Inovace povinného studijního předmětu pediatrie a vytvoření multimediálního textu pro praktickou výuku B.Ludíková, V.Mihál Dětská klinika, Lékařská fakulta.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
Advertisements

Příprava učitelů na Přírodovědecké fakultě UP v Olomouci
I. Odborné setkání studentů lékařských fakult na téma “Aktuality v diagnostice a léčbě interních onemocnění - kardiologie, kardiochirurgie, gastroenterologie,
SYNERGICKÁ INTEGRACE VÝUKY NA LF UP Milan Kolář LF UP v Olomouci.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
Konference. Vzdělávání ve zdravotnictví Mgr
Zkvalitnění vzdělávání a zvyšování kompetence manažerů v rámci studijního programu Ekonomika a management na Fakultě podnikatelské Vysokého učení technického.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
AMBULANCE – PODSTATNÁ ČÁST KLINIKY PRACOVNÍHO LÉKAŘSTVÍ
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ
Ústav pedagogických věd
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
SYNERGICKÁ INTEGRACE VÝUKY NA LF UP Milan Kolář LF UP v Olomouci.
Inovace kurikula studijního programu Všeobecné lékařství. Reg.č. CZ.1.07/2.2.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Doc. Ing. Miroslav PÍŠKA, CSc. FSI VUT v Brně zodpovědný řešitel „Inovace studijních programů bakalářského, magisterského a doktorského studia.
Fakulta zdravotnických studií
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.
Prof. PhDr. Vladimír Čechák, CSc., :: SOUKROMÉ VYSOKÉ ŠKOLY SOUČASNÝ STAV A PERSPEKTIVY?
Vítáme všechny na Zámku Štiřín
Fakulta biomedicínského inženýrství, ČVUT v Praze, nám. Sítná 3105, Kladno Modernizace výukových postupů a zvýšení praktických dovedností a návyků.
1 Projekt EU na Lékařské fakultě UP v Olomouci TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY „Zavádění.
Bakalářský studijní obor: Historie Ústav českých dějin Ústav hospodářských a sociálních dějin Ústav světových dějin.
KONFERENCE OPTIMED.
Role znalostí MANAGEMENTU A MARKETINGU v přípravě pracovníků pro řešení vědecko-výzkumných úkolů Doc. RNDr. Eva Grublová, CSc. Mgr. Daniela Navrátilová.
Registrační číslo projektu: CZ / /0033 Název programu podpory:
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Název projektu Tvorba a realizace kurzů v rámci celoživotního vzdělávání rozšiřujících kvalifikaci v oblasti speciální pedagogiky Tento projekt je spolufinancován.
Ústav pedagogických věd Masarykova univerzita. Personální obsazení Vedoucí pracoviště doc. PhDr. Milan Pol, CSc.
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Inovace kurikula studijního programu Všeobecné lékařství. Reg.č. CZ.1.07/2.2.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Evaluace výuky na Lékařské fakultě Univerzity Palackého v Olomouci za akad. rok 2009/2010 prof. MUDr. Milan Kolář, Ph.D. proděkan LF UP.
1 Spolupráce při realizaci projektů inovací na ESF MU Mgr. David Póč, Oddělení pro strategii a rozvoj.
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Výuka nelékařů + a – Petr Štern. Bakalářské studium na LF v ČR Fakulta Počet oborů Biochemie Př./Sem./Prakt. Kl. biochemie Př./Sem./Prakt. 1. LF5 5 oborů.
Za akademický rok 2011/2012 prof. RNDr. Hana Kolářová, CSc. proděkanka LF UP.
Za akademický rok 2012/2013 prof. RNDr. Hana Kolářová, CSc. proděkanka LF UP.
Akademický rok 2015/2016 Zápis ke studiu.
Personální vyhláška Mgr. Lubomír Francl Místopředseda OSZSP ČR.
JIHOČESKÁ UNIVERZITA v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta
Koncept praxí a stáží1 MODEL PRAXÍ A STÁŽÍ Úvodní setkání pro studenty magisterského stupně.
Setkání s doktorandy Setkání s doktorandy
Ekonomická fakulta Úvodní soustředění 1. ročníků 2013/2014.
Jmenování krajských odborníků dle Koncepce. 2 Institut krajských odborníků vyplývá ze Střednědobé koncepce zdravotnictví Pardubického kraje. Jmenováno.
Perspektivy spolupráce ÚZS UJEP a KZ ve vědě a výzkumu Miroslav Tichý Ústav zdravotnických studií Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
Česko-německá studia na IMS FSV UK: Den otevřených dveří Tomáš Nigrin.
Integrační trendy při tvorbě multimediálních výukových portálů pro medicínu a zdravotnictví V. Mihál, J. Potomková Lékařská fakulta Univerzity Palackého.
Reflexe aktivit a výsledků projektu Reflexe aktivit a výsledků projektu Evaluace a inovativní aplikace bakalářského studijního programu Učitelství pro.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Bakalářský studijní obor: Historie
Charakteristika a specifika oboru:
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
Rekapitulace elektronických hlasování
MUDr. Jitka Feberová, Ph.D.
za akademický rok 2015/2016 Hana Kolářová proděkanka LF UP
DSP Speciální pedagogika Marie Vítková
PEDAGOGICKÉ VEDENÍ STUDENTŮ Garant: Mgr. Anna Krátká, Ph.D
Představení senátorů Akademického senátu FZS
Studijní obor Fyzioterapie
Studijní obor Management sportu
Hlavní řešitel: prof. Ing. Jiří Kraft, CSc.
Srdečně Vás zveme na prezetnaci výsledků studií hodnotících vliv fyzioterapie u roztroušené sklerózy mozkomíšní od 16:00 Klinika rehabilitačního.
Dětská klinika LF UP v Olomouci Akademický rok JOURNAL CLUB časopisecký klub Termín: 4. října 2017, 13,30- 15,00 hod. Seminární místnost,
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
Studijní prezenční obory
Katedra historie Filozofická fakulta UP Olomouc
Ukázka prezentace LF MU v jednotném vizuálním stylu MU
Transkript prezentace:

