Patronus 22/05 Ďasovec od Cho Trochu s jiného soudku Co je moderní? Nový informační seriál o rodičích herců z HP. Elfí Vánoční typ na výzdobu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kamarádi :o) :o).
Advertisements

CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.
6. Hospodin plní slib Abrahámovi - narodil se mu syn Izák
JÁ A MOJE ŽENA.
Je to takový náš prďola … sranda s nim je, ale občas i nám leze na nervy … je to takový náš třídní šašek …
Všechny žáby jsou modré.
Ekonomická gramotnost Bankovní hádanka. Předpokládejme, že veškeré bankovní a obchodní transakce v následující hádance proběhnou během jednoho měsíce.
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Já a vše kolem mě..
Fotonoviny ze schůzek oddílu Pusíci a Knoflíci Pusíci už vytvářejí vánoční přáníčka.
Elektronická učebnice - I
Začíná adventní čas roku 2008
Vyrábíme společně originální Stargate trička
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.18 Název pro školu:
Všichni jistě víte, že jsem měl nedávno zdravotní problémy. Můj lékař mi po řadě vyšetření teprve nedávno stanovil diagnózu: DPPVV.
Patronus 21/05 Zaslala Cho.
Paulo Coelho Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
FIMFÁRUM.
Slzy ženy Proč ženy pláčou.
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Botanická zahrada Dalovice Virtuální procházka reálným areálem.
Reklamština Jak ji pochopit.. XXL Tlustý – řečeno slušně.
které je stále třeba brát v úvahu !
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
3.wydání 3.wydání Hmm nemám nápady.jé teď mě něco napadlo přidám sem fotky naší školy.
Život není procházka růžovou zahradou… A jen těžko si ho takový můžeme udělat… Ale proč by taková nemohla být prezentace?
Severus Snape od Veni Patronus 15/06. Ricknancon! Sranda musí být! Od HP přes PP do Matrixu! Ano přesně tak. Elrond stáhl Candle (plukovník Brandon) na.
K k SALON - ZUZKA z z u u a a z z MÓDNÍ NÁVRHÁŘSTVÍ.
Patronus 11/06 Od Jenny. Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá.
Patronus 23/05 Obrázek zaslala Cho Žákovský rozhovor.
Elves in Arda.
Patronus 10/06 Pobertovi od Veni. Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli.
Patronus 14/06 Severus Snape od Veni. Rozhovor s Hagridem 1. V kolik hodin chodíte spát? přes týden kolem 00:00 o víkendu jak kdy 2. Jaký je váš oblíbený.
Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
s použitím myšlenek paní Jiřiny Šiklové
Hodnota peněz Kde mohou děti přijít k penězům? - kapesné - odměna od rodičů nebo prarodičů.
Můj komunikační pas Jmenuji se Martin Krtek. Osobní informace  Narodil jsem se  Oslovujte mne Martine.  Jsem žákem Základní školy speciální.
DUM I. / 13. pohlednice Bc. Zdeněk Klíma. Pohlednice.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Jan Neruda Povídky malostranské Pojďme se společně podívat do 19. století... 0:00 - 0:40 s.
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_10 Autor: Mgr. Kateřina Sigmundová Vytvořeno: Anotace: Tento materiál slouží k procvičování přídavných jmen ve 3.
Jak řešit kakuro Autor: Jakub Solovský. Jak řešit kakuro Nejdříve najdeme místa kde je jen jedna možnost řešení Tady můžeme napsat jen čísla 1; 2; 4 Tady.
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace Název : VY_32_inovace_15 Český jazyk a literatura – Příběh, který nikdy.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
ADÉLKA KUTILOVÁ studentka sekundy
„Cesta za snem“ Prázdniny u moře
Schůzka rodičů 2017.
Psaní pohlednice VY_32_INOVACE_1B_17
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření prosinec 2012
Máme rádi Pardubice Pohlednice z Pardubic
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
Aleš 2016 pro soutěž bajtik Klubal
Webová prezentace zájmového sdružení
INSTAGRAM KOLÁŽE.
VÁNOČNÍ PŘÁNÍ SPECIÁL PRO VÁS.
Otázky pro průběžnou práci
Tak jsem se zase včera šel podívat do lesíku
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
které je stále třeba brát v úvahu !
Metodický list: Slovní druhy 1. část
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Reklamština Jak ji pochopit..
Ahoj. Jmenuji se Kroužek a musím se dostat do mého domečku
Transkript prezentace:

Patronus 22/05 Ďasovec od Cho Trochu s jiného soudku Co je moderní? Nový informační seriál o rodičích herců z HP. Elfí Vánoční typ na výzdobu

Hvězdná hláška „Děkuji vám, že jste přišli, bylo by to na hovno, kdyby nikdo nepřišel.“ Bob Geldof Klubové slovo měsíce: Výkecka – velmi ukecaný člověk, který může být tím zábavný. Klubajlz – Klubík, domácky. (Candle Wind)

Klubové přirovnání měsíce: „Bob Geldof a Paul McCartney mu připadají jako Legolas a Gilmli. I když třeba to může být jen zdání.“ prof. Kratiknot PS RJL: Otázkou je, kdo z nich je trpaslík a, kdo elf, že? I když já má možná jasno.

Tenhle obrázek jsem prostě musel uveřejnit. Tohle už není žádný pekař. Že? R. J. Lupin Obrázek od Elladana

Candle: Nová image! Candle Wind je výstřední spisovatel. Hraničí ve své tvorbě s nepravděpodobným popuštěním fantazie. Pouští se do prakticky třeba nemožných úvah, čímž jeho svět fantazie smí být různorodý. Ale i mimo něj dost vystrkuje růžky výstředností. Černý šampon se pomalu smívá a jeho vlasy nabývají čokoládové barvy. Je stále spokojený! Učesaný jako elf s čepicí jako Bob Geldof (viz foto) se promenáduje v modrém svetříku na zip a černých kalhotách. Já bych mu dal jedničku. R.L. PS: Geldosovská čepice se od července stala moderní a nosí jí obě pohlaví. Třeba to je souhra náhod ale třeba ne, třeba to je právě móda ala Geldof.

Emmin tatínek je sympatický pán, že?

A tady je maninka. Připravila: Profesorka Prýtová Fotky: Profesorka Prýtová Komentáře k fotkám: R. J. Lupin

Vánoční typ z Roklinky Jste o vánočních prázdninách doma u rodičů a tak nemůžete kouzlit a chtěli by jste si vyzdobit pokojík nebo dokonce celý byt či dům? Nemusíte být smutní. I když my elfové vlastně Vánoce neslavíme, mohu vám poradit. Jistě vám občas docházejí vánoční pohlednice. Leží vám někde v krabici nebo šuplíku? Pojďme je využít na výzdobu. Budete potřebovat slabý brk a nůžky. Vezměte si jakýkoliv pohled a nakreslete na něj zezadu pěticípou hvězdu (může být i jiný vánoční motiv) a vystřihněte jí. Vyjde vám krásná hvězda s vánoční tematikou. Když polohu hvězdy promyslíte podle obrázku můžete získat Část obrázku od Arwen (Namy)

Můžete získat ještě mnohem zajímavěji vzorované hvězdy, třeba modrou hvězdičku s dvěmi žlutými svíčkami nebo s Betlémem. Ty si pak můžete rozvěšet třeba na chvojí nebo na nástěnku a podobně. Vypadají vážně moc hezky. Nápad mám od své reálné maminky. (Glofindel) Veškeré dotazy, návrhy, nápady a přání prosím zasílejte na můj mail: děkuji.