Jan Martof 15.5.2013 Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Značka výrobku Značka se skládá:
Advertisements

Představení společnosti
Efektivní obchodní portál
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Česká spořitelna, a.s. Představení společnosti Den Firem.
specialista na firemní květinový servis
Nadpis Lexikon úspěšného podnikání aneb Jak rozjet svou firmu Jana Merunková.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
© Oldřich Staněk. 35 let OVB Společnost OVB vznikla roku 1970 a poskytuje klientům obsažné, individuální a objektivní majetkové a finanční poradenství.
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Prezentace společnosti INSIA 1. 2Prezentace společnosti Insia Prodejce Závislost na finančních institucích *Jeden, případně několik produktů bez vzájemné.
Lenka Prosecká Ondřej Pešek
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Studentské sdružení Jiří Hošek & Martin Haltmar IČO:
Reklamní textil jako marketingový nástroj Reklama účinnější listopad 2007 Pavel Melek, Adoco s.r.o. www. REKLAMNI-TEXTIL.cz.
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Co manažeři očekávají od vzdělávání HR ŽIVĚ 14. prosince 2005 Tomáš Valenta Generali pojišťovna a.s.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
Podnikání na Internetu outsourcing, virtuální firmy Letní semestr 2005 Jana Holá IX.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Jak předcházet finančním problémům Odbor: Finanční a strategické služby 2011.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Co mám dělat pokud chci pracovat v nadnárodní IT firmě?
Systém hodnocení zaměstnanců Trenkwalder KAPPA people a.s.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
Ing. Jan Knyttl, MCP. Servodata / Abakus Distribution Abakus Distribution Výsadní licenční partner Microsoftu pro veřejnou správu, zdravotnictví a školství.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Plán a plnění strategie sociální firmy Ergones na roky
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
PROFIL AGENTURA XACT s.r.o. Agentura Xact s.r.o., Ruská 8, Praha 10.
... umění optické komunikace PROFiber Networking s.r.o. se jako bývalá divize Vláknové optiky MIKROKOM s.r.o. opírá o tradici 15tiletého působení v oboru.
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
PRAXE STUDENTŮ V PORADENSKÉ A BANKOVNÍ POBOČCE PARTNERS MARKET.
Model strategie marketingového mixu
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Peníze do vašeho rozpočtu. ALC, spol. s r.o. ALC se zaměřuje na optimalizaci metodik a vývoj softwarových nástrojů na podporu řízení IT a ostatních interních.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
KIT digital Czech a.s. Praha, září 2009strana : 1 KIT digital Czech a.s. Představení společnosti 14. září 2009 initiate data media.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
PŘÍPADOVÁ STUDIE: SCHŮZKA S KLIENTEM – ZJIŠTĚNÍ VSTUPNÍCH INFORMACÍ V průběhu kampaní je pečlivě dbáno na maximální účinnost a kvalitu poskytovaných.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
PODNIKOVÉ ČINNOSTI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
LOGISTIKA LOGISTIKA LOGISTIKA - vychází (z logis, ubytování) znamená původně přechodné ubytování a zásobování vojska - nauka, která se zabývá fyzickými.
KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY
účetnictví, daně a controlling
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
Telefónica Czech Republic a.s.- co vše pro vás děláme Miroslav Hořejší
Marketingový mix hotelových a restauračních sužeb
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
Ekonomika podniku STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
“Krabicový” e-shop, který si snadno založíte na Co je to Shopero? “Krabicový” e-shop, který si snadno založíte na
Česka spořitelna je členem Erste Group
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Transkript prezentace:

Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí

Obsah: 1. Oddělení Key Account 2. Co dnes zákazníci požadují? 3. Co můžeme nabídnout a jak naplňujeme jejich očekávání

Oddělení Key Account Péče o velké, většinou nadnárodní společnosti Individuální přístup přiděleného Key Account specialisty Podpora odborného pracovního týmu složeného z technologa výroby, manažera nákupu a specialisty DTP studia Úzká spolupráce specialisty KA na jednotlivých zakázkách jejichž úspěšný průběh je řízen firemním informačním systémem Za více než 20let působení na trhu máme nemalé zkušenosti

Co dnes zákazníci požadují? Díky omezeným rozpočtům vyměnili kvantitu za za kvalitu, dávají dárky cíleněji Chtějí dárky personifikované, se jménem, monogramem nebo osobní pečetí a určitou přidanou hodnotou Požadují dárky netradiční a originální Požadují od dodavatele stále větší množství služeb a servisu Očekávají dodávku kreativních návrhů a kompletní přípravu tematických akcí a kampaní Tvorbu interních katalogů a e-shopů Inteligentní plastelína v plechové krabičce

Jakou přidanou hodnotu našim klíčovým odběratelům přinášíme? Stabilní zázemí, tradice, zkušenosti, moderní potiskové technologie, vzorkovny na pobočkách, poradenství a profesionalita týmu obchodních a „key account“ specialistů je v případě REDA a.s. již očekávanou samozřejmostí. Key Account oddělení již několik let úspěšně realizuje prodej tzv. firemních a logistických projektů => kompletní služba pro klíčového odběratele, kdy smluvně garantujeme vytvoření a správu zaměstnaneckého nebo věrnostního e-shopu pro objednávání reklamních a dárkových předmětů. V rámci těchto projektů jsme dnes schopni řízeně držet zboží skladem s využitím skladové plochy 12tis m2 vč. chladícího boxu na potraviny a dostat včas objednané zboží na požadované místo či pobočku.

Kdo je např. naším partnerem v rámci firemních projektů?: - Česká spořitelna, a.s. - ČSOB, a.s. - Hypoteční banka, a.s. - Česká pojišťovna a.s. - Barum Continental, spol. s.r.o. - Shell - e.on

E-shop Barum

Ocenili by Vaši partneři něco podobného? Designové a prestižní V.I.P. dary, luxusní manažerské dárky,

Letecký snímek areálu REDA a.s. Brno