Traktor Zetor Simulator 2009 By Luke$. O hře Simulátor farmaření a jízdy na neobvyklých zemědělských strojích se stal nejúspěšnější hrou na pc v Německu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Beckiland Firemní párty.
Advertisements

Cyklus seminářů „Musíš chtít sama“ Jdeme s kůží na trh.
Jak vzniká mobilní stránka Seznamu
Hra S.t.a.l.k.e.r. Shadow of Chernobyl Je o drsných podmínkách v zoně Černobylu. Už.
Trh a jeho zákonitosti.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Zemědělské plodiny DUM 14/1
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Chasák Petr Hrazdil David Katolický Vít Finanční analýza TraSta, spol. s r.o.
PC-Pajoška Firma vznikla Hystorie firmy: Firma byla založena roku 1998 začínali jsme jako malá neznámá firma ale dnes už jsme všude známí.
Rovnovážná cena je cena, při níž je trh v rovnováze Při rovnovážné ceně nedochází k tlakům na její zvýšení (převis poptávky) ani k tlakům na její snížení.
Podnikatel Lermanův zákon o podnikání: Kterýkoli podnikatelský problém je možno vyřešit, je-li k dispozici dostatek času a peněz. Lermanův dodatek: Dostatek.
Airsoft hra na válku.
Počítačová verze hry pro Windows
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Ekonomie, trh Uč. Str Ekonomie Ekonomie je věda, která zkoumá podstatu a fungování hospodářských vztahů.
ABS SUPERSTEER – INTELIGENTNÍ BRZDOVÝ SYSTÉM Stříbrná medaile na výstavě Agritechnica 2009 v Hannoveru.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
IPod. Vznik firma Apple první verze iPodu byla uvedena na trh 23.října 2001.
Hra ve které se stanete řidičem kamionu.  Doprava celou škálu nákladu ve více než 60 evropských městech.  Spusťte svůj vlastní obchod, který nadále.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
NOVÝ PŘÍBĚH pro STARÝ ZÁMEK. PODPORUJÍ NÁS Připojte se k nám a podpořte pilotní projekt Aby se zámek Kácov neskácel.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_246 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
geografie/věková pyramida ČR
je očekávaná FPS hra v tomto roce.Operation Flashpoint 2: Dragon Rising je očekávaná FPS hra v tomto roce. Jedná se o velmi taktický akční simulátor s.
Tato prezentace nesmí být použita na jiný den Země než na Zneužití je trestné Zneužití je trestné.
„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
MSV 2009.
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Finanční analýza TraSta, spol. s r.o.
Finanční analýza TraSta, spol. s r.o.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Osmé MaSo, 49 družstev z 28.
Prezentace pro borce Trenéři: Kulatka, Kain FK Brandýs-Boleslav roč FK Brandýs-Boleslav roč Březen 2010.
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
LOPOGOLF
Chasák Petr Hrazdil David Katolický Vít Finanční analýza TraSta, spol. s r.o.
Cesta do světa Je to jako celovečerní film, takový výlet do devatenáctého století, znásobený pohledem na krajinu podél trasy vlaku během cesty. Orient.
Návštěva prodejny zemědělské techniky. Náš den začal srazem ve škole. V plném počtu jsme se odebrali k dopravnímu prostředku- mikrobusu a vyrazili jsme.
TROJČLENKA.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR K čemu slouží Technologický profil ČR pro inovační firmy? Jsme připraveni na zvládnutí inovačních procesů? Pavel Švejda.
Návrh a realizace multiuživatelské hry Tomáš Wasserbauer České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
PYRAMIDA Celá čísla.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
 Jiří Stejskal, Jiří Jambor, Marek Šimon, Kristýna Stejskalová.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Zemědělství TataSyn. Vznik firmy Firma Zemědělství TataSyn vznikla roku Firma se od začátku specializovala na prodej zemědělské techniky. Dnes si.
Masarykovo gymnázium Vsetín
DIDAKTIKA FYZIKY I. 8 ICT ve Fy Josef Trna PdF MU©2009.
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Omar Zainab Ali Petr Březina 8.B. Seznámení s adopcí Afrických dětí Jde o pomoc dětem, které se nacházejí v podmínkách úplné chudoby. Cílem je především.
LECTURA VALUATION Page 1 LECTURA Systém oceňování mobilní stavební a zemědělské techniky.
Zpracovala: Mgr. Monika Dvořáková Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
Tato prezentace byla vytvořena
Den Zemědělce - Kámen 2017.
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému
M-traktory.
Základní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: Základní škola Pardubice - Spořilov Autor: Mgr
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PARDUBICE - SPOŘILOV
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová
ROBOTI Dále prosím.
ABC, s.r.o. - nabídka 2006 Josef Novák
Office 365.
Mimořádné události u nás a ve světě
Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
Transkript prezentace:

Traktor Zetor Simulator 2009 By Luke$

O hře Simulátor farmaření a jízdy na neobvyklých zemědělských strojích se stal nejúspěšnější hrou na pc v Německu všech dob a obrovskou popularitu sklízí také v České republice. Původně vyšel pod názvem Landwirtschafts Simulator 2009 a existuje i anglická mutace Farming Simulator 2009.hrou na pc

Fotografie ze hry

Jak to někoho může bavit? Dobrá otázka! Simulátor farmaření je totiž opravdu vychytaný. Firma Estragon, která se specializuje na podivné simulátory zdánlivě nezábavných činností totiž původně německou hru dokonale lokalizovala (všechna použitá technika je opravdu k dostání na českém trhu nebo pochází přímo od českých výrobců) a vyhrála si i s takovými detaily, jako je známá písnička skupiny Visací Zámek Jede traktor, je to Zetor…), která vás bude provázet celou hrou, nebo si všimnite pneumatiky traktoru. Úspěchu pomohla také opravdu velmi slušná cena za originální hru. Traktor Zetor Simulátor 2009 pořídíte na tuzemském trhu za tři stovky.pneumatikyTraktor Zetor Simulátor 2009

Jak se to tedy hraje? Začátek hry je jednoduchý – máte pole, starší traktor a kombajn. Hurá do práce – zasejete, obděláte, sklidíte, prodáte a za utržené peníze rostete, jak jen to jde. Postupem času nakupujete nové stroje – v základní pc hře je k dispozici patnáct modelů traktorové techniky, dále kombajny, paletové vidlice, žací stroje, nakladače, rozmetače, secí stroje… to vše od předních českých i světových výrobců a s bohatým popisem. Pokud máte dostatek finančních prostředků, můžete si pořídit pomocníky, kteří budou těžkou techniku ovládat za vás. Zadáte jim kokrétní úkoly a oni je bez reptání splní. Vaším cílem je racionalizovat veškeré činnosti tak, aby farma prosperovala co nejlépe.

Konec Díky za pozornost! Všechny dotazy pište na naše stránky.

Web