Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
„Starost s úklidem nechte na nás…“
Advertisements

Beckiland Firemní párty.
Nová inspirace pro Váš interiér
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
Najdete nás také na facebook.com/teticky
stravovacích zařízení
Pokračujte zde. P ř edstavení restaurace Restaurace Na Ostrově a celý areál sídlí na vyjímečném místě v přírodě, dostupné několik minut přímo z centra.
PROFIL SPOLEČNOSTI. BOS. org s. r. o. Kekulova Ústí nad Labem tel.: fax. :
specialista na firemní květinový servis
CATERING.
generální ředitel a předseda představenstva
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Certifikace služeb cestovního ruchu Minikonference cestovního ruchu Chrudimska 20. dubna 2010.
Rozvoj a zkvalitňování odborného vzdělávání na středních školách a vyšších odborných školách Moravskoslezského kraje s důrazem na odbornou praxi Tento.
Lenka Prosecká Ondřej Pešek
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Studentské sdružení Jiří Hošek & Martin Haltmar IČO:
KLADNO LITOMĚŘICE PRAHA ŠKOLA, KTEROU MÁM RÁD.
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ SLAVNOSTNÍ MENU, PRAVIDLA SESTAVOVÁNÍ MENU Ing. PETRA ŠKRÁŠKOVÁ Free Powerpoint Templates.
© 2012 Tieto Corporation Pracovní fórum Konkurenceschopnost města Ostravy Tieto Petr Lukasik Generální ředitel Tieto Czech.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
Cateringová společnost Denisovo nábřeží Náchod gravity.aspone.cz.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
Vyhodnocení besed a ankety studentů SŠ o neobnovitelných přírodních zdrojích VŠB - TU Ostrava, katedra společenských věd Ing. Jiří.
Autor:Bc. Anna Hana Kučeráková zpracováno: ročník (obor) 3.KP E/01 Stravovací a ubytovací služby tematická oblastPodávání nápojů PředmětStolničení.
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Statutární město Ostrava
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Bc. Daniel Vančura Francie.
PROFIL AGENTURA XACT s.r.o. Agentura Xact s.r.o., Ruská 8, Praha 10.
Prezentace služeb Pokoje 4* Restaurant Catering.
Několik námětů a otázek k zamyšlení a výběru
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
stavby pro veřejné stravování a cestovní ruch
Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
Chuť Latinské Ameriky. Kdo jsme?  Restaurace BRiBRi nese název po indiánském kmeni BRiBRi, který žije v pohoří Talamanca na hranicích mezi Kostarikou.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ KOLEJE A MENZY Základní informace pro studenty Anetta Rysová KOLEJE A MENZY Univerzita Karlova v Praze Voršilská.
KONFERENČNÍ A SPOLEČENSKÉ PROSTORY AUTOKLUBU ČESKÉ REPUBLIKY Zajišťuje a pronajímá společnost GANIMED spol. s r.o.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_PRACOVNI_PLAN_PREZENTACE_06 Název školyStřední škola služeb,
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Klíčové aktivity realizované v Pardubickém kraji Pardubice, dne
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
Je řada způsobů, jak obdarovat své významné zákazníky, obchodní partnery nebo odměnit své zaměstnance za výtečnou práci... Naše společnost HARAKIRI kite.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_MALA_VELKA_SVATBA_PREZENTACE_20 Název školyStřední škola služeb,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_ZADANKA_NA_INVENTAR_CATERING_PREZE NTACE_10 Název školyStřední.
LP catering & events s.r.o.
Vysoká škola technická a ekonomická
Ostravská univerzita (1991 → )
Stravovací úsek hotelu – Food And Beverage Management
Ostrava Znak Plánek.
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb
Technika obsluhy – Společenská setkání
Slavnostní hostiny Rozdělujeme podle dvou základních kritérií
OSTATNÍ HOSTINY III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
Ing. Milena Dušková Místo konání stáže BUJNOCH s. r. o. Chrudim
SOŠ a SOU Blansko škola moderních technologií
Moderní gastronomie Ruth Martin.
Kariérové poradenství a podnikavost
Transkript prezentace:

Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském kraji. Zajišťujeme kompletní cateringové služby jakéhokoliv rozsahu, při jejichž realizaci klademe důraz na vysokou kvalitu, profesionální a individuální přístup ke klientům, dokonalý servis. Zároveň provozujeme Academic Food & Coffee zajišťující celodenní stravování pro studenty Ostravské univerzity.

catering Zajišťujeme catering jakéhokoliv rozsahu, od malých rodinných oslav přes svatební hostiny až po firemní konference, plesy a jiné společenské události. Připravíme pro vás akci přesně dle vašich představ, od návrhu a sestavení menu, přes zajištění inventáře, dekorací stolů, květinové výzdoby až po zajištění například venkovních stanů. Při skladbě menu, prezentaci pokrmů a nápojů, výběru barev doplňků vždy přihlížíme k charakteru a účelu konané akce.

events Připravíme pro vás event na klíč, včetně výběru a doporučení vhodného místa konání. Pro akce zajišťujeme kompletní servis: -catering -mobiliář -inventář -výzdobu -pozvánky -svatební altány -venkovní stany s posezením -hudební produkci -ozvučení -profesionálního fotografa -security -stánkový prodej občerstvení

vegetariánská a bezlepková kuchyně Vnímáme požadavky svých klientů i s ohledem na individuální potřeby jednotlivých účastníků akcí a proto se vegetariánská a bezlepková kuchyně stala nedílnou součástí námi připravovaných menu. Při přípravě používáme pouze prvotřídní suroviny a pro správnou volbu atraktivních a moderních pokrmů se neustále vzděláváme. Vegetariánská jídla se stala oblíbenou součástí menu v Academic Food & Coffee.

reference Během svého působení jsme realizovali mnoho akcí různého rozsahu a charakteru a právě spokojenost našich klientů je pro nás tou nejlepší referencí a zároveň největší motivací k další práci. VÍTKOVICE MACHINERY GROUP TIETO CZECH s.r.o. SILVER B.C. DOLNÍ OBLAST VÍTKOVICE MAGISTRÁT MĚSTA OSTRAVY HOCHTIEF a.s. SCIENCE AND TECHNOLOGY CENTER DNY NATO COLOURS OF OSTRAVA OZO OSTRAVA s.r.o

Lukáš Pazdyka