PLZEŇSKÉ NÁDRAŽÍNÁDRAŽÍ FILADELFIE Podpěrné sloupy by měly být uprostřed, proto,aby zabíraly méně místa (Foto- nádraží Zábřeh)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Německo září – 4. října.
Advertisements

New York City mistrovství světa v tanci TEREZA SEKAVOVÁ studentka primy.
Tónování barev Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Nicol Stavělová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Počítačová grafika Nagla Al Samsamová 4.B.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Souhvězdí.
Vypracoval: Václav Fichtner. Na tomto obraze je jasně vidět malířova nespoutaná ruka. Hlavně barevné přechody jsou výrazné a barvy jsou hodně syté.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Digitální učební materiál
KRYCHLE POVRCH A OBJEM.
VÝTVARNÉ TECHNIKY Tisk z koláže
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Rozptyl světla Rayleighův rozptyl Miroslav Blabla 9.A.
Životní prostředí klady vs. zápory.
Porovnání chybných a správných řešení v prezentaci
Magnetické vlastnosti látek
Chrám sv. Bartoloměje Nachází se v Plzni na náměstí Republiky.
ROZPAD HORNIN Mnoho zdaru!
Textový editor.
Modernizace záp. části ŽST.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ EU peníze školám MODERNÍ ŠKOLA – ZKVALITNĚNÍ VÝUKY Registrační číslo GP: CZ.1.07/1.4.00/ Č.j.: 14863/ Tento.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Jak vybarvit objekt v MICROSOFT POWERPOINT? 1Autor: Honza Mareš.
Pohyb tělesa rychlost,dráha, čas – příklady.
Barvy z fyzikálního a psychologického hlediska
JARO V březnu je první jarní den. My s tátou dáváme mámě kytičku sněženek, obyčejně nějakou najdu na zahradě. Vystrčila zelený klíček z hlíny a já ji.
1.Hlavní město 13.Kultura 2.Rozloha 15.Zeměpisné podmínky 3.Nejvyšší bod 4.Časové pásmo 5.Obyvatelstvo 6.Státní útvar 7.Mezinárodní identifikace 8.Název.
Svět na mapě Materiál byl vytvořen v rámci projektu
Použití filtrů ve fotografii
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Plzen.
vypracovala: Monika Palasová zdroj: hlava , internet , učebnice
Státní symboly Petr Machala.
Ahojte, posíláme indície 1. Naši kamarádi žijí ve státě, který leží ve střední Evropě jižně od Baltského moře a severovýchodně od České republiky.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
ALFTPv4.1beta1 aneb Přístup na FTP z počítače Stručný průvodce.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Česká republika - státní symboly
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Možnosti úprav fotografie Číslo DUM: III/2/VT/2/3/49 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Zpracovala:Nikola Salavíková. Stáři5miliard let Průměr km Hmotnost(Země=1) Hustota(voda=1)1,41 Vzdálenost od Země149,6milionu km Vzdálenost.
EU OPVK – III/2 – A3 – 7/22 – Rak Petr Předmět Zeměpis, 8.ročník ZŠP. Vytvořeno 2011/2012.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474)“ 2. úsek: Bezbariérový chodník a autobusová zastávka 3. úsek: „Tunel – konec zastavěného území“
Název školy : SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF Autor : Jaroslav Bezděk, 2012 – 12 – 01 Název : VY_32_INOVACE_04_Český jazyk Téma : Popis Číslo.
Státní symboly Vlastivěda 5.ročník Zpracovala: Mgr.Dana Kučerová.
Zazelenit: fasády, zábradlí u mostů Zabránění erozi: stromy, rybníky.
Magnetické vlastnosti látek
Odbavování cestujících v číslech
Psaní pohlednice VY_32_INOVACE_1B_17
Ivča Lukšová Petra Pichová © 2009
Grafický editor GIMP (8)
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_12_Televize
BRNO Matěj Pilát
Osnova 1 Úvodní snímek 2 Fotogalerie 3 Barvy 4 Délka 5 Kdy vychází
Prezentace 2017 – 08 Foto a text Zdeněk Kačena Ruční posun obrázků
Člověk a barvy Barvy jsou přítomny v nesčetných různých formách a jevech Člověk je schopen prostým okem rozeznat aspoň 2000 různých odstínů Člověk barvy.
Jméno Příjmení, další jména Ústav konstruování
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
Česká republika - státní symboly
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ DOLNÍ BENEŠOV
Odbavování cestujících v číslech
Autor: Mgr. Helena Nováková
Česká republika - státní symboly
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY
Pohyb tělesa rychlost,dráha, čas – příklady.
Marek Barták ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Transkript prezentace:

PLZEŇSKÉ NÁDRAŽÍNÁDRAŽÍ FILADELFIE

Podpěrné sloupy by měly být uprostřed, proto,aby zabíraly méně místa (Foto- nádraží Zábřeh)

 1. nápad- Duhové odstíny sloupů od nejsvětlejší barvy po vesele žlutou.  2.nápad- Na každém sloupu bude nějaký historický termín spojený s Plzní např založení města Plzně…

 Když jsem fotil následující foto úplně mě zamrazilo v zádech, v jakém bídném stavu se nachází nástupiště 2.A  Bylo by dobré vymalovat zeď na které se momentálně nachází velké množství pavučin a nečistoty zkrášlilo by to nejen pozadí celého nádraží, ale i nástupiště samotné  Travnaté kolejiště také nepůsobí dobrým dojmem celková renovace koridoru by jen prospěla

 1. Na místo praskajícího asfaltu položit dlažební kostky a také dbát na péči o nevidomé dát na dlažbu oblé výčnělky minimálně půl metru od kolejiště 2. Zlepšit přechody kolejišť

Dalším problémem je, že když prší a cestující z Klatov vystoupí v zadní části vlaku, jednoduše zmoknou. Důvodem je neúplné zastřešení východního nástupiště Zastřešení by se tedy mělo buď dostavět, nebo celé zrekonstruovat po celé délce

 Na následujícím obrázku uvidíte zastřešený přechod ze severní části nádraží na jižní  Velký střešní prostor se dá buď nákladně zbourat, anebo příjemně vymalovat na různé motivy například modrá jarní obloha se spousty ptáčků.

 Pokud jste na tomto nádraží nikdy nebyli, sami jste si udělali první dojem jak to u nás vypadá  Vy, kteří často dojíždíte víte o samotné atmosféře barev své. Já tedy osobně dávám za pravdu těm, kteří říkají, že plzeňské nádraží patří k nejošklivějším v republice.  A vy kdo jste ještě nehlasovali o změně nástupišť neprodleně ukončete prezentaci, a pokud jste PRO dejte nám vaše drahocenné ANO. Děkuji. S pozdravem Jakub Štverák