Téma : Veřejná podpora Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Ostrava, 7.2.2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Advertisements

Seminář k ukončování projektů FS Vzorové obsahy 10. června 2008 Praha RNDr. Alois Kopecký, ŘO FS Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Pravidla publicity projektu
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Renata Aulová
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
Elektronická publikace Vydavatel: Triada, spol. s r.o. SOLÓN informační systém o veřejné správě Ing. Barbora Mertová.
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
CZ.1.07/1.1.04/ „Digitální projektování ve strojírenství“ Střední průmyslová škola strojnická, Olomouc „Tento projekt je spolufinancován Evropským.
1 Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Elektronická publikace
MONITOROVACÍ SYSTÉM SF a FS PRO OBDOBÍ WEBOVÝ ÚČET ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY Nová aplikace monitorovacího systému Mgr. Matěj Mareš Odbor evropských.
Centrum rozvoje venkova Olomouckého kraje 13. listopadu, hotel FIT v Přerově Výroba, zpracování a využití biomasy.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Audity finančních prostředků spolufinancovaných z fondů EU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Jihlava,
Jak připravit town- twinningový projekt v rámci programu Evropa pro občany Gabriela Hermannová.
Digitální strategie krajů Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Digitální strategie krajů Datum:
Program semináře: 1)Úvod, obecné informace o JPD 2 a výzvách (Mgr. Jakub Benda) 2)Změny ve 4. Výzvě (Mgr. Jakub Benda) 3)Informace o Prioritě 1 (Ing. Johana.
Kampaň pro rovnost šancí CZ / /0216 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.. realizátor:
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Seminář pro příjemce grantu Phare 2003 RLZ 1. února 2006, Praha seminář pro příjemce Phare 2003 RLZ Národní vzdělávací fond.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Zlín,
Operační program Průmysl a podnikání 2004 – 2006 Výsledky, hodnocení a dopady pro nové programovací období 2007– června 2009 Praha.
Možnost kombinace dotací s EPC v rámci OPŽP
ZPŮSOBY FINANCOVÁNÍ A ZPOPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business.
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
Vítáme Vás na pilotním ověření e-learningového vzdělávacího programu.
Zahájení úvodní slova představení projektu etapy projektu představení projektového týmu Národní digitální archiv.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ve městě Brně Aktuální informace k realizaci projektu MAP 9. březen 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 3/ Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2015 Rehabilitačním ústavem.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Neziskový sektor jako partner. Národní úroveň Pracovní skupina „NNO a regionální rozvoj“ - otevřená platforma NNO na národní úrovni - téma: regionální.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Integrovaný plán rozvoje města Hodonín Seminář pro žadatele
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Ing. Jan Havránek vrchní ředitel sekce fondů EU Sekce fondů EU 10. dubna 2014.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
Pracovní setkání 28. června 2007
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Michal Kubáň Martin Nečaský Tomáš Pecha 31. března 2017
Možnosti využití expertní pomoci JASPERS
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
Plán činnosti PS na rok 2009 Náměty na činnost PS
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Jiří Boháček
Michal Šperling - EUREDIS
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
Tvorba veřejných projektů – příklad Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Mgr. Bc. David Póč Oddělení pro strategii a rozvoj/Katedra.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Transparentně proti korupci
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Aktuality P-KAP. Aktuality P-KAP Dotazníkové šetření 2018 Ukončení šetření dotazník navazuje na dotazníkové šetření, které bylo realizováno.
Transkript prezentace:

Téma : Veřejná podpora Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Ostrava,

Obsah prezentace Základní informace Organizační informace Cíle semináře Program semináře Dotazníkové šetření

Základní informace Semináře jsou realizovány v rámci plnění veřejné zakázky Komplexní zajištění soustavy seminářů pro žadatele a příjemce dotací z evropských fondů v letech 2010 a 2011 Objednatelem semináře je Ministerstvo pro místní rozvoj – Národní orgán pro koordinaci Projekt je spolufinancován z Operačního programu Technická pomoc

Organizační informace Délka semináře činí cca 180 minut V rámci semináře je zajištěn coffee break Veškeré podklady máte v tištěné podobě k dispozici v deskách Podklady v elektronické verzi a fotografie z dnešního semináře budou k dispozici na adrese

Cíle semináře Seznámit Vás s problematikou veřejné podpory Definovat a představit základní dokumenty na úrovni Evropské unie, které veřejnou podporu definují, vč. výjimek Definovat a představit klíčová rozhodnutí vykládající pravidla veřejné podpory Ukážeme vám, jak vhodně aplikovat tuto problematiku ve Vašich projektech.

Program semináře 13:30 až 14:00 prezence účastníků 14:00 až 15:00 úvod a veřejná podpora 1. část – Ing. Ondřej Miffek 15:00 až 15:15 coffee break 15:15 až 16:00 veřejná podpora 2. část – Ing. Jiří Boháček 16:00 až 16:45 veřejná podpora - praktické zkušenosti – Ing. Jaroslav Kubín (Star, a.s.) 16:45 až 17:00 diskuse a ukončení semináře

Dotazníkové šetření Součástí podkladů je dotazník zkoumající Vaši spokojenost s průběhem tohoto semináře Dotazník slouží k vyhodnocení kvality semináře ze strany Ministerstva pro místní rozvoj i naší společnosti Prosíme Vás, abyste tyto dotazníky po skončení semináře vyplnili a následně odevzdali do našich rukou Děkujeme