LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právě v době recese či krize je to velmi aktuální otázka. Jak to poznat? Ti, kdo řídí podnik, některé typy znají. Většina manažerů však přivítá mít špičkového.
Advertisements

Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Reportáž – naše jídelna Vše, co pot ř ebujete v ě d ě t… Anna Sedláčková Natálie Jermanová.
 Výroba kvalitních pneumatik  Kvalita a záruka to je BARUM.
Vítejte Prosinec Finanční krize ! Doslova každý se baví o finanční krizi ! Globální finanční krize je realita Mnozí znervózněli – co mohou dělat.
 Proč se ceny stejného výrobku liší  Prodej prostřednictvím internetu  Akce obchodních řetězců  Na co si dát pozor Zdroj: Petr Klínský a spol., Finanční.
Jak v praxi využít analýzu bodu zvratu?
Vaši OZ… …prodávají často ve slevách a ustupují z původní cenové nabídky klientovi? …mají málo nových klientů a u stávajících stagnují prodejně? …neumí.
Cenové praktiky Detail stanovené ceny Balíčky a „antibalíčky“
Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.
Spotřebitel a jeho práva
Ústa a tvář direct mailu.. Prodej.
Úvod do marketingu Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Slovní úloha – procenta Běloun 33/36
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice,
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Mikroekonomie I Nedokonalost konkurence
Srdečně Vás zveme na 11. ročník pochodu Ze Zbraslavic do Zruče. Dovolte malé připomenutí toho, na co se u nás můžete těšit.
Koncepce marketingového řízení
Koncept farmářských prodejen
Str. 27.  peněžní částka účtovaná za výrobek nebo službu  vyjadřuje hodnotu výrobku nebo služby  přináší firmě příjmy - jako jediná ze 4P (výrobek,
Nejlepší nabídky sezóny Kampaň 6/2011 Obsah Téma – Nejlepší nabídky sezóny Hlavní události – velký jarní výprodej a nová vůně od Reese Witherspoon Love.
MARKETING.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo n áměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_19_JAK.
Podnikatelské koncepce
 Práce patří mezi výrobní faktory. Na trhu v roli poptávajícího vystupují firmy a v roli nabízejícího domácnosti. Pro většinu domácností představují.
Praha – Ostrava Mohou zde vlaky vydělávat? PETR GOČ.
Dokonalá konkurence (DK)
Se stochastickou poptávkou
Cíle přednášky Vymezení trhu z pohledu zákazníků a jejich poptávky
CHOVÁNÍ FIREM A TRŽNÍ STRUKTURA
Nedokonalé konkurence
Oslavte osmé narozeniny společnosti TianDe 8.narozeniny kosmetiky TianDe.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
126FIP Bod zvratu 3. týden.
Kupujte med přímo od včelaře! Získáte tak:
TRH A TRŽNÍ MECHANISMUS Kolektiv žáků 4.I. Nabídka Nabídka je ekonomický pojem vyjadřující objem výstupu výroby, které chce vyrábějící subjekt na trhu.
Ekonomie 1 Magistři Devátá přednáška Čistý přebytek a tržní struktury
OBRAT ZÁSOB, OPTIMÁLNÍ DODÁVKA
Petr Machala. Kolik to stojí peněz? Hodinová mzda.
CHOVÁNÍ FIREM A TRŽNÍ STRUKTURA
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
NEDOKONALÉ TRHY Cíle: Vysvětlit co jsou nedokonalé trhy, proč existují, jakou roli má informace.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
P ROCENTA M GR. P ETRA T OBOŘÍKOVÁ. Procenta slouží k vyjádření části celku, stejně jako zlomek nebo desetinné číslo Je-li p reálné číslo, pak jedno procento.
6 NÁPOJŮ, KTERÉ BYSTE NEMĚLI PÍT PŘED BĚHÁNÍM Jak na běžecké tejpování.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Pracovní list Kalkulace neúplných nákladů. Příklad 1: Firma vyrábí kabelky –spotřeba materiálu je 415 Kč/ks, mzdy 275 Kč/ks, ostatní variabilní náklady.
Potrava
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
5 FIRMA A SPOTŘEBITEL.
Digitální učební materiál
cz.linkedin.com/in/lencovaveronika.
Sportisimo ½ Marathon Praha
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
CHOVÁNÍ FIREM A TRŽNÍ STRUKTURA
Jak na PR (absolutní základ)
KOUČOVÁNÍ jako nástroj pro ROZVOJ ZMĚN POSTOJŮ A CHOVÁNÍ Jak vybírat kouče ??? Tim Šlapák Akreditovaný profesionální kouč ČAKO Acredited Senior Practitioner.
5 FIRMA A SPOTŘEBITEL.
Nákupní chování. Nákupní chování Typy kupujících individuální kupující – sám rozhoduje o nákupu, snaží se uspokojit vlastní přání a potřeby.
Chemie Aneb: Proč se ji učíme?!.
Příklady – zadání Jedete na dovolenou do Velké Británie. Chcete tedy hotovost 250 GBP. Kolik to bude stát českých korun? Chcete získat hotovost 1250€.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_MARKETING.
Hry.
Podnikatelské koncepce
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Slovní úlohy - směsi © Jitka Mudruňková 2014.
Procenta Výpočet počtu procent.
1. 7 Procenta.
Transkript prezentace:

LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat

Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace) Zákazník bude spokojen, protože jsou kvalitní a pomohou mu. Spokojenost bude u vás i na straně zákazníka

Jaký bude můj zisk??? 1 láhev pro vás = 100Kč Běžná prodejní cena = 199Kč Zisk 99Kč za láhev pro vás

Jak lépe prodávat??? Osvědčený způsob, jak maximalizujete možnost prodeje, je dát zákazníkovi něco navíc Prodejte 10 lahví se slevou 500Kč Váš zisk za tuto kolekci činí 500Kč

Kolik takových produktů můžu denně prodat??? Pokud budete zákazníky lákat na slevy, tak to jistě bude pro vás mnohem lepší Sleva 500Kč už je hodně a zákazníka snadno přesvědčíte S průměrnou snahou je možno prodat okolo 8 takových kolekcí za 8 hodin 8x500 = 4000Kč/den

Shrnutí Kupte pro začátek několik lahví Stačí napsat na Zisky jsou opravdu velké

Stručné informace o produktu Nezávadné složení – přírodní výrobek Jedna láhev obsahuje cca 140g látky. Léčivá látka je složena z kvalitního medu a směsi vhodné pro koupel Jsou účinné na spoustu nemocí Navodí vám takové pocity, jaké potřebujete

Pište na a objednejte si tolik lahví, kolik myslíte. (při větším objednaném množství dostanete další velké slevy)