Kolegium děkana 19. 4. 2006. 2 Osnova 1.Kontrola zápisu 2.Informace z kolegia rektoraInformace z kolegia rektora 3.Pedagogika a informatizacePedagogika.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Metodika Full Cost Metodika Full Cost byla vytvořena v rámci projektu Metodika Full Cost na Mendelově univerzitě v Brně, registrační č.
Advertisements

Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Možnost studia na Fakultě stavební a uplatnitelnost stavebních oborů
Ústav pedagogických věd
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
1 Kolegium děkana Program 1. Kontrola zápisu – Ing. Soukupová Úvodní slovo děkana – prof. Kleibl 2. Pedagogika – doc. Kubálek Pedagogika.
1 Kolegium děkana Program 1. Kontrola zápisu – Ing. Soukupová 2. Informace z kolegia rektorky – prof. Kleibl Informace z kolegia rektorky.
, předsednictvo RVŠ Výzkum a vývoj na vysokých školách, problematika a hodnocení specifického výzkumu Zpracovali: Ing. J. Fischer, doc. B. Tremlová,
Vysoká škola ekonomická v Praze. Veřejná vysoká škola založená v roce 1953 Cca studentů Studijní programy: –bakalářské (3 roky) –navazující magisterské.
Zpráva o činnosti RVŠ zasedání akademického senátu LF MU, Rada VŠ ve stálém zasedání Martin Pešl.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Mendelova univerzita v Brně (P 2) MENDELU
Fakulta zdravotnických studií
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
1 Pedagogické kolegium Program 1. Reakreditace předmětů Reakreditace předmětů 2. Akreditace nových předmětů a zneaktivnění předmětů Akreditace.
P RVŠ1 Zhodnocení činnosti Předsednictva RVŠ v r
Výroční zpráva za rok 2014 Vysokoškolské vzdělávací programy Bakalářské studium Magisterské studium Studijní obor Ekonomika – řízení lidských zdrojů.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Kolegium děkana Osnova 1.Kontrola zápisu 2.Školení požární ochrany v Rajské budově 3.Informace z kolegia rektorkyInformace z kolegia rektorky.
Úvod Proč studovat informatiku?
Den otevřených dveří 2014 Filozofická fakulta MU založena l.p
2OP484 Manažerská informatika 4ÚvodSnímek 1 2OP484 Manažerská informatika 4 Úvod doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
1 Pedagogické kolegium Program 1. Akreditace nových předmětů Akreditace nových předmětů 2. Akreditace vedlejší specializace Firma a média.
Setkání učitelů a zaměstnanců Fakulty podnikohospodářské Novinky v zimním semestru akademického roku 2005/
Počáteční tutoriál 2. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
1 Kolegium děkana Program 1. Kontrola zápisu – Ing. Soukupová 2. Informace z kolegia rektorky – prof. Kleibl Informace z kolegia rektorky.
Pedagogické kolegium Osnova 1.Nové akreditaceNové akreditace 2.ReakreditaceReakreditace 3.Ediční plánEdiční plán 4.Přijímací řízení na navazující.
Akreditace studijních programů v kombinované a distanční formě DIV PROFESIONÁLNĚ Mgr. Irena Hoblíková Centrum distančního vzdělávání Univerzita Palackého.
1 Pedagogické kolegium Program 1. Informace o nových službách knihovny VŠE v Praze (Ing. Bělohoubková a Ing. Hronovská) 2. Akreditace předmětů.
1 Pedagogické kolegium Program 1. Dislokace fakulty v souvislosti s dostavbou rajské budovy Dislokace fakulty v souvislosti s dostavbou.
Vybrané statistické údaje, zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
1 Pedagogické kolegium Program 1. Akreditace předmětů a vedlejších specializací F4 Akreditace předmětů a vedlejších specializací F4 2. Akreditace.
Závěrečný tutoriál 4. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Počáteční tutoriál 4. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Závěrečný tutoriál 3. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Sněm RVŠ1 2. zasedání sněmu Rady vysokých škol 18. května 2006.
Závěrečný tutoriál 1. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
1 Kolegium děkana Program 1. Předávání certifikátů ECDL Předávání certifikátů ECDL 2. Kontrola zápisu – Ing. Soukupová 3. Pedagogika –
Závěrečný tutoriál 5. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Doktorské studium na AF
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
Terciární vzdělávání. Struktura Vysokoškolské (5A, 6) Vyšší odborné (5B) – 1992/93, 1995/96 Třístupňová struktura vysokoškolského vzdělávání: bakalářský.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
facebook ksr.ef.jcu.cz.
Výroční zpráva o hospodaření UTB za rok Výroční zpráva o hospodaření zasedání AS Hospodářský výsledek UTB 2012 Hlavní činnost v.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
Česko-německá studia na IMS FSV UK: Den otevřených dveří Tomáš Nigrin.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Univerzitní informační systém podpora hlavní činnosti univerzity
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Informace o výzvě pro školy
Z historie komise pro historii matematiky a fyziky na MFF UK
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Studijní program Ošetřovatelství
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Přírodovědecká fakulta UJEP
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Prioritní cíl 3: Internacionalizace
Při technické univerzitě v Liberci

