Projekt „Stezka technických atraktivit“ Ing. Richard Žabka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
ROP – možnosti pro cestovní ruch
Euroregion Bílé-Biele Karpaty Zlín, Prezentace k semináři cestovního ruchu TENTO MIKROPROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, Z PROSTŘEDKŮ.
… správný cíl vaší cesty!
Společně a každý zvlášť po stezkách Ing. Lenka Klimková MAS – Partnerství Moštěnka, o. s.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Turistická oblast Poodří – Moravské Kravařsko
SEMINÁŘ PRO PEDAGOGY ZŠ 15. dubna 2013 v 9:00 hodin.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Regionální konference,
Fakulta stavební VŠB –TUO
Náš kraj - Moravskoslezský kraj
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
Volnočasové projekty a EU financování
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Destinační management TO Jeseníky-východ
Moravskoslezský kraj – kraj technických atraktivit Konference - Ostrava 2010.
Praha, 1. června 2012 Ministerstvo zemědělství Regionální potravina tisková konference.
JÍZDA ZA POKLADEM HANÉ aneb „HANÁCKÉ CESTOVATEL“
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
Prezentace turistické oblasti
Moravskoslezský kraj průmyslový region s těžbou černého uhlí a na ni
Marketingové aktivity ke zvýšení povědomí o domácím cestovním ruchu.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Moravskoslezský kraj Jana Němcová
Moravskoslezský kraj.
Stezka technických atraktivit
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
Autor: Mgr. Vanda Malurová Datum: června 2012
Ostrava – co jsme udělali, co chystáme pro návštěvníky? Odbor ekonomického rozvoje Ing. Helena Ochmanská Statutární město Ostrava odbor ekonomického.
Slezské muzeum Alena Křížová. Historie muzea: Roku 1814 bylo založeno Gymnazijní muzeum - první instituce na území ČR. Roku 1882 bylo založeno Uměleckoprůmyslové.
Slezské zemské muzeum Zkušenosti s projekty financovanými ze strukturálních fondů EU Zkušenosti s projekty financovanými ze strukturálních fondů EU 5.
Integrovaný projekt Třebíčskem po vodě a po souši.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZEM_BR_2_19.
Příbram.
Socioekonomická sféra
PK č.7 strojírenství.
Miroslav Nečas Tomáš Vybíhal
Turistická sezona, cestovní ruch a služby ve Středočeském kraji Ing. Miloš Petera, hejtman Středočeského kraje.
Naučná stezka Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Daniela Matějů Odbor evropských projektů MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ.
 založeno v r jako sdružení měst a obcí  31 členských obcí + 4 nově přistupující  zajišťuje tzv. DESTINAČNÍ MANAGEMENT turistické oblasti OCR.
Projekt Destinační management MSK - možnosti spolupráce.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Podpora cestovního ruchu Moravskoslezským krajem Poodří – Moravské Kravařsko
Projekt 2 -Studie vybrané destinace v cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity 1)Rozdělení studentů do dvou až tříčlenných týmů 2)Výběr destinace.
Turistická oblast Poodří – Moravské Kravařsko Bc. Pavlína Ambrosch Kunín.
Těšínské Slezsko Region Card prioritní nástroj marketingu a spolupráce v destinaci Petr Kolčárek destinační manažer turistické oblasti Těšínské Slezsko.
Cyrilometodějské jubileum 2013 Přehled aktivit Zlínského kraje Ing. Ladislav Kryštof Výroční konference cestovního ruchu Východní Moravy, 29. ledna 2012.
AŠ „nejen město z křížovek“ zpracovatel: Skupina 6.
Mgr. Z. Flašková, MBA
statutární náměstkyně hejtmana
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek
Marketingová strategie 2018 Jižní Čechy Pohodové
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Program rozvoje cestovního ruchu JMK ANALYTICKÁ ČÁST
Perspektivy Labské stezky
Keltský archeoskanzen Nasavrky
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Naučná stezka Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
Velehrad - Centrum kulturního dialogu západní a východní Evropy
Moravskoslezský kraj průmyslový region s těžbou černého uhlí a na ni
Transkript prezentace:

Projekt „Stezka technických atraktivit“ Ing. Richard Žabka

Hlavním cílem projektu  dosáhnout komplexnější a cílenější turistické nabídky v Moravskoslezském kraji  Zvýšit návštěvnost Moravskoslezského kraje turisty z jiných částí České republiky

Objekty – počet 12  Důl Michal  Landek Park – Hornické muzeum  Národní kulturní památka – Dolní oblast Vítkovic  Hasičské muzeum města Ostravy  Technické muzeum Tatra Kopřivnice  Pivovar Radegast v Nošovicích  Pevnost MO S-5 "Na Trati" u Bohumína  Úzkokolejná dráha – Třemešná - Osoblaha  Kosárna v Karlovicích  Areál ČS. opevnění Hlučín-Darkovičky  Areál vodního mlýna Wesselsky  Vagonářské muzeum ve Studénce

Klíčové aktivity daného projektu - vytvoření logotypu a jednotné označení stezky (venkovní info cedule o trase, roll-up bannery pro prezentaci dané stezky, vizitkovníky – umístění vizitek všech 12 objektů), - organizace měsíce technických atraktivit - na podporu trasy budou probíhat v létě od poloviny srpna do poloviny září cílené propagační akce s bohatým kulturně zábavným programem (např. koncerty místních kapel, soutěže pro děti o zajímavé ceny, ukázka vojenské techniky, silácká vystoupení – např. tahání hasičského auta, ukázky např. života na mlýně nebo bednářského umění, ochutnávka gastronomických specialit),- na jednotlivých objektech - organizace školení pro průvodce technických atraktivit

Realizace  Realizace projektu (listopad 2011 – víceletý projekt až 2014)  Projekt byl doporučen k financování ze 4. kola výzvy pro oblast 2.4. Marketing regionu ROP soudružnosti Moravskoslezsko