Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Test osobnosti Zpracoval : Dalai Lama.
Advertisements

Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Kamarádi :o) :o).
.... budeme mít rodinku můžete se podívat....
JÁ A MOJE ŽENA.
Je to takový náš prďola … sranda s nim je, ale občas i nám leze na nervy … je to takový náš třídní šašek …
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Medvídek Pú.
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
Všem lidem na celém světě přeji…
Jsem vděčný za to, že mohu vytvořit toto přání, protože to znamená, že nejsem chudý... Jsem vděčný za to, že mohu poslouchat štěkot psů na ulici a cítit.
* 13.listopadu 2011 F5 + myška Maminka Avenue Alkyra Tatínek Kid Gulden Land.
URČITĚ SI TO PŘEČTI !!!!!!!!!!! Rozhodneš-li se číst, dočti prosím až do konce.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Název školy: Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny Autor: Mgr. Dagmar Sachsová Název:VY_32_INOVACE_137_SLOVNÍ_DRUHY Téma: Shrnutí učiva o slovních.
Prezentace Jan   Nekopírovat !!!!.
Ahoj jmenuji se Art a právě jsem se narodil.Jak by ses o mě uměl starat?? Tak to jsem já..!! POKRAČOVAT.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Aforismy s obrázky. Až náročná milenka vám ukáže, jak skromnou máte ženu. Jiří Novák.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Moje třída.
Začalo to vše dramaticky, jezevec a auto mých páníčků. Jezevec to už nerozchodil, autíčko až po třech dnech čekání na nějaký nový blbý chladič, či co……
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Zkuste říct Hudba:Michal Tučný Chtěl bych být medvídkem.
Medvídek Pú.
Zdraví Vás Fíček - Vašíček ve finále se rodinná rada shodla na jmén ě MAX.
MUŽSKÝ MANIFEST (JEDNOU PRO VŽDY).
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
MOJE RODINA BRODŠTí.
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Moje Rodina.
Pár vtípků.
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Jezevčí vrch 2.díl.
Martin Jirásko Já a moje rodina Martin Jirásko
Tereza Pecánková.
Moje Rodina Lucka.
Moje prázdniny Nikola Dudíková.
Simona Hrbáčková 8.A Tyto prázdniny jsem si hodně užila. Ještě když jsme je měli o 14 dní delší... Na konci jsem se už trochu.
Halóóóó… … slyšíte mě někdo? … … potřebuju Vás …
Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc při Dětském centru s komplexní péčí a podpůrnou rodinnou terapií „U nás v domečku“ Seznámení se zařízením,
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Co je to domov? DOMOV Domov je máma, táta a sourozenci … Domov je můj pokoj, hračky, knížky … Domov je náš dům, byt, obývák, kuchyň, ložnice,
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Sebevědomí Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Sebevědomí staví.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Cirkus Pepino Do vašeho města přijede cirkus. Hostuje od do Začátky představení od 17 hodin. Těšíme se na vaši návštěvu! Ahoj!
Věta se skládá ze slov Název školy
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU Simona Kapitánová Můj piktogram.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
Vysočany 30 září Nevěda, jak si zlepšit moje dýchání, vydal jsem se zase k našemu rybníčku, podívat se, jak nám jeho okolí zlátne.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Zdeňka.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
zapni zvuk a klikni si dál
Rozhodneš-li se číst, dočti prosím až do konce.
Transkript prezentace:

Dexův zpravodaj

BAF!!!

Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců zařazen omylem nebo na nějakého Dexe prdí, prosím, nechť sdělí mé paničce, která si myslí, že jsem středobodem nejen jejího vesmíru ale i toho vašeho, ať vám nezahlcuje mail kravinami :))

Až na fakt, že trčím doma sám, když je panička v práci, jsem s ní nadmíru spokojen. Stará se o mě jako správná mamča, tolik drbání, hlazení a mazlení (akorát nevím, proč při mazlení říká „Moja, moja“, když jsem pes?!) bych měl asi jen málokde.

Bere mě s sebou na výlet k „babi“ a „dědovi“ :) Což je super, protože můžu lítat po zahradě na volno (čeho jsem už jednou i zneužil a protáhnul se pod plotem – to byla ale sranda, když mě celá rodina naháněla kolem baráku! :))

Občas podnikneme i výlet do hor (však jsem zdatný turista!).

A někdy si pro změnu zahraji na gaučáka.

Ale nejen panička je na mě hodná, taky „babi“ s „dědou“ jsou super a občas mě hlídají, abych nebyl sám doma, když panička pracuje. Ani „teta“ Gabča není k zahození (i když mě má občas za bestii :)), zrovna teď o víkendu mi přinesla ten nejlepčejší dárek – OBŘÍ uzené kopyto! (A prý jestli si s ním poradím… Pche! :))

Moc rád vždycky vidím i „tetu“ Šárku, která pro mě má v kanceláři piškotky a hezky si se mnou povídá.

Ale zavděčíte se mi nejen masem, stejně jako většina pejsků i já zbožňuji vylizovat kelímky od jogurtů.

Jsem mazlík, ale i hravý. Rád aportuji… … i když svou oblíbenou hračku se mi z pacek moc dávat nechce.

A když se vylítám, to se to pak spí.

To už bude pro tentokrát všechno, pánička se už totiž dožaduje mé pozornosti (otrava jedna :)) Tak PAC A PUSU všem! Váš Dex