E-Government Moravskoslezského kraje (II. – VI. část výzvy) Projekt Vnitřní integrace úřadu Odbory informatiky, kancelář ředitele, investiční a majetkový,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Advertisements

Spisová služba a její vazba na datové schránky
© Radek Maca Státní informační politika ve vzdělávání SIPVZ w w w. e - g r a m. c z ICT plán školy možný přístup k jeho zpracování odbor 55 SIPVZ MŠMT.
IISPP ■ pojem definován v letech v rámci přípravy výzkumných záměrů NPÚ na roky ■ dlouhodobý projekt na vybudování nového komplexního.
STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROJEKT „Technologické centrum“ Zpracovatel: EUNICE CONSULTING a.s. 1.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje Co bude portál umět.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
© Copyright Siemens Business Services Global network of innovation Návrh rozvoje informačních systémů krajského úřadu Ludvík Dlabaja 17. března 2006.
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Porada tajemníků úřadů obcí III. a II Praha.
Granty pro IT a jak jimi podpořit prodej Robert Šedivec.
Popis systému DBMAN. Obecná charakteristika Systém DBMAN vychází ze snahy maximálně zobecnit přístup k datům v jednoduchých databázích. Původním záměrem.
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Část VI. – Technologické centrum kraje Setkání se zástupci ORP KÚ SK.
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Krajský rok informatiky Ústí nad Labem.
Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje Ing. Tomáš Vašica Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje.
Cloud Computing - efektivní a transparentní provoz organizace pro každého (Jakub Fiala, Miroslav Čejka GORDIC ® )
Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele Projekt „Malá integrace“
Praktická ukázka použití v podmínkách ZK Krajský rok informatiky Zlín, Pavel Novotný & Pavel Kopecký, Zlínský kraj.
1 O programu pro Informační Systém Investičního Controllingu n Dovolujeme si Vám představit základní schémata informačního systému ISIC n Programové řešení.
Personální management
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Strategie.
ISSS Pavel Kopecký, Zlínský kraj Václav Mařík, Marbes consulting s.r.o.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Zvýšení kvality řízení KÚPK aktivita A3 Informační strategie Analýza Workshop
Realizační tým ICZ duben 2005
Krajský úřad Libereckého kraje
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Návrh a zavedení systému poskytování a sledování dotací
Využití infrastruktury školské sítě pro internetizaci obcí Daniel Dočekal.
Informační systém plzeňského kraje ( principy stavby - zajímavé prvky) Krajský úřad Plzeňského krajePlzeňský holding, a.s. Václav Koudele Martin Vimr.
1 Průběh implementace IS Přehled jednotlivých etap.
ASP a.s. ASP a.s. ASP a.s. je mezinárodní softwarová společnost zaměřená na komplexní implementaci a maintenance FM systémů společností a institucí. 
SROP 2.2 Internetizace knihoven Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky.
Transformuje Kraj nebo kraj ?
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Zavedení ekonomického systému Microsoft Business Solutions – NAVISION v městě Ústí nad Labem Mgr. Petr Gandalovič primátor města Ústí nad Labem
Studentská PARDUBICE Implementace MIIS na Univerzitě Pardubice Petr Švec, Univerzita Pardubice.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Aktivita A4 - Návrh a zavedení systému.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu „Podpora vzdělávání a supervize v sociální.
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
1. Zkvalitnění služeb státních organizací pomocí strukturálních fondů příklad Technologické agentury ČR Marie Stehlíková vedoucí Projektové kanceláře.
Stav krajských projektů Zpracoval: Mgr. Tomáš Kupča Datum:
Aktuální informace k DMVS Ing. Ivan Ivanov Informace k DMVS.
Debyrokratizace státu a redukce administrativní zátěže - Personální audit ministerstev a dalších státních úřadů - Konec obíhání úřadů – soustředění souvisejících.
Strategie Smart Administration David Zeisel Odbor programového řízení Ministerstvo vnitra ČR
Pasportizační systém nemovitého majetku Ústeckého kraje Ústí nad Labem
Pro podporu začlenění České republiky do EU Microsoft s.r.o. „Informatická podpora procesů vzdělávání “
Možnosti financování správy majetku a provozu budov z Evropských strukturálních fondů Aktuální výzvy, potenciál IROP a vícezdrojové financování Michal.
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
Řízení investičních projektů DSZ DÚR DS ZBV RS DVZ DSP Systém Aspe.
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
Přednáška Akce: Přednášející: RNDr. Věra Palkovská | starostka | město Třinec| TFM Město Třinec a Facility Management.
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
IS jako nástroj moderního personálního managementu Vít Červinka
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
Vzdělávání pracovníků KÚ a PO při zavádění SW podpory procesům FM
Řízení změn IS Milan Mikloš Vedoucí odboru IT
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
Informační zdroje české veřejné správy
Spolek pro budování a implementaci softwarových open source nástrojů
Ing. Stanislava Správková
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
Transkript prezentace:

