Stafoušek minizpěvohra

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
„Báseň“ Zastav se v tichu….
Advertisements

Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
To je Tvůj dům 1. Přicházíme dnes Ti chválu vzdát.
Gymnázium Josefa Kainara Hlučín. Naše malá škola, není žádná prohra! Učivu tu rozumíme, i výlety pořádáme. i výlety pořádáme.
Kamarádi :o) :o).
A 7mi týdenní boxer Cindy 5ti měsíční československý vlčák Hope Grey Střípek snů.
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
1. Jak šťastný den, | kdy pozbaven | byl hříchu jsem | tvou krví jen, | můj Jezu! | Smím teď životem | jít blaze již, | neb spasen jsem. | Šťastný den,
jenž vyprahlou svlažuje zem. Bez únavy plyne tak po celý rok
Rok Německo.. Baví se dva kamarádi v hospodě: "Tak už ti dělám pět let v továrně na šicí stroje, a doma mi manželka vyčítá že ještě žádnej.
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
Caine - Slon Bojíte se, že jste opravdu vznikli z opice? Nevadí! U nás na faře je dost místa pro všechny! Bojíte se, že jste opravdu vznikli z opice?
Má láska význam? Nic nedělej, jen vyčkej…
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Vězeň na útěku. Dobrý den, vítám Vás v našem městě.
Jaro Zdenka Suchánková.
Život vždycky stál a stojí a bude stát za to,aby byl dožit
P r o milovanou Autor Hanis.
Song Presentation. RL10 nová slova Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
KRONIKA OBCE Ondřejova Lhota Tak do třetice jsem tu s básní zase v tomhle podivném letním čase. Chci ještě jednou poděkovat a jenom pár slov krátkých.
pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3.
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
TAK SE NÁM SEŠEL ROK S ROKEM A JE OPĚT ČAS POPŘÁT ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE Ráda bych Vám je popřála s pár obrázky z Austrálie.
Z pohádek.
B N N A Á E V D K E Í D M O Ř O E CH L B A K J.
VÁNOČNÍ TAJEMSTVÍ Zpívá Hana Zagorová a Petr Rezek.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
VODA.
Dopis od Boha.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
1. Duše moje chválu stále zpívá o veliké lásce tvé, duše moje chválu stále zpívá a o veliké té lásce tvé. Já radost mám, že zpívat smím, že jsi, Jezu,
1. Tys naděj má, | jen ty sám, | Bože můj, na tebe spoléhám
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Tak co hoši? Je ten puk za čárou, nebo ne? To je dnes už potřetí! Já říkal, že chci nadhazovat!!
Láska za hrob….
Jmenuji se JANIČKA ! A pánové, nejsem k mání já toužím po milování jen od svého mužíčka. Je milý a všechna přání splní mi a bez váhání jenom trošku líto.
V životě zažijeme tolik kamarádů.
Původně jsem chtěl bejt děsně vtipnej a začít: „řeknu Vám vtip…“, nebo: „Vemte si plavky, pojedem se koupat v pivu do Dánska…“ ale to už je všechno ohraný.
Good lidičky X) Naďa Štálová Nelinka X) Můj milovaňoučkej pejsánek Nelinka…. Už jí máme šest let… A je vidět že se u nás má dobře….
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
1. Již pevný základ jsem teď našel, | v němž věčně kotví duše má, | kde jinde v Kristových než ranách, | kde od věčnosti spočívá. | Tam pevně stojí v středu.
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
Karolinka-město ve kterém žiji
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Ahoj! Tak jsem slyšel, že chceš studovat na gymplu? Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky!
Adéla Harenčáková 7. třída
P r o milovanou Autor Hanis.
Mikuláš v Jiřicích Ovládání : klik myší.
PřIjímací řízení na GJŠ
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
„Báseň“ Zastav se v tichu….
Když já se ráno probudím, tak jsem skoro k ničemu
„Báseň“ Zastav se v tichu….
Snad vás pobavím stejně, jako ty obrázky mne!
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
SLEEPING OVER NIGHT AT OUR SCHOOL 5.A 13. juna 2018
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
ZÁKLADNÍ ŠKOLA TURNOV TŘÍDA 8.C
Ach ty naše krásné ženy.
Snad vás pobavím stejně, jako ty obrázky mne!
Transkript prezentace:

Stafoušek minizpěvohra Ondřej Bacil Zahradníček

Jsem jeden z hodných mikrobů co žije s lidmi v míru Já nepomáhám do hrobu znám zkrátka ve všem míru Však bakterií je pytel a hodných není málo mým domovem je epitel tam bydlím si nastálo

Mě medik jeden v kůži má a keratin mám vůkol a být tady mezi svýma to je můj večný úkol Já znám však jednu medičku a ta na pravém očku má usídlenou na víčku krásnou stafylokočku

Protože: S ní byl bych ještě raději je nádherná a čistá mám ale trochu naději vždyť půlení se chystá Můj medik se tam vypraví i medička snad přijde a snad se spolu pobaví tak mi to třeba vyjde Protože:

Kdo líbá dívku na ouška a na bělostnou šíji ten líbá vlastně stafouška jenž do kůže se vpíjí Vždyť každá dívka na oušku krom něžné dívčí vůně má spoustu malých stafoušků ať zdravá je či stůně

Ach dívko s vůní nad růže pojď se mnou hned a začni pro stafoušky z té tvé kůže chystat test kultivační Pojď otestujem stafoušky na jejich hemolýzu a vřadíme je do zkoušky zda umí tvorbu slizu

Kdo šeptá něžná slovíčka své divukrásné dámě a pak ji líbá na víčka a nabízí jí rámě Ať ví, když líbá bez roušky a když se mají rádi, že tak i její stafoušky se s jeho skamarádí

Tak už jsme tu na půlení studentů jsou mraky Skoro tady k hnutí není holky jsou tu taky Každý kluk tu některou má je tu zkrátka živo jenom ten můj hrozný ňouma furt jen chlastá pivo

Ale přece, snad se zvedá snad ji pozve k tanci Ale ne, to už se nedá má jen blbý cancy Naštěstí má chytrou holku nemá žádnou husu no a ta mu bez okolků dala pěknou pusu

I ten ogar od Ostravy když ma pěknu robku další pivo pustí z hlavy vzdá se toho škopku Konečně, to trvalo to už k ní hlavu sklání Připravím se… vážně, šlo to jen díky líbání

Tolik jsem se těšil na to až se spolu sendem už je se mnou moje zlato končím happyendem Doufám, že vám líto není že je konec – no kdeže vždyť teď bude hodnocení básničkové soutěže!

KONEC