Návrh grafického rozhraní Následuje návrh grafického interface Systému pro přípravu jazykových elearningových kurzů, modulu pro výuku. Použité pojmy a.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Advertisements

Support.ebsco.com EBSCO Discovery Service Statistiky Tutorial 10. února 2013.
Rychlejší ovládání počítače
Prezentace nového SQL modulu Mzdy a personalistika Pavel Pitaš Miloš Jirčík.
DSC Monitor DSC Monitor Obsah Tato PowerPointová prezentace je rozdělena do několika různých sekcí. Stisknutím názvu sekce.
X EXEL.
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Textový procesor Open Office, Writer STAVOVÝ ŘÁDEK
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
Vzhled prezentace - šablony
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
Modul 2 : Práce s počítačem a správa souborů. Rada úvodem - Internet ví všechno, zkuste a
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT34.12 Téma: Zkratky pro Windows.
PRŮVODCE e-žk zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.17 PowerPoint – snímky
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, průvodce prezentací,
VYPRACOVALA: MGR. HANA TOFLOVÁ DNE: ICT2/1/3/13 WORD - tabulky.
Google formuláře.
Textový procesor Open Office, Writer OKRAJE STRÁNKY
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Tutoriál Vyhledávání v obchodních databázích Business Source
NOVÁ MATURITA Stručná informace o jejím průběhu a přípravě.
Power Point– sestavujeme prezentaci
Tlačítka akcí. Do prezentací můžeme vkládat tzv. tlačítka akcí.
Novinky a speciální nastavení v ŘZ Autor: Martin Schlosser Skalský Dvůr
Přepínání klávesnice Umístění jednotlivých znaků se na klávesnici může měnit v závislosti na tom, jakou klávesnici používáme.U nás se samozřejmě nejčastěji.
Vlastnosti stránky a tisk
Pracovní seminář ASEP IPAC 3 - novinky.
Pro vytvoření textového pole je k dispozici speciální nástroj, který najdeme na kartě Vložit - Textové pole. Je to tlačítko Textové pole : když je stiskneme,
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
EXCEL 2010 Popis prostředí – 3. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
NOVÁ MATURITA Stručná informace o jejím průběhu a přípravě.
Vytvoření tabulek a grafů na V této prezentaci krok za krokem ukážeme, jak exportovat data do Excelu či do jiného programu. A dále.
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ V PowerPointu Jak vložit obrázek? Klikni na kartu Vložení Poté klikni na položku Obrázek.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
Textový procesor (MS Word) Ing. Jan Roubíček. Tabulky v textu VY_32_INOVACE_10_2_15_AP.
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Tabulkový procesor 2.
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE I.
DRMS Forum září 2009 Elektronický vzdělávací systém Jan Pavlica.
VÍCE OBRÁZKŮ V JEDNOM GRAFICKÉM OKNĚ PŘÍKAZ SUBPLOT(a,b,c) a – POČET OBRÁZKŮ VODOROVNĚ b - POČET OBRÁZKŮ SVISLE c - URČENÍ POZICE KTERÝ OBRÁZEK V MATICI.
GIMP : úpravy fotografií
Internet Info s.r.o. Durychova 101 Praha Tel: FullbannerAhead Rozměry v pixelech: 460x60Rozměry v pixelech:760x100/
Úloha - tlačítko VY_32_INOVACE_GR_783. TLAČÍTKO Zadání - vytvořte obrázek tlačítka GIMP: Postup: 1. Vytvoříme nový soubor o velikosti 88 x 31 pixelů,
Kurz Adobe Dreamweaver CS6 v LMS Moodle
PŘIHLÁŠENÍ: 1. 2 Přihlášen : Pavel KAREL + HODINY + KALENDÁŘ + KALKULAČKA + POZNÁMKY -NOVÁ POZNÁMKA -HLEDEJ POZNÁMKU -EDITUJ POZNÁMKU -ULOŽ POZNÁMKU -ULOŽ.
Úvodní informace Informatika pro ekonomy I LS 2012/2013.
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Tabulkový procesor 4.
Internet Info s.r.o. Durychova 101 Praha Tel: FullbannerAhead Rozměry v pixelech: 460x60Rozměry v pixelech:760x100/
VYTVÁŘENÍ e-LEARNINGOVÝCH MATERIÁLŮ Přednáší Mgr. Jaromír Kozel
Databáze MS ACCESS 2010.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Kopírování textu, formátování odstavce. Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_ INOVACE_18-03 Název školy Střední průmyslová škola.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 32 AnotaceProgramové.
Bakaláři Návod na obsluhu. Přihlášení – přes webové stránky školy
Využití moderních technologií v rámci zvyšování kompetencí pedagogických pracovníků Projekt OP VK – Zvyšování kvality základního vzdělávání na území ORP.
Aktivita „Návštěvy škol“ ICT podpora Seminář Praha 27. května 2010.
Vytvoření rozevíratelného pole Access (13). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Informační a komunikační technologie 11. WIN - pracovní plocha Autor : RNDr. Zdeněk Bláha.
Manuál pro editaci webu PCP
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 18– SPUŠTĚNÍ PREZENTACE. Název školy:
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Vytvoření formuláře Access (11).
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Katalog sociálních služeb BENCHMARKING v katalogu sociálních služeb SocialniSluzbyUK.cz Projekt „Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich.
Transkript prezentace:

