Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZAVEDENÍ NOSOGASTRICKÉ SONDY
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
zdravotnickÉ ProstředkY Aktualní témata Pohled VZP ČR
Zdravotnická zařízení na území města Ostravy
OŠETŘOVÁNÍ DEKUBITŮ A OPRUZENIN
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Dezinfekční prostředky
PRODUKCE OVOCE A ZELENINY HOSPODÁŘSKÝ KRAJINOTVORNÝ NUTRIČNÍ zdroj vitamínů minerálních látek vlákniny fyziologicky aktivních látek (pozitivní x negativní)
Management ošetřování ran s
SPRÁVNÁ VÝŽIVA PROJEKT „ZDRAVĚ JÍST, ZDRAVĚ ŽÍT“.
ZAVEDENÍ NOSOGASTRICKÉ SONDY
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_HRUBA_11.
” Aktivní látky používané k dezinfekci ”. Druhy dezinfekce Fyzikální Fyzikálně - chemická Chemická Var po dobu 30 min. UV záření Spalovaní, filtráce Úklidové,
Sterilizace je proces, který zabezpečuje usmrcení všech životaschopných mikroorganismů včetně spór.
Základní pojmy ve výživě
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
LEDVINY Jak vypadají, kde jsou uloženy, jejich funkce, selhání ledvin, možnosti léčby při selhání ledvin.
UGO.
Jsme členy odborných organizací:
Čistění interiéru JD Advantage.
Hlavní partner Institutu vzdělávání APSS ČR. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním.
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním.
Dentimed s.r.o.
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM:VY_32_INOVACE_HRUBA_14.
VY_52_INOVACE_ZB03_0364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Volitelný předmět 1287 Moderní ošetřovatelství.
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
Dentimed s.r.o.
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
PRAVIDLA O BEZPEČNOSTI, OCHRANĚ ZDRAVÍ A OCHRANĚ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PŘI PRÁCI S VYBRANÝMI NEBEZPEČNÝMI CHEMICKÝMI LÁTKAMI A PŘÍPRAVKY § 44 a) odst. 10.
Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 2500 položek v nabídce).
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti 20 let na trhu 160 domovů a ústavů po celé ČR Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní.
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
„Sami“ si vybíráme cestu zdraví nebo nemoci..
Oslavte osmé narozeniny společnosti TianDe 8.narozeniny kosmetiky TianDe.
Co je INVOS, spol s.r.o. ? Výrobní firma cíleně se zaměřující na inovace Více než 75% objemu tržeb tvoří nové produkty Více než 35% objemu tržeb tvoří.
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
Kurz léčebné výživy a její praktické aplikace
POSUZOVÁNÍ ZDRAVOTNÍ ZPŮSOBILOSTI K PRÁCI V RIZIKU VIBRACÍ
Hodnocení kvality a bezpečí zdravotních služeb
Umělá klinická výživa obecné aspekty enterální a parenterální výživy, indikace a kontraindikace Hovořit o významu klinické výživy, historie, doba přežití.
Martin Gregora.  Podvýživa je stav nerovnováhy mezi potřebami organismu a skutečným příjmem, který vzniká v důsledku nedostatku živin důležitých pro.
Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě.
Odlišnosti lůžkové a primární péče o děti a dorost MUDr. Alena Šebková Předsedkyně OSPDL ČR.
Dezinfekce od B- agens nebo toxinů STČ – 05/IZS Příloha 2 Zdolávání mimořádných událostí.
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblastOšetřovatelství a klinické obory PředmětTeorie Ošetřovatelství.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ELI-2.4 NEBEZPEČNÝ ODPAD.
Jsme Smiths Medical Pracujeme s nejmodernějšími technologiemi v oblasti výroby zdravotnického materiálu za použití špičkového technologického zázemí a.
9.B, 15 let Ak.Heyrovského Chomutov Ústecký kraj Kontakt na školu:
Enterální výživa v pediatrii Jiří Bronský Pediatrická klinika UK 2.LF a FN Motol, Praha.
Ošetření při poranění od jehly Návod, jak postupovat krok za krokem při krvavém poranění od pohozené injekční jehly. Zpracováno z materiálu vydaným Státním.
VZP ČR A ÚHRADY ZDRAVOTNICKÝCH PROSTŘEDKŮ EXISTUJE RECEPT NA NASTAVENÍ STEJNÉ ÚHRADY ZP ZA STEJNÝ EFEKT U PACIENTA? ING. MARTIN JELÍNEK, PHD MUDR. TAŤÁNA.
Postup při přípravě injekce
Výživa a paliativní péče Petra Hýsková, říjen 2015.
MASARYKOVA UNIVERZITA
VYS_32_INOVACE_496_Dezinfekce NÁZEV ŠKOLY
Konzervárenská výroba
LÉKÁRNIČKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
Potraviny rostlinného původu
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
Ošetření dle ročního období
ŠPIČKOVÁ DEZINFEKCE A OCHRANA STRUKU
gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas
Speciální technologie 3. ročník - kuchař
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
EKOLOGICKÁ LIKVIDACE PLEVELE.
ULTRAZVUKOVÝ ČISTIČ - SonicOne
Co je to zdravá výživa ?
Drobné úrazy a první pomoc
Transkript prezentace:

