Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Školní rok 2011/2012. Školní poradenské pracoviště tvoří:  školní psycholožka  výchovné poradkyně  školní metodičky prevence.
Advertisements

Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Základní škola Mikulov, Valtická č. 3,
Ekocentrum Paleta – Zdraví na talíři. Vazba na strategické dokumenty města – Akční plán strategie města – opatření „Rozvoj programů péče o zdraví obyvatel“
TS Dodatek ŠVP – ŠD – kritéria přijetí Dodatek č. 4 ke školnímu řádu Sloučení současné 4.A a 4.B Škola v přírodě Výlet – zámek Brandýs nad.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
Různé role zástupce ředitele školy
PORADENSKÉ PRACOVIŠTĚ POMÁHÁ INKLUZÍVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ ZÁKLADNÍ ŠKOLY.
PORADENSTVÍ ŠKOLA POVOLÁNÍ PŠP Zdokonalení diagnostického a poradenského systému v oblasti vzdělávání a volby povolání.
Školní poradenské pracoviště
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
KLADNO LITOMĚŘICE PRAHA ŠKOLA, KTEROU MÁM RÁD.
Zápis do 1.ročníku ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) anglický jazyk od 1.ročníku 2.cizí.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
ŠPP Školní poradenská pracoviště Moravskoslezského kraje - východisko, koncepce - krajská síť a organizační struktura - metodika - vzdělávání
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Slezské gymnázium Druh školy: střední škola (gymnázium)
VLASTNÍ HODNOCENÍ Z POHLEDU SLOUČENÉ ZŠ A MŠ
Plánování ve škole. Obsah právní předpisy výuka a vzdělávání žáků / studentů prevence negativních jevů mimoškolní aktivity administrativní záležitosti.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Tým pro inovaci Pedagogický pracovník nahlásí A. Byrtusové do 5. daného měsíce písemně (elektronicky)
ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT,
Poradenství v kontextu inkluzivního vzdělávání
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Třídní schůzky 1. A Třídní učitelka:
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Pedagogicko-psychologické poradenské služby
Rodičovské schůzky Obsah Ocenění Gympl roku 2013 (již podruhé za sebou) Info o DofE Celkový prospěch třídy Chování Omluvenky (povinností studenta.
CZ.1.07/1.2.17/ Základní informace o projektu  Rozpočet projektu: ,- Kč (žádné spolufinancování)  Příjemce projektu: ZŠ a MŠ Brno,
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Praktické zkušenosti ze ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 Mgr. Petra Kohoutová
Vzdělávání odborníků ze škol zapojených v projektu RŠPP
FAUST, o. s. Statutární zástupci Bc. Jana Hajderová, ředitelka
Každodenní chod školy S čím za kým. Struktura školy Vedení školy (ředitel, zástupci ředitele) Sekretářka (hospodářka) školy Vedoucí předmětových sekcí.
Výchovný poradce v systému poradenských služeb na ZŠ Rosice
Výchovný poradce v systému poradenských služeb na základní škole
Vyhodnocení odevzdaných dotazníků:
Praxe ve školní psychologii
Praxe ve školní psychologii Školní psychologie jako aplikovaná psychologická disciplína.
St. Gallen. Realizační team Jiří Richter Navrhovatel Vedoucí exkurze Martina Rešlová Koordinátor Doprovod Jana Pokorná Doprovod.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Podpora mateřských a základních škol formou šablon
Šablony  Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání  Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  Výzva č. 02_16_022 Podpora škol formou projektů.
ZŠ Přerov, Boženy Němcové 16 Školní poradenské pracoviště Mgr. Ilona Bočinská ředitelka školy
ZÁŠKOLÁCTVÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Kumstát. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
Projekt Rozvoj školských poradenských pracovišť v číslech Analýza měsíčních výkazů o činnosti školních psychologů/speciálních pedagogů a pracovníků Poradenské.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
Metodická schůzka RŠPP – VIP II Dr. Anna Kucharská, Ph.D.
ŠPP - ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ČLENOVÉ ŠPP  Výchovné poradkyně Ing. Milada Chamillová, Mgr. Pavlína Chovancová  Metodičky prevence Ing. Jana Josefíková,
STŘED O.S. CENTRUM PREVENCE A POMOCI Projekt podpořený z OP VK – IP oblast podpory 1.2.
Bezpečné klima na školách konference k projektu Kraje Vysočina 2017
Jak zažádat o poradenskou službu
Praktické zkušenosti ze ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 Mgr. Petra Kohoutová
Město Choceň Podpora integrace a inkluze ve školách a školských zařízeních Města Choceň CZ.1.07/1.2.00/ ČERVENC 2014.
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Zápis do 1. ročníku ZŠ pro školní rok 2017/2018
Středisko výchovné péče FRÝDLANT
Zápis do 1. ročníku ZŠ pro školní rok 2018/2019
Vítejte na třetí místní konferenci Strategické řízení a plánování
Š A B L O N Y II.
Třídní schůzky
Školní vzdělávací program
Transkript prezentace:

Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342

naše motto Pestrá, kvalitní a náročná výuka směrem ke spokojenosti dětí i rodičů.

Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 PROVOZNÍ PORADA rodičovská schůzka (adaptační pobyty) projekty a granty ŠPP (školní poradenské pracoviště) školní výlet zaměstnanců ekonomika školy v roce 2010 školní rok 2010/2011 – personální zajištění ostatní

Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Rodičovská schůzka v 18 hodin – informace o práci se třídou, pozvánka na školní akce v 17 hodin schůzka zástupců tříd ve Studiu Kopce adaptační pobyt tříd pro školní rok 2010/2011

Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342OPVK monitorovací zpráva pokračování projektu publicita

Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Projekty a granty OPVK MA 21, Fond Vysočiny, město Třebíč EU peníze školám

Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 ŠPP – školní poradenské pracoviště ŠPP – speciální pedagog, výchovný poradce, metodik prevence postup při řešení problémů

Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Školní výlet zaměstnanců odpoledne – 1.5. odpoledne Penzión Jana – Mlýnky (Strážnice) doprava autobus, polopenze program: turistické procházky, plavba Baťovým kanálem, drezína v Ratíškovicích, Skanzen ve Strážnici, posezení ve sklípku (Petrov) hrazeno z FKSP – příspěvek 750 Kč

Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Ekonomika 2010, školní rok 2010/11 stav financí personální zajištění školního roku 2010/11 – ve 14 hodin ve Studiu Kopce

Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342Ostatní Den Země Kdo si hraje nezlobí pochod, Setkání na Kopci, akademie Projekt Comenius testování žáků altán, atrium - úprava