EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: 17. 9. 2008 Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne: 6. 8. 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Advertisements

Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROJEKT „Technologické centrum“ Zpracovatel: EUNICE CONSULTING a.s. 1.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
Výzva OPPK Operační program Praha Konkurenceschopnost
Datové schránky CzechPOINT. Základní informace Plzeňský kraj – v čele hejtmanka Krajský úřad – cca. 370 zaměstnanců – v čele ředitel úřadu Organizace.
Působnosti obcí na úseku územního plánování od setkání tajemníků obcí Karlovarského kraje KÚKK, ORR, odd. územního plánování, Jana.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Digitální mapa veřejné správy - Portál ÚAP MSK Zpracoval: Mgr. Tomáš Kupča Datum:
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Část VI. – Technologické centrum kraje Setkání se zástupci ORP KÚ SK.
Návrh postupu - výsledky jednání koordinační skupiny 1. Pracovní seminář – Financování internetizace knihoven Havlíčkův Brod.
Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje Ing. Tomáš Vašica Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
DMVS Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS -Účelová katastrální mapa realizace 2011, investice cca 9 mil. -Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP.
Program švýcarsko – české spolupráce Fond na přípravu projektů Ministerstvo financí - Národní koordinační jednotka (NKJ)
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica.
Regionální komunikační infrastruktura CamelNET. Co to je ? Krajem provozovaná optická datová síť Optické kabely jsou uložené v zemi Současně zahajovaná.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
Výsledky podpory podnikatelského prostředí v programech OPPI/OPPP Ing. Petr Porák Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Vaše jistota na trhu IT Vybudování a provozování e-spisovny Josef Sedláček ICZ a.s.
EGON Centrum a technologické centrum kraje Vysočina Petr Pavlinec, vedoucí OI KrÚ.
ISSS 2003 Koncept využitelných stávajících datových zdrojů pro Portál veřejné správy ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Jana Bělohoubková „Internetizace knihoven Karlovarského kraje“
Opatření 2.2. Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech.
PREZENTUJÍCÍ Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina na podporu systémové výstavby a financování datových úložišť veřejné správy na území kraje Vysočina Petr.
KI ISVS MSK pilot spolupráce
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 10.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Zpracoval: Ivan Ivanov, Alois Slovák Datum:
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Výsledky průzkumu na ORP k problematice výzev Výsledky průzkumu na ORP k problematice výzev (listopad 2010) Zpracoval: Alois Slovák Datum:
Aktuální informace k DMVS Ing. Ivan Ivanov Informace k DMVS.
AKTUALITY O REALIZACI ROP SČ 13/08/2009 Příbram JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Zajištění infrastruktury pro operační střediska základních složek IZS Integrovaná Telekomunikační Síť Nové Generace (ITS NGN) Ing. Tomáš Faško.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Podpora meziobecní spolupráce Prezentace výsledků dotazníkového šetření ORP Poděbrady.
Analýza potřeb v území Pardubického kraje Pracovní tým k platformě Kariéra a celoživotní vzdělávání Podpora kompetencí k podnikavosti, iniciativě a kreativitě.
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
4. úplná aktualizace územně analytických podkladů ORP 1.
PRACOVNÍ PORADA PRO POŘIZOVATELE ÚPD ÚAP 13. listopadu 2009 ÚAP Mgr. Tomáš Vaško OÚPSŘ KÚLK.
GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Veřejné zakázky měst a obcí Květen 2011, Ostrava.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
MAP – Místní akční plán ORP RK
Integrovaný regionální operační program
Novinky z IROP.
Odbor ekonomický Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Aktivity projektu Co máme hotovo a co nás čeká
Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány
Michal Šperling - EUREDIS
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Aktuální informace z činnosti Pracovní skupiny Inovace
Modelový příklad smlouvy o spolupráci - zajištění ÚSVP ORP pro Obec
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
územního plánování na obcích v roce 2007
Datová opora pro nastavení cyklu kvality
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Pracovní setkání středních škol
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
V. Setkání se starosty obcí
Aktuality k územním studiím krajiny z hlediska IROP
Transkript prezentace:

eGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:

eGovernment Program 1)Aktuální informace 2)Studie proveditelnosti na technologická centra – stav, další postup 3)Postup kraje při přípravě žádosti k výzvě č. 40 na vzdělávání 4)Zkušenosti s napojením krajského úřadu na systém datových schránek 5)Diskuze, aktuální problémy Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 2

eGovernment Aktuální informace z eGovernmentu Informace o výzvách Informace o legislativě Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 3

eGovernment Studie proveditelnosti na tech. centra 5 – 7/2009 Veřejná zakázka na Studii proveditelnosti TC a SSL, 8 – 10/2009 Zpracování Studie proveditelnosti včetně oponentury 10 – 11/2009 uzavření smluv o spolupráci, 10 – 11/ 2009 podání žádosti o dotaci, 10 – 4/2010 schvalovací proces žádosti o dotaci, uzavření smlouvy o poskytnutí dotace, příprava a vyhlášení veřejné zakázky na investici, uzavření smluv s dodavatelem, 4 – 5/2010 zahájení prací na vybudování TC a SSL. Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 4

eGovernment Součinnost kraje a ORP Součinnost vychází z memoranda o spolupráci kraje s ORP při budování eGovernmentu v území Aktivity kraje a ORP by měly být provázané, navazovat na sebe a vhodně se doplňovat Spolupráce na zpracování studie proveditelnosti kraje pro TC a SSL Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 5

eGovernment Studie proveditelnosti na TC a SSL Součásti Studie proveditelnosti zpracované krajem bude: –Analýza požadavků na zajištění služeb eGONcenter v kraji a na ORP –Koncept e-Governmentu služeb v kraji Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 6

eGovernment Analýza možností a zájmu ORP budovat TC a SSL každé ORP se musí vyjádřit, jak chce přistupovat k řešení projektu TC a ESS (zajistí zhotovitel) v rozsahu povinných a nepovinných služeb –Pro vlastní úřad –Pro vlastní zřízené a založené organizace –Pro obce správního obvodu a jejich organizace Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 7

eGovernment Analýza musí respektovat Situaci a stav vybavení obce I. a II. stupně v dané oblasti služeb – formulář (detailní posouzení využitelnosti existujících technologií ORP) Míra zájmu obce I. a II. stupně a jejich organizací o využití služeb TC ORP Požadavky ORP na řešení TC ORP, TC K (kraje) Dostatečnost připojení na TC K či na TC ORP a další technické podmínky Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 8

eGovernment Spolupráce na studii proveditelnosti Organizačně zajistí zpracovatel studie proveditelnosti společnost EUNICE CONSULTING a.s. Zaslání návrhu dotazníků k připomínkování do Bude požadována součinnost při sběru informací (ORP, obce) V posledních 2 týdnech v srpnu společnost Eunice navštíví jednotlivé ORP k upřesnění situace a zpracovaných dotazníků Jednání implementátorů dne v 9:00 v Ostravě Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 9

eGovernment Výstupy studie proveditelnosti Analýza bude zpracována a předaná k připomínkám do Návrh konceptu implementace eGovernmentu bude zpracován jak na úrovní kraje, tak na úrovni jednotlivých ORP. K připomínkám bude předán do Studie bude proveditelnosti bude předaná k připomínkám do Studie proveditelnosti kraje bude poskytnuta ORP, které ji mohou využít jako podklad pro svou studii proveditelnosti Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 10

eGovernment Obec Ostrava Obec ORP ostatní Obec KRAJ 3,912 mil. 2,799 mil. 4,172 mil. Dotace v mil. Kč PočetCelkem v mil. Kč Kraj4,1721 Ostrava3,9121 Ostatní ORP2, ,779 Celkem 66,9 Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 11 Výzva č.40 na vzdělávání

eGovernment Děkuji Vám za pozornost Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 12