Inovace povinného studijního předmětu pediatrie a vytvoření multimediálního textu pro praktickou výuku B.Ludíková, V.Mihál Dětská klinika, Lékařská fakulta Univerzity Palackého v Olomouci

všichni studenti studijních programů všeobecného lékařství, zubního lékařství Lékařské fakulty (LF) a studenti Bakalářského studijního programu specializace ve zdravotnictví, obor fyzioterapie a navazujícího magisterského studijního programu, specializace ve zdravotnictví, obor fyzioterapie, Fakulty zdravotnických věd (FZV) UP v Olomouc součástí pátých ročníků studijních programů všeobecného lékařství a zubního lékařství součástí druhých ročníků fyzioterapeutických oborů celkový počet posluchačů - minimálně 250 za rok 150 studentů - všeobecné lékařství 70 studentů -zubního lékařství 30 studentů – Fakulta zdravotnických věd Cílová skupina

Hlavní řešitel: MUDr. Ludíková Barbora Odborný garant - prof. MUDr.Vladimír Mihál CSc Spoluřešitel - MUDr. Jan Potěšil Tým odborných pracovníků: Doc.MUDr. Jiřina Zpletalová. PhD.- endokrinologie MUDr. Tomáš Malý PhD. – chirurgie MUDr. Eva Klásková- kardiologie, invazivní medicína MUDr. Eva Karásková – gastroenterologie MUDr. Hana Flögelová – nefrologie MUDr. Jan Potěšil – alergologie, pneumologie, revmatologie MUDr. Lubomír Dubrava - neonatologie MUDr. Barbora Ludíková - hematologie Mgr. Jarmila Potomková PhD. - zástupce knihovny lékařské fakulty MUDr. Kamila Michálková - pracovník radiologické kliniky Supervizor 1 - Doc. MUDr Dagmar Pospíšilová PhD. Supervizor 2 - Prof. MUDr František Kopřiva PhD. Supervizor 3 - Doc. MUDr. Roman Havlík PhD. Studijní koordinátor – Bc. Andrea Nováková Grantový manager - Mgr. Gabriela Pokorná. Tým pracovníků

Děkuji za pozornost „ Řekni mi, a zapomenu. Ukaž mi, a možná si budu pamatovat. Nech mne pracovat a porozumím “ Konfucius kolem 450 p.n.l Projekt ESF: cz.1.07/2.2.00/