Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kdyby ses zeptal/a....
Advertisements

Kamarádi :o) :o).
Ponoř se do modra ….
A 7mi týdenní boxer Cindy 5ti měsíční československý vlčák Hope Grey Střípek snů.
Dobrý den online příteli - přítelkyně!.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
Milé děti, díváte se dobře kolem sebe?
Český jazyk ( sloh ) – 8. ročník
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
Příběh o smutném pejskovi. Příběh, který rád vyprávím, aby jste věděli, že i lidé mohou být krutí na své mazlíčky… Nepamatuji si toho moc o místě, kde.
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
MÁM PROT EBE 10 KRÁSNÝCH FRNDIČEK
HUDBA DOZNÍVÁ HUDBA DOZNÍVÁ, K TOBĚ PŘICHÁZÍM, CHCI JEN TEBE ZNÁT,
Takové přáníčko se čas od času, ne-li pořád hodí každému :-) Jde to atomaticky,zapni zvuk.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Mezi moje záliby také patří pozorování a fotografování ptáků
Ráno.
Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti.
VÁNOČNÍ TAJEMSTVÍ Zpívá Hana Zagorová a Petr Rezek.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
Ahoj jmenuji se Art a právě jsem se narodil.Jak by ses o mě uměl starat?? Tak to jsem já..!! POKRAČOVAT.
Každý den jsme trochu starší…
JEN PRO TEBE.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
SEN NewFoton.
Hry Jmenuji se Sabina Purkrtová a chodím do základní školy Pyšely do 7. tř.Chtěla bych se s vámi podělit o zajímavosti her(souvisí to s nadpisem).Vybrala.
Chtěl/a bych být jako… Jsme kamarádi a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
O máku a tak PowerPaint 2000, 800x600, zvuk Byla nebyla, jedna louka.
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby
Vítejte!!!!!!!!! Vítejte v mých nowinách!Jsem moc ráda že mi paní ředitelka dovolila dělat své nowiny. Hned na začátek vám sem dám obsah a potom huráá.
Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.
KAMARÁD NewFoton.
V první části bych vás chtěl provést kytarovým světem. Uvidíte mnoho zajímavých kytar na různé styly hudby Druhů kytar je mnoho a jejich jmenování by.
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
Hudba doznívá, k Tobě přicházím, chci jen Tebe znát
Moji kamarádi mi píší, jak prožívají jaro. František s manželkou, pradědeček a prababička jen ve třech u svého domečku. To je úděl nás starších. Stáří.
Ponoř se do modra …
Můj komunikační pas Jmenuji se Martin Krtek. Osobní informace  Narodil jsem se  Oslovujte mne Martine.  Jsem žákem Základní školy speciální.
Ranch Saint Anthony. Ráda bych vás seznámila s místem, kde se mi moc líbí a proto sem dojíždím pravidelně. To místo se jmenuje Ranch Saint Anthony a nachází.
NÁŠ PRVNÍ ŠKOLNÍ VÝLET PRAHA, C, Školní rok 2010 / 2011.
Lucinka a Martínek Upozorňujeme, že následující záběry jsou dojemné. (dojemnější dnes už bude jenom diskotéka s hity Michala Davida) (a pak až dojde jídlo)
Ahoj online priteli-kyne hezky se usmivej... Mela jsem trochu volneho casu, a vis co jsem udelala? Otevrela jsem svoji mailovou schranku, abych videla.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU Simona Kapitánová Můj piktogram.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Máš rád humor pro dospělé ?.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
ZŠ T. G. Masaryka Blatná, okres Strakonice
Každý den jsme trochu starší…
VY_32_INOVACE_19 19 Vím, co čtu IV. autor: Mgr. Jana Kobylková
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Kdyby ses zeptal/a....
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…

Jmenuji se Mirek a mým velkým přáním a snem je být obdivovaný holkami. Protože se rád pohybuju v jejich společnosti a mám rád, když mě uznávají.

Jmenuji se Hanka a mým velkým přáním a snem je naučit se hrát na kytaru. Vždycky obdivuju zpěváky, jak jim to pěkně jde a tiše závidím. Snad se někdy mé přání splní…

Jmenuji se Dia a mým velkým přáním a snem je být jak Mariah Carey. Je moc krásná a taky je moc dobrá zpěvačka, líbí se mi její písničky a taky styl. Je taková šmrncovní…

Jmenuji se Jana a mým velkým přáním a snem je být zpěvačkou. Protože mám ráda zpěv a hudbu, ráda si zazpívám nejenom sama, ale i s přáteli. Snad se mi můj sen splní…

Jmenuji se Marie a mým velkým přáním a snem je být módní návrhářka. Líbí se mi sledovat aktuální trendy, které se právě nosí. Ráda se hezky oblékám a vždy dlouho přemýšlím, než si vyberu něco na sebe.

Jmenuji se Martin a mým velkým přáním a snem je být policista. Mám moc rád Simíra a Krise z Kobry 11, vždy se těším na každý další díl. Jsou to frajeři.

A to jsme my…