Návrh grafického rozhraní Následuje návrh grafického interface Systému pro přípravu jazykových elearningových kurzů, modulu pro výuku. Použité pojmy a zkratky V textu použité termíny, jako hyperlink, radio button, text box a scrollbar mají obvyklý význam, používaný ve vývojových nástrojích pro tvorbu internetových stránek, v odborné literatuře či v příslušných normách.

ElementPopis ElementPopis Testyobrázek, hyperlink Přehled všech výukových... hyperlink Nastaveníobrázek, hyperlink Dnešní hodina...hyperlink Hlavní nabídka obrázek, hyperlink Zobrazit průběžné hodnocení hyperlink Odhlášeníobrázek, hyperlink Výsledky minulého testu hyperlink levý sloupec text Zobrazit osnovyhyperlink záhlavítext Hlavní nabídkaobrázek oddělovací linka obrázek rolování svislescrollbar

PrvekFunkce TestyPo kliknutí přejde do nabídky Testy. NastaveníPo kliknutí přejde do nabídky Nastavení. Hlavní nabídkaPo kliknutí zůstane v hlavní nabídce. OdhlášeníPo kliknutí dojde k odhlášení přihlášeného uživatele. Přehled všech výukových... Po kliknutí dojde k přechodu na Přehled výukových materiálů. Dnešní hodina...Po kliknutí přejde do nabídky posledních aktuálních podkladů. Zobrazit průběžné... Po kliknutí zobrazí okno s průběžným hodnocením žáka. Výsledky minulého testu Po kliknutí zobrazí okno s výsledky minulého vyplněného testu.

ElementPopis ElementPopis Testyobrázek, hyperlink Zadání testu... text Nastaveníobrázek, hyperlink text otázkytext Hlavní nabídka obrázek, hyperlink Volba...text + radio button Odhlášeníobrázek, hyperlink prostor pro odpověď one line / scrolling text box levý sloupec text rolování svisle scrollbar záhlavítext Testyobrázek oddělovací linka obrázek

PrvekFunkce TestyPo kliknutí zůstane v nabídce Testy. NastaveníPo kliknutí přejde do nabídky Nastavení. Hlavní nabídkaPo kliknutí přejde do hlavní nabídky. OdhlášeníPo kliknutí dojde k odhlášení přihlášeného uživatele. Volba 1 až 3Po výběru kliknutím na radio button dojde k označení odpovědi. text box pro odpověď Vyplněním se odpovídá na otázku. rolování svisleRoluje v okně nahoru a dolu.