Transkript prezentace:

Kolegium děkana

2 Osnova 1.Kontrola zápisu 2.Informace z kolegia rektoraInformace z kolegia rektora 3.Pedagogika a informatizacePedagogika a informatizace 4.Zahraniční vztahyZahraniční vztahy 5.VědaVěda 6.Hospodaření fakulty v roce 2005Hospodaření fakulty v roce TermínyTermíny 8.Různé

3 Informace z kolegia rektora 1.Výroční zpráva o činnosti VŠE v Praze za rok 2005Výroční zpráva o činnosti VŠE v Praze za rok Výroční zpráva o hospodaření VŠE v Praze za rok 2005Výroční zpráva o hospodaření VŠE v Praze za rok Návrh hospodaření VŠE v Praze v roce 2006Návrh hospodaření VŠE v Praze v roce Harmonogram přijímacího řízení pro akademický rok 2006/07Harmonogram přijímacího řízení pro akademický rok 2006/07 5.Studentská anketa za zimní semestr 2005/06Studentská anketa za zimní semestr 2005/06 6.Univerzita třetího věku na VŠE v PrazeUniverzita třetího věku na VŠE v Praze 7.RůznéRůzné

4 Ad 1: Výroční zpráva o činnosti VŠE v Praze za rok Úvodní slovo rektorky 2.Organizační struktura VŠE v Praze 3.Složení orgánů VŠE v Praze 4.Studijní a pedagogická činnost 5.Informační a komunikační technologie 6.Vysokoškolské knihovny, knihovnicko-informační služby 7.Výzkum a vývoj 8.Pracovníci vysoké školy 9.Hodnocení činnosti 10.Mezinárodní spolupráce ve vzdělávání 11.Činnost fakult a dalších součástí VŠE v Praze 12.Další aktivity 13.Péče o studenty a zaměstnance 14.Rozvoj VŠE v Praze 15.Činnost správní rady VŠE v Praze 16.Závěr

5 Ad 2: Výroční zpráva o hospodaření VŠE v Praze za rok Roční účetní závěrka Výrok auditora 2.Analýza příjmů a výdajů A.Zdroje financování B.Výdaje 3.Přehled o peněžních příjmech a výdajích 4.Vývoj fondů veřejné vysoké školy 5.Vývoj stavu majetku a výsledky inventarizace 6.Rekapitulace zúčtování se státním rozpočtem 7.Stipendia a služby poskytované studentům 8.Institucionální podpora specifického výzkumu

6 Ad 3: Návrh hospodaření VŠE v r Rozdělení mzdových prostředků výuky

7 Ad 4: Harmonogram přijímacího řízení pro akademický rok 2006/07 denfak.denfak. po F2 dopol.-po F3 dopol.odpol. út 6. 6.dopol-út F1 dopol.odpol. st 7. 6.dopol.-st dopol.odpol. út F6 dopol.odpol.čt F5 dopol.odpol. st 7. 6.dopol.-pá dopol.odpol. čt F3 dopol.odpol.po F4 dopol.odpol. pá 9. 6.dopol.odpol.út F3+F5dopol. út , 15 h: stanovení bodové hranice (NB 172) st , 9 – 11.30, 13 – 15 h: nahlížení uchazečů do testů (RB 412) čt : úvodní informační soustředění

8 Ad 5: Studentská anketa za zimní semestr 2005/06  anketa probíhala 17. –  nabízeny všechny předměty  na VŠE nabídnuto dotazníků, zodpovězeno , tj. 17,8 %  student se měl průměrně vyjádřit k 7,4 předmětům  odpovědi poskytnuty vedoucím kateder na pedagogické kolegiu a to i za anketu k ECTS a ke kruhům ve 2. ročníku

