Jack russel teriér.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OUESSANTSKÁ OVCE.
Advertisements

Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Jakmile jednou podrbete psa, máte navždy vystaráno o zábavu.
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
JAK SE STARAT O PSA DENISA SOVOVÁ.
Interpretace neuměleckého textu Popis, charakteristika I.
Jack russel teriér.
Zvířata pomáhají člověku.
1. JAKMILE JEDNOU PODRBETE PSA, MÁTE NAVŽDY VYSTARÁNO O ZÁBAVU.
Základní škola T.G.Masaryka Rajhrad
Jezevčíci Alice Žáčková.
Velký münsterlandský ohař
Honza M. 3.A. Anglický setr byl vyšlechtěn v 19. století na území Velké Británie, avšak prvopočátky vývoje plemene sahají až do roku Jedním z hlavních.
Psí útulek Vítejte ve světě psů.
Pes …a jeho plemena.
PSI.
Můj pejsek Dino Dino je maďarský ohař Dino je maďarský ohař.
Small Munsterlander. byl vyšlechtěn v Německu, v kraji Münsterland, odkud pochází jeho pojmenování. Vznikl začátkem 20. století cílenou selekcí ze španělských.
Německý ovčák LORD.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Bišonek Frisé A ZAJÍMAVOSTI O NĚM.
Psi – Mé hobby Co se mi na psech líbí a proč jsem si je vybrala na svoji prezentaci Původ psů Anatomie těl psů Chování psů Smysly psů Srsti psů Dělení.
Češpivová Simona 8.A Koně. Historie Žádné zvíře na naší planetě není tak těsně spjato s člověkem, s jeho dějinami a jeho vývojem, jako kůň.
Pejsci.
Jan Mačina.  Objevil se už ve 14. století ve Velké Británii  Nejprve byl užíván k vyslídění a nahánění zvěře při lovu se sokolem  Je schopen přinést.
Historie vzniku plemene - legendy - předchůdci plemene - pojmenování plemene Vlastnosti - míry - barvy Charakter.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Peru Doba vzniku: starověk Původní využití: společník Využití dnes: společník Průměrná délka života: 11 – 12 let Další jména:
Kavalír king charles španěl. Původ a historie plemene Podobné typy španělů můžeme dohledat již v 15. století. Důkazem jsou nesčetné malby, kde byli tito.
PORTUGALSKÝ PODENGO MALÝ (Podengo Portuguese pequeno)
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Peru Doba vzniku: starověk Původní využití: společník Využití dnes: společník Průměrná délka života: 11 – 12 let Další jména:
Atlas psů Iveta Nováková 8.A rok 2008.
Pes a kočka Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_Přv-Z 4.,6.32
Anglický plnokrevník. Historie Anglický plnokrevník vznikl v 17. a 18. století v Anglii, aby uspokojil vášeň šlechty a jejích králů pro koňské dostihy.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: střední Afrika Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes Využití dnes: společník Průměrná délka života: 12 let Další.
Velššpringršpaněl.
Jagdteriér.
S AMOJED. Rasa Samojed  Země původu je Rusko  Hmotnost je kg  Výška cm  Barva sněhově nebo krémově bílá  Velmi staré plemeno sibiřského.
KANÁRSKÝ CHRT-PODENGO
Piktogramy – co je to?.
Bavorský barvá ř Původ: Podstatně lehčí a menší varieta hannoverského barváře, vyšlechtěná z něj v druhé polovině minulého století v Bavorských Alpách.
Psí Rasy Barbora Myslivečková.
Fenka křížence jorkširského teriéra a pražského krysaříka Ája
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Izrael Doba vzniku: starověk Původní využití: pária, mrchožrout Využití dnes: dobytkářský pes, stopař, hlídač, zachránce, společník.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Itálie Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes-honič, slídič Využití dnes: lov drobné zvěře Průměrná délka života:
BORDER KOLIE Hedvika Kočendová R1.A kellyamuninka.blog.cz.
ROTTWEILER.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Portugalsko Doba vzniku: starověk Původní využití: lov králíků a zajíců Využití dnes: společenský pes, lov králíků a zajíců.
IBIZSKÝ CHRT (Podenco Ibicenco) Pár chytrých otázek:
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Nová Guinea Doba vzniku: starověk Původní využití: pária, odklízeč odpadků Využití dnes: pária, odklízeč odpadků, společník.
Jack Russell Terier. Historie  Předchůdce tohoto teriéra je Parson Russellimu, má však kratší nohy  Také rád noruje => díry na vašich záhonkách.
Bulteriér.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Labradorský retrívr.
CHOVANÍ ŽIVOČICHOVÉ Veronika Straková. PSY:  Pes je savec-původně masožravec, kvůli lidem všežravec  Šelma psovitá  Domestikovaný druh  Říše: živočichové.
„Nejlepší přítel člověka.“
PSÍ PLEMENA Bernardýn, milý obr.
Pes domácí Prezentace o psech.
Prezentace Michutová Adéla
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_04
SLOVENSKO 2016.
Náš mazlík Husky Autor: David Pšenička.
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
Sibiřský husky Historie Vzhled Krmení Obrázky.
Atlas psů.
Vlastnosti kapalných látek Vypracoval: Lukáš Karlík
Vítám vás na prezentacích IX.ročníků
Zebra.
Jakmile jednou podrbete psa, máte navždy vystaráno o zábavu.
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
Užovka obojková David Zíka Tomáš Boudník. Užovka obojková (Natrix natrix) je nejrozšířenější evropský nejedovatý had z čeledi užovkovitých. Žije především.
Transkript prezentace:

Jack russel teriér

Základní informace je malé psí plemeno pocházející z Anglie je to temperamentní, svéhlavý a inteligentní pes k lidem je přátelský a oblíbený především u dětí má rád zábavu a své rodině je plně oddán průměrně se dožívá 15 let je to pracovní a lovecký pes

Historie plemene Jack Russel byl vyšlechtěn v 19. století v Anglii reverendem Johnem Russelem chtěl vyšlechtit psa, který by vyhovoval jeho potřebám vyvinuly se dvě varianty russel teriéra a to Jack Russel teriér (obrázek 1) a Parson Russel teriér (obrázek 2), který je vyšší

Druhy jacka russela Existují tři druhy Jacka Russela a to: hladkosrstý hrubosrstý broken Barvu může mít Jack Russel v kombinaci: bílá s hnědou, černou nebo trojbarevná, avšak bílá by měla vždy převažovat.

Vlastnosti je to pes, který je vhodný do města, vzhledem ke svým nárokům a velikosti (25 - 30 cm, 5 – 6 kg) nejde snadno vycvičit, při větší píli toho však jde dosáhnout, je to svéhlavý pes je to lovecký pes, tak jeho pudy nelze odbourat je velmi aktivní a tak není vhodný pro neaktivní lidi

Nejlepší přítel člověka A tohle je ten můj Nejlepší přítel člověka

a doufám, že se vám prezentace líbila. Vypracoval: Tomáš Horák Děkuji za pozornost a doufám, že se vám prezentace líbila. Vypracoval: Tomáš Horák