Ing. Luboš Zatloukal.  Vypracování semestrální práce:  V případě, že v zaměstnání pracujete s NIS, tak kde pokynů zadávacího listu  V případě, že v.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Formátování diplomové práce
Advertisements

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New start) CZ.1.07/1.4.00/
Styly, záhlaví a zápatí, oddíly
HyperText Markup Language
Karta Domů, skupina Odstavec
Funkce programu Microsoft Word 2003 vhodné pro úpravu studentských prací Petr Křivánek.
Funkce programu Microsoft Word 2010 vhodné pro úpravu studentských prací Petr Křivánek.
Formátování dokumentu O. Kánský 2011 Vyberte svůj textový editor Writer OpenOffice.org Word XP Microsoft Office Word Microsoft Office.
Objekty mohou být vytvořeny buď pomocí prostředků Wordu nebo je můžeme vytvořit na jiném místě a do dokumentu Wordu vložit. Všechny objekty se vloží na.
Grafická úprava seminární práce
Školení autorů distančních opor Inovace kombinovaného studia.
Ing. Jaroslav Parma.  Seznámení s MS OFFICE 2010  PROCVIČENÍ PROGRAMŮ MS OFFICE 2010  DISKUSE  ZÁVĚR.
VY_32_INOVACE_7C6 OddílY výhody použití.
Microsoft Office PowerPoint
Nabídka karty Soubor Soubor. Nabídka karty Domů Domů práce se schránkou formátování písma zarovnávání formát čísel práce se styly práce s buňkami vyhledávání.
Formální stránka práce
MS OFFICE - WORD TITULNÍ STRANA A OBSAH Ing. Petr Hanáček
Jak napsat odbornou práci?
Anotace Žák se seznámí s prostředím aplikace MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Orientuje se v prostředí aplikace MS Word Speciální.
Textový procesor (MS Word)
Textový editor opakování Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Word – Struktura dokumentu
Referát č.13 Textový editor (struktura textu – přiřazení stylu, formátování (vzhled) textu, změna stylu, typografická a estetická pravidla)
Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
ZIHB – MS Word dodatek 1 Petr Kratochvíl, KIV ZČU, © 2008.
1.První spuštění a popis hlavní obrazovky Tla č ítko Office – nejpou ž ívan ě jší volby, seznam posledních dokumentu Panel rychlý p ř ístup – p ř idání.
Grafická podoba ŠVP Platí pro: MS WORD OpenOffice.org v jakékoli verzi.
Word – styly Ing. Bohumil Bareš. Co je to styl Jednoduše řečeno, styl je souhrn vlastností odstavce, který lze aktivovat pouze jediným krokem. Jinými.
Textový procesor (MS Word)
Tereza Konečná /0 Obálka 2/1 Obálka Titulní list/patitul 2/2.
Informační a komunikační technologie PowerPoint
ROZLOŽENÍ STRÁNKY Ing. Petr Hanáček MS OFFICE - WORD
Informační a komunikační technologie Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Učební obor: Kadeřník, Kuchař-číšník Ročník: Styly.
Textový procesor (MS Word) Ing. Jan Roubíček. Vlastnosti stránky VY_32_INOVACE_10_2_11_AP.
INFORMATIKA 7 Úprava dokumentu III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Semestrální práce Téma: Výběr problematiky z oblasti managementu (volné dle zájmu) Práce bude obsahovat - teoretické základy (tak jak je oblast problematiky.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_12_INOVACE_24_6TR_INF Autor: Mgr. David Ryška.
Office I. Miroslav Lorenc.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
ZÁSADY PRO TVORBU PŘÍRUČKY DOPORUČENÍ PRO AUTORY PILOTNÍ KURZ PRO PEDAGOGY MUDR. IVETA MATĚJOVSKÁ, CSC.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK235.
INFORMATIKA 7 Odstavec IV. III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika Ročník: 6. Datum.
WORD 2010 Karta Domů, skupina Odstavec. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Cvičení 2 - Řešení příkladu
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Tabulkový procesor 4.
Textový editor Maturitní téma č.12 (prostředí textového editoru, nastavení zobrazení dokumentu, zásady pořizování textu v počítači)
PROSTŘEDÍ MICROSOFT WORD 2003
ODSTAVEC Ing. Petr Hanáček MS OFFICE - WORD
Portfolio podkladů z odborné praxe Pokyny pro žáky Ing. Jana Macháčková, Ing. Mgr. Šárka Čepelková.
Snímek 1 PowerPoint2OP381 Manažerská informatika 1 2OP381 Manažerská informatika 1 Microsoft PowerPoint 2016 – 1. část
E LEMENTARISTIKA ELEKTRONICKÝCH INFORMACÍ IV. T EXTOVÝ PROCESOR POSLOUPNOST ZNAKŮ, OBJEKTY V TEXTU Jiří Leipert.
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace Název : VY_32_inovace_02 Informatika - MS Excel – Nabídky karet Autor:
Informatika – Kancelářský balíček Jméno autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvoření Prosinec 2011 Ročník 3. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Informační.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony Klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_10_16_word.
Pro rychlý způsob formátování textů a následné vytváření obsahu
2OP483 Manažerská informatika 3
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Odstavec a jeho formát Autor: Mgr. Jiří Maršík
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Zadání seminární práce Marketingový mix vybraného sportovního produktu
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
ROČNÍKOVÁ PRÁCE pokyny ke zpracování
Úprava rozsáhlého dokumentu
Transkript prezentace:

Ing. Luboš Zatloukal

 Vypracování semestrální práce:  V případě, že v zaměstnání pracujete s NIS, tak kde pokynů zadávacího listu  V případě, že v zaměstnání nepracujete s NIS, je nutná další konzultace – bude probíhat seznámení s NIS Akord.

 Vypracovat zprávu o celém či části nemocničního informačního systému, se kterým jste se během praxe setkali.  popis prostředí,  možnosti, uplatnění,  výhody, nevýhody,  srovnání s jinými systémy.

 Práce bude vypracována v programu Microsoft Office Word.  Požadavky na semestrální práci:  Rozsah práce bude cca. 5 stran.  Práce bude obsahovat: titulní stranu, obsah.  Práce bude mít okraje papíru 2,5 cm a v místě hřbetu 3,5 cm  Na všech stranách kromě první (titulní) bude záhlaví s tabulkou, ve které budou informace o autorovi atd.  Na všech stranách kromě první budou čísla stránek.  Budou používány formáty nadpisů nabízené ve stylech, mohou být upraveny.  V práci dále bude kromě základního formátování:  křížový odkaz,  poznámka pod čarou,  řádkování mezi odstavci bude nastaveno pomocí definice odstavce a ne vložením volných řádků,  budou obsaženy obr. různých velikostí, s řádnými popisky a odkazy do textu.

 v elektronické podobě, postačuje zaslat em  Ing. Zatloukalovi –  nejpozději do a to v konečné podobě.