1 Zaměstnávání zahraničních občanů na území České republiky Věra Kolmerová vedoucí oddělení zahraniční zaměstnanosti EURES manažer Praha – MPO, 9. 12.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIP / KAAS / ZR aneb „Co budeme dělat
Advertisements

1 Zaměstnávání cizinců a hospodářská krize M. Kalinová, MPSV.
Co je nutné zařídit v hostitelské instituci v souvislosti s přijetím zahraničního výzkumného pracovníka, který bude zaměstnán na řešení projektu VaVaI.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Evropský sociální fond v kontextu politiky soudržnosti Ing. Světlana Navarová, vedoucí oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV.
Jaromír Šlesinger, HEWLETT-PACKARD s.r.o.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Evropský sociální fond v ČR
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 8. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.6.
NSK2 KONFERENCE PRO AUTORIZOVANÉ OSOBY
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. Fr. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 15Číslo.
Spojujeme software, technologie a služby Rozhraní pro import dat Vykazování dat o poskytovaných sociálních službách Ing. Radomír Martinka vedoucí projektu.
2 Jan Tomíšek Nová organizace služeb 3 Základní typy služeb poskytovaných společností Vema operativní hotline konzultace školení implementační implementace.
Národní soustava kvalifikací a její přínosy pro zaměstnavatele
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
1 EURES European Employment Services Evropské služby zaměstnanosti
Úřad práce České republiky
Informační portál MPSV (se zřetelem na elektronické aplikace) Ing. Petr Hortlík, IT expert.
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
Vaše jistota na trhu IT INTEROPERABILITA V PRAXI Josef Sedláček, ICZ a.s. 08/03/2007, Praha.
Kiosky a informační portál MPSV
Dalším vzděláváním k uspokojení požadavků zaměstnavatelů a k uplatnění na trhu práce Celoživotní učení - Kroměříž, Projekt je spolufinancován.
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Lucián Piller Intranet HR.
INTERNET Filip Fiala, 4C.  Internet je globální systém vzájemně propojených počítačových sítí. (World Wide Web)  Pro vzájemnou komunikaci v síti se.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Nezaměstnanost v OC kraji Internetový portál MPSV Krajská pobočka v Olomouci Bc. Jaroslav Mikšaník.
NÁRODNÍ SOUSTAVA POVOLÁNÍ. Národní soustava povolání (NSP) je otevřená soustavně aktualizovaná databáze informací o potřebách trhu práce, vytvářená zaměstnavateli.
Realizační tým ICZ duben 2005
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Digitalizace a archivace dokumentů státní sociální podpory
Konference projektu UNIV3 Oblasti autorizace na MPSV Svěřené profesní kvalifikace Statistika Webové stránky 1.
Německý, Švýcarský a Rakouský trh práce po 1. 5
MPSV - elektronizace v oblasti sociálních služeb
Portál veřejné správy spolupráce s BusinessInfo CS – Zákaznická řešení pro státní správu Ing. Jitka Novotná Ministerstvo informatiky.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
TISKOVÁ KONFERENCE TISKOVÁ KONFERENCE Čerpání z programů Evropského sociálního fondu v roce 2007 Praha, RNDr. Petr Nečas.
RNDr. Josef Pitner, Ph.D. Hlavní charakteristiky trhu práce v Jihomoravském kraji EXPAK AT.CZ Slavonice
Mgr. Ilona Kostadinovová, advokát I.K.
S handicapem zpět do zaměstnání
SOLVIT efektivní řešení problémů na vnitřním trhu EU.
Umísťování investic a podnikatelských záměrů URBIS INVEST 25. dubna 2012 Ing. Martin Kešner vedoucí Oddělení umístění projektů CzechInvest.
Vytváření registru územní identifikace a adres v ČR Ministerstvo práce a sociálních věcí Odbor informatiky Mgr. Karel Lux vedoucí oddělení koncepce
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
SOLVIT neformální systém řešení sporů na vnitřním trhu Setkání center na MPO
IS RŽP komunikace s okolím, komunikace centrální a lokální agendy
identifikačního registru UIR-ADR
EURES Evropské služby zaměstnanosti Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace Bc. Kateřina Krčmářová , Plzeň.
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání.
informační portál MPSV Ing. Petr Hortlík , IT expert
GISáček 2004 Jiří Caudr Internetové řešení evakuačního plánu města Olomouce evakuační plán Vedoucí práce: Doc. RNDr. Vít Voženílek, CSc.
Pracovní setkání na téma: Čerpání prostředků realizace SCLLD MAS Sokolovsko v rámci OP Zaměstnanost Datum a místo: , Královské Poříčí.
Akademický rok 2015/2016 Zápis ke studiu.
Studijní návštěvy LifeLongLearning Programme Eva Síkorová, odbor politiky zaměstnanosti MPSV.
KA 02 - Mentoring Ing. Jiří Pešan manažer KA 02. Mentoring Hlavním cílem této aktivity je zajistit škole a jejím pedagogům metodickou a technickou podporu.
Identity a Access management Petr Štros
Cizinci v Jihomoravském kraji Úřad práce ČR – krajská pobočka v Brně
Stroji milý, co to děláš Michael Hahn
Ing. Veronika Dostálková MBA
Možnosti financování obnov památek 2017 Ing. Alena Pospíšilová
Základní informace o registraci
Úřad práce ČR a povolování práce zaměstnancům ze zahraničí
Setkání manažerů PK Elektronické podávání/příjem žádostí do Programu prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR.
Kvalita sociálních služeb Markéta K. Holečková, MPSV
Právní úprava agenturního zaměstnávání - akreditace, současný stav
Dokončení DŘ 2012 a Podmínky DŘ 2013
Transkript prezentace:

1 Zaměstnávání zahraničních občanů na území České republiky Věra Kolmerová vedoucí oddělení zahraniční zaměstnanosti EURES manažer Praha – MPO,

2 Internetové stránky zahraniční zaměstnanosti

Informace o zelených kartách 3

4

Z á sadn í aplikace Zad á v á n í volných m í st zaměstnavateli Možnosti hl áš en í VM: 1.Osobně, telefonicky, em, p í semně 2.Prostřednictv í m port á lu 3.V testovac í m režimu je zas í l á n í VM prostřednictv í m XML souborů Postup při zad á v á n í VM prostřednictv í m port á lu: Registrace zaměstnavatele jako uživatele na Portálu Žádost o přidělení práva vkládat volná místa přes portál. Přidělení práva k účtu zaměstnavatele Informace o přidělení práva Registrace firmy v databázi úřadu práce Portál MPSV Zaměstnavatel Pracovník ÚP 5

tel: , Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Z á sadn í aplikace Zad á v á n í volných m í st zaměstnavateli Zadání požadavku 1 Zaměstnavatel Databáze ÚP 0 hod 3 +8 hod Požadavek stažen na ÚP ke kontrole Centrální databáze MPSV Portál MPSV hod Volné místo ověřené na portálu +16 hod Sehrávání do centra 4 +2 hod Volné místo na portálu bez ověření hod Přenos na portál 5

10

12 Děkuji za pozornost Věra Kolmerová vedoucí oddělení zahraniční zaměstnanosti MPSV, Na Poříčním právu 1, Praha 2 tel.: