1 Město Milevsko Procesní řízení - dobrá praxe z Milevska Projekt Dílna kvality města Milevska CZ.1.04/4.1.01/53.00051 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
P r o s t ě j o v v datech Olomoucký kraj obyvatel
Advertisements

Skutečně moderní řízení veřejné správy? Pomocí služeb!
Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Integrovaný systém kvality v dalším profesním vzdělávání KVALITA V DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ Liberec,
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Zefektivňování, zvyšování výkonnosti a kvality Kaizen.
Výhled Ministerstva vnitra – kvalita ve veřejné správě odbor veřejné správy a eGovernmentu Ministerstvo vnitra.
Ohlédnutí za deseti lety řízení kvality na Městském úřadě Kopřivnice
Company LOGO Konference „Modernizace veřejné správy 2007 – 2013“, Plány v oblasti zefektivňování veřejné správy Ministerstvo vnitra ČR.
Company LOGO Efektivní veřejná správa a přátelské veřejné služby Integrovaný operační program 2007 – 2013 Ministerstvo vnitra České republiky.
Benchmarking Benchmarking je metoda řízení kvality, která zapojené
Integrovaný operační program (IOP) INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo pro místní rozvoj Staroměstské nám
Integrovaný operační program (IOP) INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM.
Představení projektu CZ.1.04/3.1.03/ Individuální vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb v oblasti zavádění standardů kvality, strategického.
 Jeho principy začala uplatňovat M. Thatcherová v reakci na zvyšující se tlak veřejnosti na politiky v 70. letech 20. století ve Velké Británii.  Veřejnost.
Český statistický úřad a zpracované regionální analýzy o Královéhradeckém kraji Ing. Ivana Dušková Český statistický úřad, Hradec Králové,Oddělení regionálních.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Organizační a personální kompetence
E-PRAHA 2006/Osička1 Systém managementu jakosti ÚMČ Praha 10 ČSN EN ISO 9001:2001 Systém managementu jakosti ÚMČ Praha 10 ČSN EN ISO 9001:2001.
Využití procesního řízení při správě nemocničního informačního systému ve VFN Všeobecná fakultní nemocnice Jiří Haase 20. května 2003.
„Dopady spuštění základních registrů na subjekty veřejné správy“
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
PŘÍSTUP K VLASTNÍMU HODNOCENÍ ZE STRANY ZŘIZOVATELE ŠKOLY konference projektu „Cesta ke kvalitě“ 4. listopadu 2009 Hotel v Klášterní.
Měkké projekty a obce, případová studie 01 MEPCO – Mezinárodní poradenské centrum obcí Thákurova Praha 6 Projekt je spolufinancován.
Konference ke II. kolu Iniciativy Společenství EQUAL Konference k vyhlášení druhého kola výzvy Iniciativy Společenství EQUAL v ČR Iniciativa Společenství.
ANALYTICKÁ GEOMETRIE VZÁJEMNÁ POLOHA KUŽELOSEČKY A PŘÍMKY Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Systém řízení moderního podniku Management system of modern company
1. Zkvalitnění služeb státních organizací pomocí strukturálních fondů příklad Technologické agentury ČR Marie Stehlíková vedoucí Projektové kanceláře.
Informace k možnosti motivace municipalit k UR v rámci fondů EU a jiných zdrojů.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Vybrané manažerské metody: Balanced Scorecard, EFQM
Dotační projekty Vysokého Mýta
Interaktivní personální portál
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
O PTIMALIZACE PROCESŮ ÚOOÚ Projekt je financován z prostředků strukturálních fondů Evropských společenství v rámci Operačního programu Lidské zdroje a.
Strategie Smart Administration David Zeisel Odbor programového řízení Ministerstvo vnitra ČR
Rozvoj dalšího vzdělávání obyvatel na venkově v Moravskoslezském a Zlínském kraji Cloverleaf spol. s r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován.
II. kolo kulatých stolů – SMS ČR MAS Hustopečsko – MěÚ Hustopeče 26. srpna 2015.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
 Záměr napomoci úřadům na cestě za kvalitou  Propagace modelu CAF  Zjednodušení – zpříjemnění – zavádění modelu CAF  Předání dlouholetých zkušeností.
Výsledky benchmarkingových analýz v rámci zakázky „Zpracování strategie a funkčních strategií úřadu města“ v rámci projektu „MÚ Nový Bydžov – úřad pro.
Kraj Jihočeský / okres Písek Obec s rozšířenou působností Milevsko Město Milevsko.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Projektové poradenství Agentury pro sociální začleňování Petr Huptych, konzultant pro projekty EU.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
PROJEKTOVÉ ZÁMĚRY LIBERECKÉHO KRAJE Projekt Tvorba Strategie a Společného akčního plánu v oblasti rozvoje lidských zdrojů v Libereckém kraji I CZ.1.04/4.1.01/C
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Podpora kvality ve výzvách Analýza výsledků proběhlých výzev
Národní síť Zdravých měst ČR Univerzita Karlova CIEM, expertní tým
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Ohlédnutí za deseti lety řízení kvality na Městském úřadě Kopřivnice
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Obor hodnot funkce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Yvonna Vančurová. Materiál byl vytvořen v rámci projektu „Škola.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Presentation Title 1st September 2002
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
Projekt Dílna kvality města Milevska
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Projekt KA3: ZPRACOVÁNÍ METODIK TVORBY NÁSTROJŮ PRO IMPLEMENTACI NÁRODNÍ STRATEGIE ELEKTRONICKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ (NSEZ)
Transkript prezentace:

1 Město Milevsko Procesní řízení - dobrá praxe z Milevska Projekt Dílna kvality města Milevska CZ.1.04/4.1.01/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

 Počet obyvatel Města Milevska k  Počet obyvatel Města Milevska k  Počet obyvatel spr. obv. ORP k  Počet obyvatel spr. obv. ORP k  Počet obcí správního obvodu ORP 26

BernaticeKvětov BorovanyMilevsko BožeticeOkrouhlá BraniceOsek HrazanyPřeborov HrejkovicePřeštěnice ChyškySepekov JetěticeStehlovice JickoviceVeselíčko Kostelec nad VltavouVlksice KovářovZbelítov KřižanovZběšičky KučeřZhoř 3

Smart Administration? = Chytrá systémová architektura! 5

Špatná hloupá architektura 6

Cílem změny je dobrá chytrá architektura 7

8

Provozní (technická) úroveň Operativní úroveň..integrované řešení na všech úrovních! Strategická úroveň 9

Postup zlepšování Hledáme úzká místa a potenciály ke zlepšení: Metodicky Nasazováním a zaváděním vhodných nástrojů a metod pro řízení kvality – procesní řízení, ISO 9000, Lean, podpora ICT Technologicky Nasazením vhodných technologických nástrojů, systémů a standardů – Inteligentní formuláře, automatizace na základě BPMN 2.0, ESB a webových služeb, digitální báze znalostí Systémově Balancování architektury na základě modelu CAF 10

Nástroj zlepšování: sw A-smarter 11 „Úroveň systémová“ Důkazy v CAF A-Smarter – Panel PDCA

12 A-21, spol. s r. o. Na Kocínce 210/ Praha 6 Nástroj zlepšování: sw A-smarter A-Smarter – Karta procesu „Úroveň operativní“ Identifikace procesů

13 A-21, spol. s r. o. Na Kocínce 210/ Praha 6 Nástroj zlepšování: sw A-smarter A-Smarter – Popis procesu „Úroveň provozní“ Posloupnost kroků / aktivit

14

17

A-21, spol. s r.o. Na Kocínce 210 / 3, Praha 6 tel: mob: Městský úřad Milevsko náměstí E. Beneše 420, Milevsko tel: mob: