Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hledá se nový opatrovník pro Hondího Accordíka Co je zač: r.v. 2003, 2,4 iVTEC, 6st., executive Počet najetých kilometrů: 169 tisíc Barvička: Modrá (pro.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hledá se nový opatrovník pro Hondího Accordíka Co je zač: r.v. 2003, 2,4 iVTEC, 6st., executive Počet najetých kilometrů: 169 tisíc Barvička: Modrá (pro."— Transkript prezentace:

1 Hledá se nový opatrovník pro Hondího Accordíka Co je zač: r.v. 2003, 2,4 iVTEC, 6st., executive Počet najetých kilometrů: 169 tisíc Barvička: Modrá (pro znalce: v metle a na hlínách) Jsem 2. majitel po pánovi kolem padesátky, který s ním najel asi 90tisíc km. Auto bylo a je servisováno pouze u autorizovaných servisů, historii lze plně dohledat v Honda databázi. Auto je ve velmi slušném stavu a po technické stránce bych řekl, že ve výborném. Co se týká výbavy, tak v rychlosti jen namátkou: asi 6 airbagů (nevím – nikdo je nikdy nepoužil, ale prý tam jsou ) 2-zónová klimatizace, vypínatelné ESP, tempomat, 6ti CD audio,... Podrobnosti zdělím a doložím zájemci osobně. Prodávám ho proto, že už od nového roku musel stát přes měsíc v garáži a teď to vypadá na další, více jak půlrok nebo jak dlouho budu mimo republiku. Žena s ním jezdit nechce a vlastně to byl její hroznej nápad...grrr – prý je její červený C8G hezčí, ale veřte, rozhodně ne lepší!!! Ačkoli si řeknete 2,4 litrový obsah, to bude žrát i trávu u cesty, je tomu docela jinak: má dlouhodobá spotřeba je asi 8,2l/100km, ale dá se i za 7litrů. Pokud ovšem člověk využívá ostrou vačku, tak se pod 9 litrů asi nedostane, ale taky to není zas tak hrozný. No ale kdo by z Hondařů neznal tenhle motor, že? A za jakou cenu? K jednání za198 000,- protože stejný typ prodali nedávno v Hondě v Ústí za 190k, ale ten měl najeto už slušných 240 tisíc kilometrů – jasně, že bez potíží. Ja k tomu přidám ještě letní kola (17“ Allessio) PS: Ty dešťové deflektory jsem mu dovezl přímo origo od Hondy z Japonska Kontakt: Láďa Kalina, tel. 605 743 467 / lad.kalina@gmail.com

2 Hledá se nový opatrovník pro Hondího Accordíka

3


Stáhnout ppt "Hledá se nový opatrovník pro Hondího Accordíka Co je zač: r.v. 2003, 2,4 iVTEC, 6st., executive Počet najetých kilometrů: 169 tisíc Barvička: Modrá (pro."

Podobné prezentace


Reklamy Google