Značky Manuály Mají hned v základu docela slušný dostřel cena poměrně malá od1000 Kč do 3000Kč Vhodné pro začátečníky,ale však velmi pomalá pro.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fyzika Elektřina v autě.
Advertisements

Proč se tělesa zahřívají při tření?
Tepelné motory Jan Nguyen 2.D Telskol.
Elektromobily Předpokládá se, že elektromobily se budou v budoucnosti stále více využívat. Jejich největší výhodou je převádění energie na pohyb s účinností.
Zákl. rysy Tech. údaje Ceník TODOS - alergie TOMSAT TTT-Tomáš TONCAR Sem vložte fotografii výrobku.
TEPELNÁ ELEKTRÁRNA.
Zábavná a adrenalinová hra
Technologie JETu 2.
Counter Strike - Source
ZÁKLADY ZACHÁZENÍ SE ZBRANÍ airsoftové zbraně spadají do kategorie D dle zákona o zbraních č. 119/2002 Sb.
Otázka č.17 a) Klikové mechanismy.
Čtyřdobý zážehový motor (čtyřtakt)
Tato prezentace byla vytvořena
Vysoká cena ropy mnoha lidem způsobuje značné problémy. U autodopravců nebo jiných firem, které jsou závislé na vysoké spotřebě paliv, může vysoká cena.
Jaké jsou technické prostředky ke snižování vlivu dopravy na životní prostředí - Jaká auta budeme používat? Patrik Macháček ZŠ Vítězná, Litovel 1250.
Autor: Petr Kindelmann Název materiálu: James Prescott Joule
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Co je to motor? Zařízení zpravidla přeměňující energii z chemické reakce (zpravidla hoření) na energii pohybovou. Motor je obvykle součástí a pohonem.
Vznětový motor Zbyněk Plch, Tercie, 2008.
Tepelné stroje -motory
Jedna ze dvou jaderných elektráren v ČR - Temelín
UHC super 9x swat Sniper rifle.
AIRSOFT.
Airsoft hra na válku.
AIRSOFT. Víte co to je?? Ne??? Tak nezoufejte, protože se to tady dovíte Airsoft je Japonská odpověď na paintball.
ČÁSTICOVÉ SLOŽENÍ LÁTEK
Lesnické práce Těžba,doprava,prořezávky, zapůjčení místností.
Elektromobil automobil na elektrický pohon jako zdroj energie
PRÁCE , VÝKON VY_32_INOVACE_01 - PRÁCE, VÝKON.
Energie LC.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Jehličkové tiskárny Kateřina Szokeová.
Jedna ze dvou jaderných elektráren v ČR - Temelín
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: E Název: Hardware – počítačový zdroj, skříň.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Airsoft je sport, zábava a pro někoho styl života. V podstatě je to bezpečná hra na vojáky, pro ty kde se tomu to tématu věnují či je zajímá. Airsoft.
Lunick Destin Ondongo 1ITb
Auta na elektriku  2011.
ČESKOSLOVENSKÉ ZBRANĚ
AKCE A REAKCE.
Umělé horní končetiny © Pavel Šťastný.
Elektrický proud.
ÚTOČNÁ PUŠKA CZ 805 BREN A1/A2
ALTERNATIVNÍ POHONY AUTOMOBILŮ Miroslav Kubíska
Síla 1kg = 10N nebo 100g = 1N značka síly F
KARBURÁTOR OB21-OP-STROJ-SMV-JEŘ-U Obsah  Význam karburátoru v automobilu Význam karburátoru v automobilu Význam karburátoru v automobilu  Princip.
FYZIKA 3 VZNĚTOVÝ MOTOR ZŠ HejniceZ. Hyxa. Vznětové (Dieselovy) motory Palivo – motorová nafta Vznětový motor se vyrábí pouze ve čtyřdobé verzi, místo.
Baterie a akumulátory Princip Rozdělení
2 MOŽNOSTI AKTUALNÍ NABÍDKAPROBLÉM Ovládání odsavače přes varnou desku Propojení není automatické Propojení odsavače a varné desky s omezenými funkcemi.
V této prezentaci se můžete informovat o možnostech našeho zavěšeného míče při nácviku techniky smečování ve volejbalu. Jedná se o profesionálně vyrobený.
Anotace Materiál je určen pro výuku předmětu Motorová vozidla u studijního oboru Autotronik a příbuzných učebních a studijních autooborů. Inovuje výuku.
ELEKTRICKÝ PROUD V KAPALINÁCH A PLYNECH. KAPALINY A IONTY Elektrolyty  Roztoky vedoucí elektrický proud Elektrolytická disociace  Rozpad částic na kationty.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Elektronika brzd I. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových.
Stroje a zařízení pro výrobu a přenos energií 2.Přednáška BW03 - STROJNÍ ZAŘÍZENÍIng. Svatava Henková, CSc.
Hledá se nový opatrovník pro Hondího Accordíka Co je zač: r.v. 2003, 2,4 iVTEC, 6st., executive Počet najetých kilometrů: 169 tisíc Barvička: Modrá (pro.
Motor? Dynamo? Totéž! Hands-on! Pomůcka k demonstraci
Účinnost různých systémů ukládání elektrické energie
Šance pro kralupskou turistiku
Stykače (Výkonová relé)
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Školní Stará Boleslav
Zákon akce a reakce. Zákon akce a reakce ? Umíš odpovědět Najdeš příklady vzájemného působení těles Co cítíš při stlačení míče Dovedeš vysvětlit pohyb.
Zákon akce a reakce. Zákon akce a reakce ? Umíš odpovědět Najdeš příklady vzájemného působení těles Co cítíš při stlačení míče Dovedeš vysvětlit pohyb.
Prúdový motor Michal Mergeš 2.D.
Datum: Název školy: Základní škola Městec Králové
Fyzika 7.ročník ZŠ Pohybová a polohová energie tělesa Creation IP&RK.
ÚTOČNÁ PUŠKA CZ 805 BREN A1/A2
2.5 Chemické zdroje elektrické energie
Akumulátor a dobíjecí soustava
1. Newtonův pohybový zákon – Zákon síly
Akumulátor a dobíjecí soustava
Transkript prezentace:

Značky

Manuály Mají hned v základu docela slušný dostřel cena poměrně malá od1000 Kč do 3000Kč Vhodné pro začátečníky,ale však velmi pomalá pro pokročilejší.Vhodná jako sniper nebo jako sekundární zbraň,čili její údržba nemusí být tak důkladná tak jako u AEG nebo PLYNOVEK Manuály se vyrábí jako sniper nebo pistole nebo samopaly.

Elektrické zbraně Jsou asi nejhojnější skupinou a taky nejprodávanější skupinou přezdívané jako AEG Jsou poháněny elektrickým motorem a motor pohání akumulátory které můžou být budˇ Nimh nebo Nicd Vhodné pro pokročilé,dva režimy střelby AUTO a SEMI jejich cena se pohybuje od 3000Kč do ovšem tyto zbraně jsou z vysokou zaručenou kvalitou –záleží na výrobci!

%

Plynové zbraně Plynové zbraně čili „plynovky‘‘ jsou nevhodné pro úplné začátečníky –docela dobrý dostřel,vysoká síla. Ceny plynovek se pohybují kolem 3000,5000,7000Kč Plynovky fungují na principu stlačeného plynu.Který při zmáčknutí kohoutku dá do pohybu kuličku plyn je většinou CO2

Zdroje a.cz/index.php hop/ /