Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Portfolio podkladů z odborné praxe Pokyny pro žáky Ing. Jana Macháčková, Ing. Mgr. Šárka Čepelková.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Portfolio podkladů z odborné praxe Pokyny pro žáky Ing. Jana Macháčková, Ing. Mgr. Šárka Čepelková."— Transkript prezentace:

1 Portfolio podkladů z odborné praxe Pokyny pro žáky Ing. Jana Macháčková, Ing. Mgr. Šárka Čepelková

2 Obsah – 2. ročník VÝSTUPY Z PRAXE 1.Potvrzený docházkový list a hodnocení praxe organizací/podnikem (nebude součástí tohoto portfolia – viz dále) - odevzdáte třídnímu učiteli ihned po skončení praxe. 2.Portfolio se bude skládat: titulní strana portfolia vyplněný pracovní deník hodnocení praxe studentem Veškeré vzory naleznete na stránkách školy v sekci Pro studenty – odborné praxe.

3 Portfolio – formální náležitosti Obsahová náplň pracovního deníku bude odpovídat vzoru (viz. odkaz na webu). Termín odevzdání hotového portfolia: do 6. června 2016 (včetně) třídnímu učiteli Docházkové listy a portfolio odevzdávejte v tištěné podobě svým třídním učitelům (docházkové listy do desek portfolia nedávejte). Všechny náležitosti portfolia budou vloženy do desek, tzv. rychlovazačů (obrázek dále), a rychlovazač bude na boční straně označen vaším jménem a příjmením a třídou.

4 Rychlovazače

5 Formální náležitosti (povinné) Text je psán po jedné straně listu, zarovnání do bloku, vždy stejný formát odražení. Číslování stránek dole uprostřed. Velikost písma 12, řádkování 1,15, typ písma Calibri Obrazové a grafické doplňky lze integrovat do textu nebo uvést v příloze. Výsledné hodnocení bude ovlivněno také úpravou práce (čistota, ohnuté rohy,....)

6 Docházkový list/absence a hodnocení praxe Docházkové listy pro jednotlivé třídy obdržíte v elektronické podobě na stránkách školy. Absence: veškerá absence musí být omluvena lékařem či úřadem. Jste v práci, není možno např. rodiči omlouvat nevolnost či rodinné důvody. Je nutno odpracovat celou praxi, pokud by absence překročila 50 % celkové doby, musí být nahrazena v době letních prázdnin Nejpozději do 6. června 2016 (včetně) doneste svému třídnímu učiteli potvrzený docházkový list s hodnocením praxe a desky s vypracovaným deníkem – portfolio z praxe. Neodevzdání docházkových listů v určeném termínu je považováno za hrubé porušení školního řádu a student může být i podmínečně vyloučen.


Stáhnout ppt "Portfolio podkladů z odborné praxe Pokyny pro žáky Ing. Jana Macháčková, Ing. Mgr. Šárka Čepelková."

Podobné prezentace


Reklamy Google