Úspěšný projekt č. CZ.04.1.03/2.2.15.3/0093 Rekvalifikační kurzy pro ženy a matky z Českého Krumlova a blízkého okolí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt je financován z programu OPL ZZ a státního rozpočtu.
Advertisements

Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL.
Programy na podporu zaměstnanosti podporované strukturálními fondy EU.
Seminář TRANSITION – DRUHÁ KARIÉRA
Asistentka 5x jinak aneb Čas na změnu
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem EU a státním rozpočtem České republiky Ž ENY NAŠÍ GENERACE Rovné příležitosti pro muže a ženy.
Nadpis Lexikon úspěšného podnikání aneb Jak rozjet svou firmu Jana Merunková.
ROZVOJOVÉ PARNTERSTVÍ HEDERA Systémová podpora pracovního uplatnění azylantů a cizinců dlouhodobě žijících v České republice Work in Czech Mgr. Hana Solařová.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007 – 2013 „Rozvoj lidských zdrojů česko-polského Slezska“ Program Operacyjny.
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
Vzdělávání v energetice Informace o zahájení realizace projektu „Zvýšení úrovně odborných znalostí, dovedností a kompetencí zaměstnanců a zaměstnavatelů.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
Soukromá vyšší odborná škola a střední škola zahraničního obchodu
NSK2 KONFERENCE PRO AUTORIZOVANÉ OSOBY
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
Nechci sedět doma! Závěrečná konference projektu CZ.1.04/2.1.01/
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
PRAXE PRO ŽIVOT PRAXE PRO ŽIVOT CZ.1.07/1.1.00/ Projekt určený gastro oborům.
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Vzdělavatel, zaměstnavatel a uživatel Tomáš Hájek.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Pečovatelské centrum Praha 7 Realizace systému profesního vzdělávání v Pečovatelském centru Praha 7.
Soukromá podřipská střední odborná škola a
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
Phare 2003 RLZ Financování květen 2005 regionální informativní semináře.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto SPL : „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Projekt „AutoAdapt“ Projekt „AutoAdapt“ (stručná informace) Ing. Antonín Šípek, ředitel sekretariátu.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Úspěšný projekt č. CZ / E-Úřad E-learningový vzdělávací program pro další vzdělávání pracovníků ve veřejné správě.
Opava Modulární systém studijních programů na vysokých školách v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
P. P Projekt z operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost z Evropského sociálního fondu. Příjemce dotace: Zdravotnické zařízení městské části Praha.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
N á zev projektu: „ Sportovní víceúčelové centrum Králův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Sportovní.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
ZAJIŠTĚNÍ KOMUNIKAČNÍCH AKTIVIT OP LZZ A ESF. OBSAH MPSV a OP LZZ/ESF –kdo jsme –o co usilujeme –co děláme –naše výsledky –povinná publicita VEŘEJNÁ ZAKÁZKA.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
„Šance pro děti v ohrožení na Vysočině.“ Příspěvek na konferenci Třebíč, dne 14.října 2014.
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
Systém dílčích kvalifikací - cesta k výučnímu listu Střední odborná škola a Střední odborné učiliště technické, Třemošnice, Sportovní 322.
Výzva č. 126 investiční priority 1.2 OPZ.  Pilotní ověření péče o nejmenší děti v mikrojeslích v ČR (mimo hl. m. Prahu)  Číslo výzvy: 03_16_126  Investiční.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
OPERA Č NÍ PROGRAM VZD Ě LÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
Střední škola jako centrum celoživotního vzdělávání.
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
RegioTalent – Regionalisierung ohne Grenzen1 Posouzení zřízení coworkingového centra v Jindřichově Hradci Leden 2015, Vypracovaly: Božejovská Martina,
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
Programový rámec: Operační program Zaměstnanost
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
INNOSTART Výzva 03_16_055 Ústí nad Labem,
Výzva k předkládání žádostí
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Rodina, zdraví a prevence
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Komplexní program Univerzity Karlovy v Praze pro vzdělávání v řízení přenosu znalostí a výchovu v inovačním podnikání
Transkript prezentace:

Úspěšný projekt č. CZ / /0093 Rekvalifikační kurzy pro ženy a matky z Českého Krumlova a blízkého okolí

Rekvalifikační kurzy v Českém Krumlově Operační program rozvoj lidských zdrojů Žadatel: Sdružení pro rodinu a děti – Český Krumlov Partneři: Cross Czech a.s. Místo realizace: Český Krumlov Datum zahájení: Předpokládané datum ukončení:

Rekvalifikační kurzy v Českém Krumlově Cíl projektu: Cílem projektu Rekvalifikační kursy pro ženy a matky v Českém Krumlově a blízkém okolí“ je prostřednictvím komplexní nabídky rekvalifikačních kursů (pečovatelství, masérství, průvodce cestovního ruchu, práce na PC, management projektu EU, základy podnikaní a účetnictví) vyškolit cílovou skupinu českokrumlovských žen a žen z blízkého okolí Českého Krumlova pro jejich vetší uplatnitelnost na trhu práce. Cílové skupiny: Matky s malými dětmi Matky samoživitelky Začínající podnikatelky Ženy ohrožené nezaměstnaností Ženy vracející se na trh práce

Rekvalifikační kurzy v Českém Krumlově Klíčové aktivity: 1.Realizace rekvalifikačních kursů pro ženy a matky z Českého Krumlova a blízkého okolí 2.Vybavení školící místnosti 3.Provoz dětské místnosti 4.Miniporadna pro absolventky rekvalifikačních kursů 5.Publicita projektu 6.Řízení projektu

Foto

Foto