Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Rekapitulace elektronických hlasování

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Rekapitulace elektronických hlasování"— Transkript prezentace:

1 Rekapitulace elektronických hlasování

2 S prodloužením funkčního období prof. MUDr. Jiřího Litzmana, CSc
S prodloužením funkčního období prof. MUDr. Jiřího Litzmana, CSc. v pozici přednosty Ústavu klinikcé imunologie a alergologie LF MU a FNUSA do prosince Výsledky volby: Souhlasím (hlasů: 23)

3 S prodloužením funkčního období doc. MUDr. Svatopluka Synka, CSc
S prodloužením funkčního období doc. MUDr. Svatopluka Synka, CSc., v pozici přednosty Kliniky nemocí očních a optometrie LF MU a FNUSA do června Souhlasím (hlasů: 19) zdržel/a se hlasování (hlasů: 3) Nesouhlasím (hlasů: 1)

4 S prodloužením funkčního období prof. MUDr. Vladimíra Vašků, CSc
S prodloužením funkčního období prof. MUDr. Vladimíra Vašků, CSc., v pozici přednosty I. dermatovenerologické kliniky LF MU a FNUSA do srpna Výsledky volby: Souhlasím (hlasů: 22) zdržel/a se hlasování (hlasů: 2)

5 S prodloužením funkčního období doc. MUDr. Hany Ošlejškové, CSc
S prodloužením funkčního období doc. MUDr. Hany Ošlejškové, CSc. v pozici přednostky Kliniky dětské neurologie LF MU a FN Brno do srpna Výsledky volby: Souhlasím (hlasů: 20) zdržel/a se hlasování (hlasů: 4)

6 Se jmenováním doc. PharmDr. Petra Babuly, Ph. D
Se jmenováním doc. PharmDr. Petra Babuly, Ph.D. do pozice přednosty Fyziologického ústavu LF MU do srpna Výsledky volby: Souhlasím (hlasů: 12) Nesouhlasím (hlasů: 7) zdržel/a se hlasování (hlasů: 5)

7 Se jmenováním doc. MUDr. Radima Jančálka, Ph. D
Se jmenováním doc. MUDr. Radima Jančálka, Ph.D. do pozice přednosty Neurochirugické kliniky LF MU a FNUSA, do srpna Výsledky volby: Souhlasím (hlasů: 19) zdržel/a se hlasování (hlasů: 3) Nesouhlasím (hlasů: 1)

8


Stáhnout ppt "Rekapitulace elektronických hlasování"

Podobné prezentace


Reklamy Google