OBZORY V této prezentaci vás seznámíme s prvními šesti levely hry : Naše obec.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ÚVOD DO DĚJEPISU O dějepisu.
Advertisements

SÍDLA jsou základní centra lidské aktivity,
Doprava. Doprava Témata prezentace Dopravní muzeum Dresden DVB dopravní podnik Letiště Drážďany Stavba mostu Waldschlösschenbrücke Turistická atrakce.
VOLEBNÍ PROGRAM MO PLZEŇ 3.  Za prioritu považujeme bezpečnost občanů ve dne i v noci, obzvláště pak bezpečí dětí v okolí škol a mateřských školek. 
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
DOPRAVA VYPRACOVALA: VERONIKA STEINOVÁ C1.B. Co je doprava Doprava je způsob přemisťování objektů z místa na místo. Těmito objekty rozumíme osoby, předměty,
VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE. Myslíte si, že pro vaše dítě nyní existuje bezpečná cesta do (ze) školy?
Den bez aut Jak to začalo… Dne jsme si v ZŠ Masarykova připomněli, že ne vždy se do zaměstnání, školy či kamkoliv jinam musí.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu:
Organizace a instituce města Čáslavi. Obsah Městský úřad Organizace a instituce pro děti a mládež Organizace a instituce pro seniory Kulturní instituce.
Vytvořeno v rámci projektu SIPVZ Projekt hodiny výchovy k ochraně životního prostředí pro žáky naší školy 22. dubna 2006 Vzdělávací oblast Enviromentální.
Znečišťování ovzduší výfukovými plyny
Životní prostředí klady vs. zápory.
VLIV ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ NA ŽIVOT ČLOVĚKA
ČLOVĚK A PŘÍRODA Zeměpis
VÝZKUMNÝ PROJEKT ZIPOVÁNÍ. MÍSTO, KDE ŽIJEME  Žijeme spolu s vámi na planetě Zemi.  V srdci Evropy, sice v malé, ale krásné České republice, v největším.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Obzory V této prezentaci vás seznámíme s prvnímy šesti levely:Naše obec.
Praha cyklistická nebo ne? 2012 Vratislav F ILLER Auto*Mat Praha
OBZORY Tato prezentace vy Vás měla seznámit s levely ze hry ENVIGAME.
Funkce měst Jméno: Petra Příjmení: Havlíčková Třída: IX.
MNOŽINY – poslední příklad
Poměr Prvouka 2. ročník ZŠ
města vesnice  méně domů  méně obyvatel  Je obklopena přírodou, lesama, polema a loukama.  co bývá ve vesnici?  škola  obecní úřad  kostel  menší.
SÍDELNÍ STRUKTURA ČESKÁ REPUBLIKA.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s západočeským městem Tachovem.
Šest čtyři pět tři osm deset sedm devět dvě jedna.
OBZORY V této prezentaci vás seznámíme s prvními šesti levely hry:Naše obec.
Venkovská sídla Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Bc. Jana Kloučková.
SUCHOZEMSKÉ EKOSYSTÉMY V
Směry hlavních činností AutoSAP Strategie AutoSAP pro další období Historie výroby vozidel v České republice Praha, 2. října 2013.
RISKUJ!.
1 Pohybové úlohy Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpo č tu Č R. Provozováno Výzkumným ústavem.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Zeměpis Autor: Mgr. Miluše Džuberová Ochrana přírody v České republice ochrana vod ochrana ovzduší ochrana rostlin.
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_01_Ochrana.
DOPRAVA VY_32_INOVACE_1C_13 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Rodinná a Občanská výchova Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové.
Materiál je určen pro 4. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
VY_52_INOVACE_70_Praha Základní škola a Mateřská škola Choustník, okres Tábor.
Projekt Bezpečné cesty do škol ZŠ Praha 5 Košíře, Nepomucká 1/139 Eva Marková.
PRAHA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/
DOMOV PRO SENIORY.  Cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Pokoje  Aktivity  Fakultativní služby  Zprostředkovávané.
2. setkání pracovní skupiny „Životní prostředí“. Souhrnná SWOT analýza Silné, slabé stránky Silné stránky B. Slabé stránky B. Zvyšování podílu separovaného.
Základní škola Třemošnice, okres Chrudim, Pardubický kraj Třemošnice, Internátní 217; IČ: , tel: , emaiI:
Anotace Materiál je určen pro 1. a 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu EKONOMIKA DOPRAVY, inovuje výuku použitím multimediálních.
PRVOUKA – 2. ročník, DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Domov se zvláštním režimem
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
VY_32_INOVACE_ PRV.1R.1B.11 Dopravní prostředky.
Malé město, má asi obyvatel.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Školní rok 2013/ – ZŠ
Sortiment poskytovaných služeb v železniční dopravě; dopravní ceniny, tarify, slevy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana.
Mgr. Iveta Niederlová VY_32_INOVACE_01_17_dopravní prostředky 1
Autor: Mgr.Renata Viktorinová
PaedDr. Šárka Kindlová září 2011 DUM třída Naše město
Soňa Maruničová Říjen ročník
Proč vznikl SmileCar?. Proč vznikl SmileCar? lidé používají svá auta ... Všichni víme, jak málo lidé používají svá auta ...
Domov se zvláštním režimem
DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Společenská výchova – Kultůra cestování
Znečištění ovzduší Vypracoval: David Hampl
HLEDÁME KOLEGY DO SVÝCH ŘAD
Domov se zvláštním režimem
Tepelné motory - proudové a raketové motory
Pohybové úlohy Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
OBZORY V této prezentaci bych vám chtěla představit naši hru v projektu EnviGame: „NAŠE OBEC - MOST“
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jarmila Nováková
Transkript prezentace:

OBZORY V této prezentaci vás seznámíme s prvními šesti levely hry : Naše obec

Příroda v ulicích Náš úkol byl,najít ulice s přírodními názvy. Naše ulice byla Alej Boženy Němcové

Výlet do minulosti V tomto úkolu jsme měli najít devět významných budov. 1) historickou budovu 2) kulturní budovu 3) sportovní budovu 4) rekreační budovu 5) vzdělávací budovu 6) dopravní budovu 7) budovu poskytování služeb 8) budovu zdravotních služeb 9) uměleckou budovu

Doprava v ulicích V tomto úkolu jsme měli zjistit, co jezdí v ulicích našeho města. Jedná se o: 1) autobusy 2) nákladní auta 3) osobní auta 4) motocykly a jiné dopr. prostř.

Lidský druh Měli jsme se ptát našich spolužáků,čím se dopravují do školy. Někteří se do školy dopravují autem nebo pěšky,ale většina se dopravuje autobusem.

Emise Emise jsou látky,které znečišťují ovzduší. Do ovzduší se dostávají z výfuků MHD,továren atd...

Město a doprava V tomto úkolu jsme měli zjistit počet alespoň pěti parkovacích míst pro automobily v určité části města. Naše část města byla ulice Slovenského národního povstání.