COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…..přijďte si s námi zahrát
Advertisements

Beckiland Firemní párty.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Najdete nás také na facebook.com/teticky
Pokračujte zde. P ř edstavení restaurace Restaurace Na Ostrově a celý areál sídlí na vyjímečném místě v přírodě, dostupné několik minut přímo z centra.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
specialista na firemní květinový servis
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Hledáte výhodný pronájem sálu
Tour sportovních akcí pro firemní týmy
Prezentace Prezentace Sportareálu Pod Lipou ROUDNICE n/L. ROUDNICE n/L. Autor prezentace: Jan Franěk Použitá fota : Jan Franěk profes.fotog.-David.
O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.
Seriál sportovních akcí pro firemní týmy
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
EVENT MARKETING.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
Termín: 31. května 2011 Místo: Praha – konkrétní místu bude upřesněno SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI pro BARY A RESTAURACE aneb nejnovější marketingové tipy na.
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Ing. Jan Knyttl, MCP. Servodata / Abakus Distribution Abakus Distribution Výsadní licenční partner Microsoftu pro veřejnou správu, zdravotnictví a školství.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci provozování sportovního centra ve Zlíně na Růmech (badmintonová hala) – schwinn cycling, alpinning,
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
Plán a plnění strategie sociální firmy Ergones na roky
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Mobilní salón krásy
Prezentace služeb Pokoje 4* Restaurant Catering.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Terénní základnu - Rohanov
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2006.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
 Vztahy s veřejností můžeme zaznamenat už v dávné historii. V Mezopotámii, Asýrii, Persii a Egyptě, stejně jako v antickém Řecku a Římě se používalo.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
SPORTOVNÍ AREÁL MÍROVÁ SE VÁM JIŽ OD 1. KVĚTNA 2011 OTEVÍRÁ NABÍZÍME...
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Je řada způsobů, jak obdarovat své významné zákazníky, obchodní partnery nebo odměnit své zaměstnance za výtečnou práci... Naše společnost HARAKIRI kite.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Akcelerační program CLB Písek. Kdo  SMART DIALOG  Centrum energeticky efektivních budov (CLB)  Další partneři:  Jihočeská Agentura pro podporu Inovačního.
Národní týden manželství (NTM) únor, 2007.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Marketingová analýza společnosti Pivovar Ferdinand s. r. o.
SOKOLSKÉ HRY BEZ HRANIC podtitul: ANI FOTBAL NÁM NENÍ CIZÍ
LP catering & events s.r.o.
Název společnosti Produkty a služby
Nábor mladých fotbalistů
Slučitelnost zaměstnání a rodiny
Osobní prodej Osobní forma komunikace s 1 nebo více zákazníky
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
Prezentace obchodního plánu
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Klientský pracovník Proč si vybrat právě nás?
Název společnosti Obchodní plán.
Český dům Moskva Jiří Podhola.
Prezentace obchodního plánu
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu

1. SPRÁVNÁ VOLBA STRATEGIE Pokud hledáte pro Vaši akci místo, které by mělo být originální, tak pro Vás máme řešení. Nabízíme Vám krytou beachvolejbalovou halu s vyhřívaným pískem a oddělený venkovní areál u Pražského hradu. Teplota písku 23°C, 3 cm pod povrchem až 30°C! Našich služeb již využili např: Mazda, Hyundai, Pfizer, Rochester University. dobré rozhodnutí = úspěch

2. PROFESIONÁLNÍ PODÁNÍ TIME OUT Arena je ideální místo, kde můžete příjemně relaxovat i pracovat, oslavit Nový rok, představit nový model plavek, poděkovat významným obchodním partnerům, nebo jen dopřát Vašim zaměstnancům kvalitní odpočinek.  vánoční párty  firemní oslava  team building  firemní turnaje  prezentace zákazníkům  tisková konference  odměna zaměstnancům

3. IDEÁLNÍ NAHRÁVKA Překvapte své kolegy, obchodní partnery, zákazníky, novináře. Můžeme pro Vás uspořádat: sportovní program – beachvolejbal, pétangue, fotbal, házená, různé zábavné soutěže, profesionální exhibice společenský program – oslavy, konference, taneční párty

 u nás budete spokojeni  s námi budete bodovat  k nám se rádi vrátíte … o Vás se bude mluvit a psát. - NEJÚČINNĚJŠÍ NÁSTROJ 4. SMEČ

BUĎTE ORIGINÁLNÍ Pokud na Vás budou ukazovat, … … tak jedině proto, že vám tiše závidí.

Kapacita TIME OUT Areny je lidí dle dispozic. Cena za pronájem: od Kč za 5 hodin. 3 kurty uvnitř, 4 kurty venku, variabilita uspořádání. Bar, nové, moderní a čisté zázemí. V létě možnost venkovních akcí v klidném přírodním prostředí. Neomezené parkoviště. Možnost využití kdykoli 24/7 (hh,dd) – beachvolejbal, pétangue, házená, fotbal, zlatokopecká horečka a jiné. Připravíme pro Vás kompletní full service program: sportovní, kulturní i gastronomické služby. TIME OUT Arena se nachází na Strahově, Praha 6. Kliknutím přejdete na stránky TIME OUT Areny Kontakt: Ing. Tomáš Cvikl mobil: , NEOMEZENÉ MOŽNOSTI

FOTOGALERIE