Pala č inky MENU. Menu P ř íprava -> P ř íprava -> T ě sto -> T ě sto -> Sma ž ení -> Sma ž ení -> Nápl ň -> Nápl ň -> Dozdobení -> Dozdobení -> Autor.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
R ECEPT NA MUFFINY S TROJTOU Č OKOLÁDOU Dobré a p ř íprava nebude trvat dlouho.
Advertisements

Kynuté buchty Katrin Steinvaldová A
Recept na perník.
Kynutý koláč se švestkami
280 g hladké mouky 140 g másla 50 g mletých ořechů 10 g droždí kávová lžička cukru 2 lžíce mléka citronová šťáva citronová kůra kávová lžička mletého.
Babiččiny Slíváky aneb švestkové kynuté buchty
Mramorová bábovka Od babičky.
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
Pekařská výroba  Výroba chleba  Výroba běžného pečiva  Výroba jemného pečiva.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.9 Práce a volný čas Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo.
Ukládání potravin VY_32_INOVACE_2C_04 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny.
Určování zeměpisné polohy
RECEPT NA PALAČINKY VY_32_INOVACE_18_PRAKTICKÉ ČINNOSTI Příjemce: ZŠ Břidličná, okres Bruntál Komenského Břidličná Doporučeno pro: ročník.
Identifikátor materiálu: ICT Předmět - Téma sady Technologická praxe Běžné pečivo Téma materiálu Výroba pizza pečiva Autor Hana Nykodymová Anotace.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 4. ročník Ing. Hana Adamcová Vytvořeno: 2011.
Revoluční 7, Bruntál Telefon:
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
BÚZ (Jagarmaa) 10/09/15 | Recept | MongolskoMongolsko
SUŠENKOVÝ SALÁM (Melisa) 22/01/15 | Recept | IrákIrák
TĚSTO PIŠKOTOVÉ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: těsto, piškotové, příprava, omelety, noky Autor:
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětTechnologie Tematický okruh Polévky a přílohy.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Brambory Vypracoval: Lukáš Karlík.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR:Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_05_ Potraviny, výživa.
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablony VY_32_INOVACE.
TĚSTA LITÁ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: těsta litá, litá kynutá, lívance palačinky, trhanec.
2 Mgr. Ladislav Králíček, 2. ZŠ Dobříš, 2011 ① Klikneme na záložku Vložení ② V otevřené liště zvolíme Textové pole 3.
Zmrzliny jsou speciální cukrářské výrobky připravené z:  Vody  Mléka  Smetany  Cukru  Vajec  Zahušťovadel  Emulgátorů  Stabilizátorů  Barviv.
ČEPAUGŠ (Anita a Zulaj) 21/01/15 | Recept | Č e č ensko Č e č ensko
14 Kilogram – jednotka hmotnosti VY_32_INOVACE_14 autor:Mgr. Jana Kobylková identifikace:B2- 14 třída:2. předmět:M anotace:Seznámení s jednotkou hmotnosti.
Sada číslo 13 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Vánoční cukroví Perníčky Homolková, Hyská.
DUM - Digitální Učební Materiál
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
DUM - Digitální Učební Materiál
Suroviny pro cukráře I. ročník
DUM - Digitální Učební Materiál
DUM - Digitální Učební Materiál
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
Fatcakes (Paulus Natango) 17/09/15 | Recept | Namibie
VY_32_INOVACE_15_PRAKTICKÉ ČINNOSTI
Jaro je tady, pojďte na vycházku,nebo na fotbal
Měření objemu pevného tělesa
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
DUM - Digitální Učební Materiál
KUCHYŇ Ahoj, jmenuji se Adrianka a zvu vás k nám do kuchyně, která je maminčiným i tatínkovým královstvím. Tady mi uvaří pokaždé nějakou dobrotu. Jsou.
LÍVANCE pancakes.
Lité těsto.
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Šárka Jurášová Škola
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
DUM - Digitální Učební Materiál
DUM - Digitální Učební Materiál
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
VY_32_Inovace_4.2.9 Práce a volný čas Člověk a jeho svět 3. ročník
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
18 Matematické hádanky – násobení a dělení
Donuty.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Cave ktke (Alan) 26/01/15 | Recept | Sýrie
velikonočních perníčků
8. Litosféra Zemská kůra.
Příprava perníkového těsta
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí n. M., Kollárova 1045
Transkript prezentace:

Pala č inky MENU

Menu P ř íprava -> P ř íprava -> T ě sto -> T ě sto -> Sma ž ení -> Sma ž ení -> Nápl ň -> Nápl ň -> Dozdobení -> Dozdobení -> Autor -> Autor ->

Autor Tuto prezentaci vytvo ř ila Anna Rytí ř ová v roce 2010Tuto prezentaci vytvo ř ila Anna Rytí ř ová v roce 2010 Zš brat ř í jandus ůZš brat ř í jandus ů menu

P ř íprava 3 Vají č ka3 Vají č ka Polohrubá moukaPolohrubá mouka MlékoMléko S ů lS ů l Cukr (krystal)Cukr (krystal) nápl ňnápl ň t ě sto MenuMenu

T ě sto Mouku nasypeme do misky p ř idáme 3 vejce,1 kávovou l ž íci cukru,špetku soli a mléko …. Poku ď je t ě sto moc husté p ř idáme mléko a nebo moc ř ídké p ř idáme mouku sma ž ení MenuMenu

smažení Na nemastnou roz ž havenou pánvi č ku dáme jednu nab ě ra č ku t ě sta..obracíme a ž kdy ž u ž není pala č inka tak tekutá a nebo kdy ž jsou rohy na ž loutlé MenuMenu Nápl ň

Napl n it je m ů ž eme t ř eba nutellou,jogurtem,ovoce,d ž emem atd.. Fantazii se meze nekladou !! MenuMenu DOZDOBENÍ

Dozdobení Pala č inky m ůž eme dozdobit kousky ovoce,polít č okoládou,dát kope č ky zmrzliny a další v ě ci který vás napadnou MenuMenu

Dobrou chu ť menu