Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zákl. rysy Tech. údaje Ceník TODOS - alergie TOMSAT TTT-Tomáš TONCAR Sem vložte fotografii výrobku.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zákl. rysy Tech. údaje Ceník TODOS - alergie TOMSAT TTT-Tomáš TONCAR Sem vložte fotografii výrobku."— Transkript prezentace:

1 Zákl. rysy Tech. údaje Ceník TODOS - alergie TOMSAT TTT-Tomáš TONCAR Sem vložte fotografii výrobku.

2 Zákl. rysy Tech. údaje Ceník Přehled Jde o přístroj pracující na bioenergetické informaci, kde se dá potlačit reakce na alergén, nebo informaci zesílit, tím odléčit bolesti pohybového ústrojí nebo odstranění únavového syndromu. Na obdobném principu pracuje přístroj Bicom. Jde o převratný pokrok v léčení alergií.

3 Zákl. rysy Tech. údaje Ceník Základní rysy výrobku a jeho přednosti Použití přístroje je vůči pacientovi velice šetrné. Není třeba žádných aplikací injekční stříkačkou. Výsledek je kontrolovatelný okamžitě. Odléčení na více alergenů - najednou. Při překlenutí krize na alergen postačí přítomnost antialergenu pouze v ruce.

4 Zákl. rysy Tech. údaje Ceník TODOS - ovládací skříňka Ovládací skříň: měřič síly na alergen časoměrová jednotka přepnutí na antialergen zesílení energie měření energie kontrola na alergen kontrola antialergenu

5 Zákl. rysy Tech. údaje Ceník Použití Alergická osoba se posadí a provede se měření reakce na alergen. Do ruky se jí dají předpokládané alergeny a provede se proměření změny, nebo kinesiologickým testem se zjistí reakce na alergen. Poté se použije sekret v rezonátoru -1, líh do rezonátoru -2 a osoba po dobu 10-15 min je pomocí el. desek odléčena, které jsou mezi levou a pravou rukou a koleny.

6 Zákl. rysy Tech. údaje Ceník Pohled na rezonátor a alergen

7 Zákl. rysy Tech. údaje Ceník Technické údaje Přístroj TODOS pracuje na malé napětí do 20V, přez adaptér 230/20V s odděleným vinutím a podprahovou energií. Magnety nepřesáhnou výkon 10 mT K přístroji je dodáván podrobný manuál jak pro ovládání TODOSu, tak k způsobu vlastního odléčení vč. VHS kazety nebo CD.

8 Zákl. rysy Tech. údaje Ceník Rezonátor TODOSu Prvý rezonátor je pro alergeny,nebo jiný energetický zdroj druhý pro vytvoření antialergenu nebo koupelové soli.

9 Zákl. rysy Tech. údaje Ceník Tvorba cen Cenová relace je závislá na příslušenství k přístroji. Jde o množství alergenů, počet aplikátorů a rozsahu léčby. Od odléčení alergií až po léčbu pohybového ústrojí, nebo odnaučení se kouření. Základní sestava: od 14 900,- Kč Úplná sestava: 54 000,- Kč

10 Zákl. rysy Tech. údaje Ceník TODOS a ódické magnety Vlastní přístroj TODOS se skládá z universální ovládací skříňky, zdroje, biorezonátoru, pulsních magnetů, ódických magnetů, alergrnů a manuálu ke zvládnutí léčby. Možno dodat VHS kazetu nebo CD

11 Zákl. rysy Tech. údaje Ceník Dostupnost Přístroj TODOS si lze objednat na uvedené adrese při upřesnění jeho specifikace. TTT - Elektrocentrum TOMSAT Tomáš TONCAR Přátelství 12, 350 02 CHEB - CZ www.mujweb.cz/veda/eiro E-mail: toncar.tomas@tiscali.cz Tel/Fax:354431076, mob: 775305465


Stáhnout ppt "Zákl. rysy Tech. údaje Ceník TODOS - alergie TOMSAT TTT-Tomáš TONCAR Sem vložte fotografii výrobku."

Podobné prezentace


Reklamy Google