E-Government Moravskoslezského kraje (II. – VI. část výzvy) Projekt Vnitřní integrace úřadu Odbory informatiky, kancelář ředitele, investiční a majetkový, evropských projektů

Projekt vnitřní integrace úřadu Přínosy pro řízení příspěvkových organizací (PO) –Nový jednotný portál pro PO, obce –Jednotná správa uživatelů PO –Nový servis desk pro PO –Zefektivnění správy majetku

Projekt vnitřní integrace úřadu Přínosy pro řízení úřadu –Provázání personálního systému se správou uživatelů –Nový intranet –Nový servis desk – informatika s lidskou tváři –Optimalizace IT procesů, katalog služeb, kontaktní místo –Napojení na základní registry Návazné zakázky –Docházka a kartové centrum –Kancelářský software

Harmonogram Vnitřní integrace úřadu Analýza 11/2012 – 1/2013 Identity Management – do 9/2013 Int. platforma a Integrace personálního sytému – do 9/2013 Software pro správu majetku kraje (Facility M.) – do 9/2013 Integrace s portálem a Základními registry – do 10/2013 zkušební provoz – do 10/2014 Zkušební provoz do 10/2014 Zavádění nového Docházkového systému (7m) Nové Kartové centrum pro zaměstnance 10/2013 Vybavení úřadu kancelářskými programy 1/ /2014 Zkušební provoz KC 11/ /2014 Zkušební provoz Docház. sys. na KÚ 012

Správa majetku - hlavní přínosy FM pro MSK Nahrazení stávajícího systému zajišťování informací o nemovitém majetku prostřednictvím tabulek jednotlivými odbory krajského úřadu (bez vzájemné provázanosti) aktuální sdílenou databází.

Zajištění relevantních informací pro rozhodování o investicích a budoucím majetkoprávním nakládání u konkrétní nemovitosti, a to z oblasti: –katastru nemovitostí, konstrukčních prvků, zařízení budov –majetkoprávního nakládání (např. věcná břemena, nedořešené vlast. vztahy) –akcí reprodukce majetku –pojistných událostí –nájemních a výpůjčních vztahů –údržbových činností (evidence zdravotnických prostředků) –evidence spotřeby energií (např.podklady pro el. burzu) Správa majetku - hlavní přínosy FM pro MSK

Etapy zavedení systému FM 1.ANALÝZA (10/12 – 1/13) struktury stávajících dat požadavků odvětvových odborů na data a kritéria filtrování požadavků příspěvkových organizací 2.IMPLEMENTACE (01/13 – 09/13) instalace upraveného SW navedení stávajících dat do systému, kontrola odstranění chyb 3.ZKUŠEBNÍ PROVOZ (10/13 – 9/14)

Školení uživatelů FM Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín (KVIC) 1.etapa - projekt „Facility management v efektivní organizaci“, obl. podpory 3.2 OPVK –vývoj 3 vzdělávacích programů –vytvoření studijních opor –e-learning –proškolení 3*30 osob (pilotáž) 2.etapa - financována z rozpočtu Moravskoslezského kraje

Školení uživatelů FM Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín (KVIC) odvětvové odboryPO (počet) počet zaměstnanců PO k proškolení počet zaměstnanců KÚ k proškolení ŠMS ÚPS7142 DSH7141 SOC24485 ZDR10204 IM 35 FIN 6 KON 7 KŘ 6 EP 4 celkem celkem počet zaměstnanců k proškolení570

Děkujeme za pozornost.