky Cvičení s novou motorovou stríkačkou u rybníka Vratislava.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
SOKOL Materiál je součástí projektu „Odraz 1. světové války v moderní výuce“ a je prostřednictvím „Programu na podporu činnosti nestátních neziskových.
Spolky a kluby Tělovýchovná jednota Dříteň Sbor dobrovolných hasičů – Dříteň Sbor dobrovolných hasičů - Malešice.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
SPRÁVNÍ ORGÁNY OBCE Mgr. Michal Oblouk.
Výroční zpráva Občanského sdružení Konipaska za rok 2014
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
POZVÁNKA T.J. Sokol Domoušice pořádá dne oslavy 120. výročí vzniku Sokola v Domoušicích. 120 let T.J. SOKOL DOMOUŠICE 120 let Program oslav:
Prezentace projektů, KD U Boudů
Sazka a.s a sázky P6 EKOS.
Podpora trhu s nemovitostmi. Česká společnost certifikovaných odhadců majetku 25.listopad 2004 Zbyněk Smejkal.
VÝVOJ ČESKÉ TĚLOVÝCHOVY ; SOKOL
Živá kronika projekt spolupráce mas krajina srdce
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Bod č. 7: Částečné zrušení usnesení přijatého na 19
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
Transkript prezentace:

Tvarůžek František Tělovýchova v letech ČLENOVÉ AKTIVITY STAROSTOVÉ MILNÍKY Klos Josef 1925 Tvarůžek František 1929 OTEVŘENO KOUPALIŠTĚ A DŘEVĚNÝ PAVILON U ODRY 1933 Šimíček Klement 1932 ÚČAST NA SOKOLSKÝCH SLETECH V PRAZE SEHRÁNO 39 DIVADELNÍCH HER PRO DOSPĚLÉ I DĚTI, KAŽDOROČNÍ KONÁNÍ PLESŮ,TĚLOCVIČNÝCH AKADEMII OBNOVENÍ SPOLKOVÉ ČINNOSTI 1945 PŘEDÁN SPOLKOVÝ MAJETEK ODEBRANÝ V ROCE Šimíček Klement ZRUŠENÍ SPOLKU MAJETEK PŘEVEDEN NĚMECKÉMU VEDENÍ OBCE

Tělovýchova v letech ČLENOVÉ AKTIVITY PŘEDSEDOVÉ MILNÍKY Kouřil V 1955 ZALOŽEN ODDÍL KOPANÉ Počet členů 98 SLOUČENÍ TJ SOKOL A OREL Počet členů Počet členů 162 DOBROVOLNÁ SPORTOVNÍ ORGANIZACE SOKOL 1952 Kouřil 1965 ZVOLEN NOVÝ VÝBOR 1966 Kouřil 1966 Bayer J.ml ZVOLEN NOVÝ VÝBOR 1969 ZÁKLADNÍ ORGANIZACE ČSTV SOKOL 1957

Tělovýchova v letech ČLENOVÉ AKTIVITY PŘEDSEDOVÉ MILNÍKY ZAHÁJENA VÝSTAVBA TĚLOCVIČNY Počet členů 126 NOVÝ VÝBOR TJ Počet členů Počet členů 168 DO SPRÁVY TJ PŘEDÁN POZEMEK U ODRY Kelnar J Biskup Z REKONSTRUKCE ŠATEN PRO KOPANOU1984 UZAVŘENA SMLOUVA MEZI ŘED.ŠKOLY A TJ O UŽÍVÁNÍ TĚLOCVIČNY Bok K Počet členů 104 Bok K Počet členů Počet členů 185 Klos K. 1988

Tělovýchova v letech ČLENOVÉ AKTIVITY PŘEDSEDOVÉ MILNÍKY ROZSÁHLÁ REKONSTRUKCE AREÁLU U ODRY Počet členů 91 ZKVALITNĚNÍ FOTBALOVÉHO HŘIŠTĚ NAVÝŠENÍM TERENU Počet členů Počet členů 139 SPOJENÍ TJ SOKOL S ČESKÝM SVAZEM TV 1990 Klos K / pověřen vedením 2000 Glogar D TJ PŘEBÍRÁ STAROSTLIVOST O ANTUKOVÉ HŘIŠTĚ MAJETEK VE VLASTNICTVÍ TJ NA KATASTRÁLNÍM ÚŘADU ČINÍ 689 TIS.KČ Rok 2006 Šimíček M Počet členů 134 Glogar D Počet členů 181