Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naše firma se Vám prezentuje
Advertisements

„Starost s úklidem nechte na nás…“
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH GUT „go future“ G U T GmbH Giesserei Umwelt Technik - slévárenská zařízení – - informační.
STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ PLZEŇ
ročního hodnocení personálu v Metrostav a.s.
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
2 Palomino  Sociální podnik Palomino je nová služba zřízená Diakonií ČCE – střediskem ve Valašském Meziříčí.  Cílem sociálního podniku je, kromě poskytování.
Prezentace firmy Srpen 2006
Tepelné čerpadlo 3.
Studijní program Stavební inženýrství
STAVEBNÍ SDRUŽENÍ NOPRE. Zaměřujeme se především na: stavby rodinných domů hrubé stavby zateplování budov omítky, fasády.... půdní vestavby a rekonstrukce.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Nově vzniklá firma v oblasti polygrafie  Založena v roce 1997 dvěma společníky  Disponuje ryze českým kapitálem vytvořeným.
FIRMA BAŤA A TÁBORSKO Ing. Vladimír Štípek, Ph. D
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
JUDO Semily Nové Dojo 2007 D.Šída. Historie a smysl Judo v Semilech: Oddíl Judo Semily, kde 90% členstva tvoří mládež do 15ti let, a jehož počátky se.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
NABÍDKA POZEMKŮ VELIKÁ VES RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
STAVÍME ELEKTRONICKÉ MĚSTO ZDENĚK ZAJÍČEK. STAVÍME ELEKTRONICKÉ MĚSTO MUSÍME MÍT VIZI, JAK MÁ MĚSTO VYPADAT MUSÍME VĚDĚT, ŽE VE MĚSTĚ „ŽIJÍ“ ÚŘADY, FIRMY.
Představujeme se Vám:.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Pečovatelské centrum Praha 7 Realizace systému profesního vzdělávání v Pečovatelském centru Praha 7.
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Podnikání na Internetu outsourcing, virtuální firmy Letní semestr 2005 Jana Holá IX.
Aktivní a věcná komunikace je základem kvality každodenně poskytovaných služeb. V Sodexo ji rozdělujeme na několik stupňů, které umožní věnovat se různé.
Centrum Služeb Budějovická Tisková konference,
MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE. Obsah Vývoj reprografických služeb Co by dnes měli projekční, developerské a stavební firmy požadovat od svého.
Podnikatelský záměr PoŠuK v.o.s. Radek Pospíšil & Kamil Šuška.
Úspory energie a regenerace
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Obchodní společnosti Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Program Zelená úsporám KBI/OZP Nikola Bílá. Kjótský protokol a emisní kredity  Kjótský protokol nás zavázal snížit v ročním průměru za období 2008 –
ČVUT v Praze, Fakulta stavební Podnikání ve stavebnictví 126 EMM – Ekonomika a management Zimní semestr 2010 / 2011 Ing.Zdeněk Burda
Několik námětů a otázek k zamyšlení a výběru
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Model strategie marketingového mixu
Dodavatelsko- odběratelské vztahy při realizaci stavby
Struktura podnikatelského plánu
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
MIKROEKONOMIKA TYPOLOGIE PODNIKŮ.
Komplexní služby v oblasti řešení škod Ladislav Burián, Pavlína Živělová / Brno / /Jihomoravský kraj Jihomoravský kraj.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Úvodní schůzka k projektu „Optimalizace procesů a nastavení způsobu komunikace“ Fulnek
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
Ing. Zdeněk Blažek AGROTECH Firma AGROTECH je komplexním dodavatelem zboží a služeb v oblasti označování zboží. Dodáváme samolepící etikety, termotransferové.
Druhy bank. Obchodní banky (komerční) Hypoteční banky Úvěrová a spořitelní družstva (kampeličky) Banky se speciálními funkcemi.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
Rekonstrukce komunikací a prostranství v okolí FÚ a MÚ ( č.p ) Louny 2010.
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Ekonomika provozu a podnikání Ekonomika podnikání
Kompresní stanice Jirkov
Konzervárenská výroba
CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Akcent tiskárna Vimperk s.r.o.
Založení a vznik podniku II. – III. r./ Hotelnictví a turismus
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Člen skupiny HAVEX 1.
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
Transkript prezentace:

Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže ZTI  Elektro  Měření a regulace  Zajištění podpůrných činností  Stavby na klíč  Přestavby

Profil společnosti Rádi bychom Vám představili naší stavební firmu BAB mont s.r.o., která se díky své letité tradici a kvalitně odvedené práci stává moderní a prosperující společností s dynamickým vývojem. Cílem naší práce je kompletní realizace projektů bytových domů, realizace novostaveb, rekonstrukce státních, soukromých i komerčních objektů, přestavby a další činnosti spojené se stavbami. Výsledkem naší práce jsou realizované projekty dokončené dle časového harmonogramu a především naši spokojení zákazníci, kteří tvoří důležitou součást našeho profilu společnosti. Česká firma BAB mont s.r.o. vznikla v roce 2011 přejmenováním stávající společnosti BAB stavební s.r.o. Změna názvu koresponduje s neustále se rozšiřujícím profesním záběrem námi poskytovaných činností. Poskytování služeb a tradice firmy se budují již od doby založení společnosti, která byla ustanovena dne 27.července 1994 jako společnost s ručením omezeným zápisy v obchodním rejstříku vedeného Městským soudem v Praze, oddíl C., vložka Sídlo naší firmy je v Praze, kontaktní adresa : Klíčovská 805/11, Praha 9 - Prosek; a bylo nám přiděleno identifikační číslo organizace Díky materiálně-technickému zázemí a profesionalitě našich zaměstnanců jsme schopni velmi rychle a pružně řešit jakékoli potřeby našich objednatelů v oboru stavebnictví na území ČR. Práce zajišťujeme zkušeným, kvalifikovaným a pravidelně školeným personálem. Stálým a prvořadým cílem naší společnosti je nabízet našim partnerům provedení práce v nejvyšší možné kvalitě a za přiměřenou cenu.

Reference  Zimní stadion Benátky nad Jizerou  Speciální škola Aloyse Klara  Gymnázium Budějovická  Základní škola Benátky nad Jizerou  Městský úřad Praha 9  Základní škola Šeberov  Skladová základna Českých a Moravských výrobních družstev  Rodinné domy po celé ČR