Jsme členy odborných organizací:

O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než položek v nabídce). VelkoobchodLékárnaE-shop Zdravotnické potřeby Nestátní zdravotnické zařízení

Hlavní sortiment: Inkontinenční pomůcky Výrobky k ošetření ran Obvazy a obinadla Ortézy a bandáže Rukavice inkontinence Kosmetika Vata a výrobky z vaty Kapesníčky, ubrousky Injekční stříkačky, jehly a příslušenství Hygienické systémy Dezinfekce

Komplexní dezinfekční program Plné spektrum účinnosti Nákladově efektivní Variabilita produktů Šetrné k uživatelům Dezinfekce ploch Dezinfekce nástrojů Dezinfekce rukou a pokožky

Antialergické rukavice

Vysoce kvalitní vyšetřovací rukavice latexové s pudrem latexové bez pudru vinylové bez pudru

TEXPOL Obvazový materiál Sterilní a nesterilní komprese Jednorázové mycí houbičky

ALP speciální řada likvidátorů pachu 100% efekt přírodní produkty zdraví neškodné, nealergenní, bez kvasinek pH neutrální atest SZÚ Praha nepoškozují žádné materiály aktivně pachy neutralizují (navázání vazby) snižují nepříjemné pachy až o 100% přírodní doplňková vůně – sama mizí spolu se zápachem

NOVINKA – ENTERÁLNÍ VÝŽIVA Dietní nutričně kompletní tekutá výživa s vysokým obsahem energie a nízkým obsahem laktózy, určená k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí. Určená k: Podávání výživovou sondou Sipping Výhody výživy NutrilaC Vyrobena na přírodní mléčné bázi Výborné snášenlivost Optimální poměr živin, vitamínů a minerálních látek Neobsahuje lepek Skvělá cena Vyrobeno v ČR

DebriEcaSan DebriEcaSan je superoxidovaný roztok pro ošetření akutních i chronických ran, dekubitů, odřenin,popálenin a ulcerací jiné etiologie. má baktericidní, virucidní, fungicidní, sporicidní účinky ( možnost dekontaminace MRSA ) výrazně eliminuje zápach rány Choroboplodné zárodky jsou ničeny na mechanické bázi nepoškozuje zdravou tkáň, je netoxický a nedráždí lidskou pokožku, oči ani dýchací cesty Hlavní výhody: SUPEROXIDOVANÝ ROZTOK: vysoce účinný RYCHLÝ: po kontaktu s infikovaným prostředím, řádově v minutách KOMPATIBILNÍ : kompatibilní s gázovým,akrylátovým,silikonovým materiálem, lze kombinovat s jiným typem dezinfekce IHNED K POUŽITÍ: nemíchá se, neředí se, nevyžaduje žádná aktivační činidla, 12.měs –Exp. NÁKLADOVĚ EFEKTIVNÍ: snižuje celkovou dobu léčby a hospit. pacienta, použití DebriEcaSanu nevede k rezistentním reakcím. Použití: Oplachy a laváže, opakované potírání, postřik, obklady, celotělová koupel

Medisana Mluvící tonometr Odvšivovací hřeben

Online katalog od

Děkuji Vám za pozornost…