Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace

Advertisements


Mohl jsem vymyslet pro některý, z vás speciální vánoční přáníčko, ale já jsem řekl NE! Když přáni, tak pro všechny: tak vesele vánoce a šťastný novy rok.
Vánoční zvyky u nás a ve světě
VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK. VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK.
Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou.
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
Vánoce.


Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
Vánoce 2012.

Sníh tancuje nad chalupou, pod botama louže křupou
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
Začíná adventní čas roku 2008
DOMINIK HASIL,DD VAL.KLOBOUKY- SMOLINA
Vánoční matematický kufr
NAD BETLÉMEM JASNÁ HVĚZDA,TO PŘEKRÁSNÉ ZNAMENÍ,PŘÍCHOD SVĚTLA,LÁSKY,ŠTĚSTÍ,NOSITELE NADĚJÍ.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Krásné Vánoce.
VÁNOČNÍ TAJEMSTVÍ Zpívá Hana Zagorová a Petr Rezek.
Kluci, kamarádi, přeji vám co nejpříjemnější poslední chvilku roku a co nejšťastnější vstup do roku Ať Ti ten rok přinese jen a jen to nejlepší!!
JEŽÍŠKU—MÁM PŘÁNÍ.
Hvězdný pozdrav sněžných vloček , mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky   a příští rok žádné vrásky.
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
PROSINEC NEZKLAMAL NÁS,PO ROCE PŘIŠEL ZAS!NEJDŘÍV OVŠEM BARBORA A MIKULÁŠ,PROBUDÍ V NÁS VÁNOČNÍ ČAS!JEŽÍŠEK JE DÁRKŮ PÁN,CESTIČKU JSI NAJDE KNÁM! CO BYCHOM.
Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává
Oheň v krbu tiše praská, v našich srdcích klid a láska, z oblohy se sype sníh, vločky tančí v závějích…
Pohádkové Vánoce přejeme vám Vánoce jako z pohádek,
Ať s každou spadlou vločkou se rozhostí v srdci mír, ať s každým rampouchem se rozezvoní štěstí, ať vůně vánoc a jehličí Vám přinese do duše klid.
Na plotně se kapr smaží,na stromečku hvězda září
Vánoční přání pro radost
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
Na dortu zas přibyla Ti, další svíčka hořící
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
Merry Christmas WHITE CHRISTMAS.
JÁSEJTE ZA DVA,SMĚJTE SE ZA TŘI A OSLAVTE VÁNOČNÍ SVÁTKY JAK SE PATŘÍ
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
Vánoční besídka v 1. B.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Dárky V tomto ročním období je populární dávání vánočních dárků. Dárky jsou většinou zabalené v červené, zelené barvě nebo ve slavnostním balicím papíru.
Název školy:ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:Mgr. Dagmar Šaflová Název:VY_32_INOVACE_M Téma:Vánoce, vánoční přání Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Vánoce VY_32_INOVACE_16 Sada 8 Rozmanitost přírody Autor: Jana Nikrmajerová ZŠ a MŠ Dešná IT ve skole 1622/21/7.1.4/2010.
 MATERIÁL JE URČENÝ PRO ŽÁKY 4. ROČNÍKU, PRO VÝUKU VĚCNÉHO UČENÍ  PREZENTACE NA INTERAKTIVNÍ TABULI  POMŮCKY: INTERAKTIVNÍ PERO, FIXY NA INTERAKTIVNÍ.
Vypracovali: Martin Madaj a Lukáš Dostál
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, HLUŠICE AUTOR: MGR. PETRA PETRÁČKOVÁ ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_1B_02_VÁNOČNÍ.
EU peníze školám Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor
Slavíme Vánoce Na Vánoce se připravujeme už od počátku prosince. Tento předvánoční čas nazýváme advent. Ten začíná většinou poslední listopadovou neděli.
Vánoční přání pro radost
Šťastné a veselé svátky Vánoční
Krásné vánoční svátky.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Druhá třída hraje vánoční hru pro své rodiče
Prezentace je určena pro výuku hudební výchovy ve 3. ročníku
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Štěstí tomu, kdo ho nemá. Lásku tomu, kdo je sám
Vánoce Cliccare per avanzare.
Začíná adventní čas roku 2008
4. třída Náš poslední společný půl rok ….
AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_15 Prosinec a tradice
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Veselé vánoční svátky.
NAD BETLÉMEM JASNÁ HVĚZDA,
Transkript prezentace:

Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.

Dnes opět nastává radostná chvíle, kapr nám uplaval, tak máme filé Dnes opět nastává radostná chvíle, kapr nám uplaval, tak máme filé. Stromeček ohořel pod žárem svíček, slzy se hrnuly do našich víček. Ty slané slzičky jsou slzy štěstí, ať ten příští rok, máme hodně štěstí.

Zasedni už ke stolu, odpočiň si včas, vychutnej si s ostatními, ten vánoční čas.

Už tu práci nemám rád, jenom dávat a nic brát Už tu práci nemám rád, jenom dávat a nic brát. Letos už chci změnu, předávám Ti směnu. Tvůj Ježíšek.

Za chvíli u stolu rodinná večeře, Ježíšek už klepe na dveře Za chvíli u stolu rodinná večeře, Ježíšek už klepe na dveře. Krásné vánoce a krásný Nový rok.

Purpura na plotně voní, děti se po bytě honí Purpura na plotně voní, děti se po bytě honí. Převrhlý stromek i cukroví, rodiče jsou z toho hotoví. Takové jsou po roce, zase české vánoce.