9 Ad 6: Univerzita třetího věku na VŠE v Praze  Vzdělávání víceleté kurzy jednosemestrální kurzy  Organizační činnost snaha posunout činnost pro mladší ročníky (kolem 55 let) 100 hodinový kurz Management malých a středních firem doc. Srpové (nebyl otevřen) na konci r zřízena speciální multifunkční a multimediální učebna pro seniory (SB 307) větší nabídka než poptávka  Hospodaření

10 Ad 7: Různé  Návrh hospodaření Správy účelových zařízení VŠE v roce Úvod 2.Návrh financování NIV 3.Návrh rozpočtu VŠE SÚZ – HČ 4.Předpokládané náklady a výnosy kolejí v roce 2006 v HČ 5.Návrh hospodaření Správy SÚZ 6.Návrh hospodaření menz 7.Rozpis objemu mzdových prostředků 8.Doplňková činnost Propozice sportovního rektorského dne VŠE florbal, košíková, volejbal, tenis, malý fotbal, aerobik, horská kola, turistická vycházka, šachový turnaj, posilování, plavání

11 Pedagogika a informatizace Makulace skript vydaných v roce 2001 KatedraAutorNázevKusůKčCelkem 1KLOGŠvagrKomunikace 1 (1999) KLOGVondrováEfficient Consum KMTrunečekPřípadové studie KPDvořákováPersonální řízení KPEDvořáčekKonkurenční schopnost KPEHeřmanOceňování movitého majetku KPEMikanParadox 9 – Vybrané kapitoly KPESynekManažerské výpočty Celkem77473 vyjádření katedry, kolik kusů dát k makulaci do úterý nutný podpis autora

12 Pedagogika a informatizace  akreditace nového předmětu KM 3MA543 Podnikatelské praktikum  kontroly připravených materiálů – případné připomínky do úterý personální obsazení akcí v červnu a červenci 2006 brožura Vedlejší specializace  příprava registrací na ZS 2006/07 kontrola akreditačních materiálů kontrola zařazení předmětů do skupin předmětů  inventární štítky na nové LCD a tiskárny

13 Problémy života v Rajské budově  novinky instalovány doplňující zámky na sprchy  k řešení foto na RB 436 KPE: Ing. Morgenstern přebalovací pult ve sprše RB 417 – konzultován návrh výroby, dodávka v dubnu 2006 nástěnka u dotykového displeje instalace počítadla kopírování na kopírkotiskárnách Aficio skřínky k paní Čechové dataprojektory RB 203, RB 204

14 Zahraniční vztahy Výzkum a konference  Druhá zásilka měsíčních informací a novinek týkajících se evropského výzkumu a evropských programů Podrobné informace na intranetu  1.3 Věda  VI. ročník mezinárodní konference Agroregion 2006, Budějovice, Podrobné informace na intranetu  1.3 Věda  Medzinarodná konferencia „Procesne riadenie 2006”, Poprad, 15. – Podrobné informace na intranetu  1.3 Věda  Campus for Finance - Research Conference, leden, 2007 Podrobné informace na intranetu  1.3 Věda

15 Věda  Vyhlášení výběrového řízení Fondu rozvoje vysokých škol pro rok 2007 termín: Podrobné informace na intranetu  1.3 Věda

16 Hospodaření fakulty v roce 2005

17 Termíny  duben pá Předávání bakalářských diplomů a vysvědčení (nová aula)  květen st Sportovní den VŠE – odpadá výuka st Školení Lotus Notes – kalendáře po Výuka jako v sudé pondělí st Pedagogické kolegium (RB 438) po – pá Závěrečný tutoriál st Kolegium děkana (RB 438)  červen čt 8. 6., pá 9. 6., po , út : Přijímací zkoušky na bakalářské studium st Vědecká rada (RB 438) pá : Přijímací zkoušky doktorského studia út : Promoce st Kolegium děkana (RB 438) pá : Promoce doktorského studia

18 Termíny  červenec po Přijímací zkoušky na navazující magisterské studium pá Úvodní informační soustředění navazujícího magisterského studia čt Úvodní informační soustředění bakalářského studia  září pá Přijímací zkoušky doktorského studia – náhradní termín pá , 12, 14 h Imatrikulace 1. ročníku (nová aula)  říjen pá konference Nová teorie ekonomiky a managementu organizací (RB 101)  leden 2007 pá Přijímací zkoušky na navazující magisterské studium (nová aula, posluchárna D) so , 11, 13 h Den otevřených dveří fakulty