Poskytujeme služby v oblasti: Adrenalinových zážitků Wellness pobytů Vzdělávacích pobytů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Dovolená s OS Tatry 2012.
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Kill Free Time, s.r.o. … Všechno je možné Zabijte s námi svůj volný čas…
HOTEL DVOŘÁK TÁBOR s.r.o., Hradební 3037, Tábor
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
Hotel Saloon.
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Vypracovala: Nikola Dreslerová. Osnova O nás Aktivity Ceník Předměty Kontakt O nás Aktivity Ceník Na památku Kontakt.
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Lázeňská léčebná rehabilitace pacientů s roztroušenou sklerózou
Chybí Ti něco super? Něco super?;-). Křesadlo & Pětatřicátníci present V – Z – ZV – Z – ZV – Z – ZV – Z – Z Večer Zvrhlé Zábavy.
Pozvánka Floristický minikurz v Plumlově 5. až 7. května 2012 Pořádá Moravskoslezská pobočka České botanické společnosti ve spolupráci se základní organizací.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Sport na který se (ne)zapomíná. Vedoucí instruktor AK Raná Zodpovědný za kvalitu výcviku pilota kluzáků Tel
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
Cestovní kancelář SUPER-IN
Prezentace portálů a projektů v cestovním ruchu se zaměřením na zdravý životní styl, cestování skupin nebo pořádání eventů Pavel Hofrichter, duben 2010.
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
Nevědělová Kateřina Valová Veronika tercie 2009/10.
Vítáme Vás. Náš team: Monika Loužecká Martin Švec Radim Soukup Ivana Vejlupková.
Stavba podle projektu firmy Atkins Middle East začala v roce Stavba podle projektu firmy Atkins Middle East začala v roce Základy budovy.
Motocross Holidays - USA Kde: USA - Kalifornia (San Diego) Kdy: cca 7. března březena 2011 Kapacita: 11 osob Program: trénink na motocyklu 6 dní.
TANDEMOVÉ SESKOKY NEJVĚTŠÍ ADRENALINOVÉ DOBRODRUŽSTVÍ VAŠEHO ŽIVOTA SKYSPORT – TANDEMOVÉ SESKOKY S PROFESIONÁLY tel.
VY_32_INOVACE_74_CHILE Jméno autora VM Mgr. Markéta Fišerová Datum vytvoření VM říjen 2011 Ročník použití VM 7., 9.ročník Vzdělávací oblast/obor zeměpis.
Hranice 15. května 2006 Páté setkání pracovní skupiny cestovního ruchu k projektu „Udržitelný rozvoj turistických služeb“
Pozvánka na XXIX. dny dětské nefrologie 2008 Dolní Morava u Králík.
Kongresová a incentivní turistika, Leisure, volnočasové aktivity
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
WELLNESS. Wellness je…. = CENTRUM ROZŠÍŘENÉ O MOŽNOST PSYCHICKÉ RELAXACE A REGENERACE.
Aneta Kafková, Marie Strašíková
LOGO Hotel byl postaven v roce 2012, i za tak krátkou dobu od nás odchází spousta spokojených zákazníků. Náš hotel se nachází uprostřed Mexického zálivu.
Služby vodní dopravy a ostatní formy dopravy
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
Materiálně technické předpoklady
Lyžařské středisko HINTERTUX
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
4. třída Vojta Kos. S tátou nebo s mámou/ 2lidi Místo Seychely Na 10 dní / letecky, ubytování a polopenze Cíl dovolené Odpočinek, poznání Cenový limit:
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
R EGENERACE : JÍZDA V BOULÍCH Vypracovala: Kylarová Lenka,
Globální družicové polohové systémy Galileo a GLONASS
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list rezervace.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Areál HOTEL zámek BERCHTOLD Konferenční prostory.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
Těšínské Slezsko Region Card prioritní nástroj marketingu a spolupráce v destinaci Petr Kolčárek destinační manažer turistické oblasti Těšínské Slezsko.
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
Kateřina Kulhavá CR2A 2013/2014 V evropském regionu na jezera po 3 dny od rána do večera.
JANSKÉ LÁZNĚ 2017.
Odborná Praxe Portsmouth
Škola v přírodě
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
Historie lázeňství Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Krasobruslení Jméno: Veronika Vrtělová UČO: Obor: RVS/T
Nabídka lázeňských pobytů pro dialyzované pacienty na rok 2016
Praha Doporučujeme Středočeský kraj Ostatní
Městské slatinné lázně Třeboň
Letní víkend s Michalem Šubrem
ve „Vodním ráji“ v Jihlavě
Transkript prezentace:

Poskytujeme služby v oblasti: Adrenalinových zážitků Wellness pobytů Vzdělávacích pobytů

Adrenalinové zážitky

Tandemové seskoky Padáte volným pádem rychlostí přes 200km/h, vzduch je hmatatelný tak, jako jste si to nikdy předtím ani neuvědomili. Adrenalin, extáze, nepopsatelné pocity se vám honí hlavou a vy víte, že tohle je zážitek, jehož obsah je nesdělitelný, a na který nikdy nezapomenete. Jak to probíhá? Absolvujete pozemní teoretickou i praktickou přípravu o tom, co a jak dělat případně nedělat na padáku, po té vystoupáte do výšky 4 000 m.

Akrobatický let Jak to probíhá…? Po krátké předletové přípravě, kdy se poučíte o technických stránkách letu, usednete do letounu a vystoupáte do výšky cca 1600m. Následně absolvujete výkruty, přemety, souvraty a další akrobatické prvky, které Vám vezmou dech. Tato exkurze do světa akrobatů je jedinečnou možností, jak se seznámit s tímto královským leteckým sportem a jak se stát alespoň na několik okamžiků „akrobatickým pilotem“.

Zorbing Přestože tento zážitek působí nebezpečně, není to tak. Instruktoři mají vše pod kontrolou a je to úžasná zábava. Lze Zorbing provozovat jak na travnatém povrchu, tak na sněhu nebo vodní hladině.Bubble je průhledná koule o průměru cca 3,5 m a hmotností 70 kg. Dovnitř vlezete tunelem a připoutáte se a pak se už jen kutálíte ze svahu dolů cca 200 m rychlostí až 50 km/h

Wellness pobyty

Víkend snů v Brně Pobyt zahrnuje: Dvě noci v luxusním apartmá s plnou penzí Soukromou saunu Sobotní a páteční tříchodovou lahodnou večeři při svíčkách Romantické koupání ve venkovní vířivce Cena za jednu osobu: 30 990,- Kč včetně DPH

SPA & Wellness v Mariánských Lázních Pobyt pro jednu osobu zahrnuje: 6krát ubytování ve dvoulůžkovém pokoji 6krát polopenze Cena za jednu osobu: 16 990,- Kč včetně DPH Procedury: Orientální masáže Rašelinové a suché koupele Čokoládová masáž

Vzdělávací pobyty

Pobyt v Ústí nad Labem Balíček zahrnuje: 3krát ubytování v hotelu s plnou penzí Hotelový bazén, bar, sauna i fitness centrum je k dispozici všem účastníkům pobytu Soukromá posluchárna s kapacitou až 25lidí je kdykoliv k dispozici