ANTIDRUGS S.R.O.. CÍL FIRMY  VYVINUTÍ,VÝROBA A PRODEJ PROTIMAGNETICKÉ SMĚSY KTERÁ OCHRÁNÍ TURISTY A DOPRAVCE  ODSTRANĚNÍ MAGNETICKÉHO POLE NA PODVOZKU.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Lenka Štibrányiová
Advertisements

PŘÍJMY A VÝDAJE, CASH FLOW
LOGISTIKA ZÁSOBOVÁNÍ NÁHRADNÍMI DÍLY V AUTOSERVISECH
Tvorba cen v maloobchodě
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Náklady VY_32_INOVACE_ při výrobě, obchodování, dopravě apod. dochází k spotřebě či opotřebení výrobních faktorů - pokud tuto spotřebu či opotřebení.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Obchodní logistika Přímá výrobková rentabilita
Financování podniku Kalkulace – vyčíslení nákladů při výrobě
VY_32_INOVACE_EKO_15 CENA I. Autor: Ing. Hana Motyčková „Autor je výhradní tvůrce materiálu.“ Datum vytvoření: Klíčová slova: typy cen, stanovení.
Podnikatelské prostředí: Mikroprostředí
Efektivnost.
Daň z přidané hodnoty a její účtování
Domácí rozpočet Poměr mezi příjmy a výdaji
Financování podniku Kalkulace – vyčíslení nákladů při výrobě slouží k tvorbě ceny sleduje strukturu a výši nákladů na ni závisí,zda firma prodělá,nebo.
Str. 27.  peněžní částka účtovaná za výrobek nebo službu  vyjadřuje hodnotu výrobku nebo služby  přináší firmě příjmy - jako jediná ze 4P (výrobek,
* HOSPODAŘENÍ PODNIKU 2 Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. Střední škola hotelnictví.
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
9. tématický okruh: Zúčtovací vztahy
NÁKLADY, VÝNOSY, HOSPODÁŘSKÝ VÝSLEDEK II.
Hofmanová Dagmar Kučerová Eva GardenServices 1.
HOSPODAŘENÍ PODNIKU listopad 2012 VY_32_INOVACE_EKO_060106
Marketing v pojišťovnictví února 2007 E :45 – 17:15 hod.
Zásoby Účtování výrobků
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
Autor: Ing.Holenda Jiří
Energetická společnost ČEZ, a. s. Petr Vobořil výkonný ředitel pro strategický rozvoj Tisková konference k výsledkům hospodaření za I. – III. čtvrtletí.
Pojetí nákladů a výnosů v účetnictví. Základní otázky podnikatelského procesu Je výše oběti racionální (odpovídající) získanému prospěchu? Podnikatelský.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektuCZ. 1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_UCE_020 Název.
Hospodaření, ekonomika. hospodaření ekonomická činnost : výroba spotřeba obchod, směna vlastnosti dobrého hospodaření hospodárnost – promýšlení všech.
Rozhodování v podmínkách neurčitosti
126FIP Bod zvratu 3. týden.
Zdroj: KOVANICOVÁ, D. Abeceda účetních znalostí pro každého.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Cíl přednášky Seznámit se
UC_A1_Základy účetnictví
Úvod do podnikových financí
Účtování DPH účet 343.
Finanční výkazy obchodních společností
Nauka o podniku Bod zvratu.
Evropské daňové právo Podnikatelský plán Michal Radvan
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Podnikatelský záměr Název prodejny: Sweet Cupcakes
Kalkulace - učitel.
DANĚ a jak na ně. daň odvody do veřejných rozpočtů (státu a obce) odvody do veřejných rozpočtů (státu a obce) daň: přímá z příjmů z příjmů z nemovitostí,
Spotřební daň Ekonomika podniku 2. ročník Spotřební daň - je nepřímá daň, tzn. je součástí ceny výrobku - je placena jednorázově při prvním prodeji od.
Majetek podniku. oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) dlouhodobý.
Financování podniku. náklady přímé – stanoví se na jednotky (materiál, úkolová mzda, pojištění z úkol. mezd) přímé – stanoví se na jednotky (materiál,
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Pracovní list Kalkulace neúplných nákladů. Příklad 1: Firma vyrábí kabelky –spotřeba materiálu je 415 Kč/ks, mzdy 275 Kč/ks, ostatní variabilní náklady.
Anotace Materiál je určen pro 1. a 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu EKONOMIKA DOPRAVY, inovuje výuku použitím multimediálních.
INFORMAČNÍ DEN Řízení skladového hospodářství a prodejny skript v Edičním středisku.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Hospodaření podniku. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
FINANČNÍ GRAMOTNOST DANĚ ZŠ HejniceZ. Hyxa. DANĚ Daně a veřejné rozpočty daně jsou jedním ze zdrojů příjmů veřejných rozpočtů. Veřejné rozpočty jsou státní,
NÁKLADY, VÝNOSY, HOSPODÁŘSKÝ VÝSLEDEK PODNIKU
Rub a líc daňového plánování
Daň z přidané hodnoty 14. prosince 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Evidence a účtování zásob ve vybrané společnosti
FINANČNÍ GRAMOTNOST Hospodaření podniku.
Evidence a účtování zásob ve vybrané společnosti
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU: ICT ve výuce
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
ÚČTOVÁNÍ VÝROBKŮ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
MAJETEK PODNIKU Kateřina dušáková.
Interaktivní prezentace pravidel
TOC Class Problem I (jednodušší varianta P&Q analýzy) (v tomto konkrétním příkladu je P=Y a Q=Z – specifikace proměnných) Ing.J.Skorkovský, CSc.
Účtování DPH účet 343.
Daň z přidané hodnoty 12. prosince 2018 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Úvod od MS Dynamics NAV Příklad nad podej a následky tohoto procesu v systému (sklad, položky zákazníka a věcné položky ( finanční transakce na účtech.
Přehled spotřeby DPV v roce 2015
Transkript prezentace:

ANTIDRUGS S.R.O.

CÍL FIRMY  VYVINUTÍ,VÝROBA A PRODEJ PROTIMAGNETICKÉ SMĚSY KTERÁ OCHRÁNÍ TURISTY A DOPRAVCE  ODSTRANĚNÍ MAGNETICKÉHO POLE NA PODVOZKU AUT POMOCÍ SMĚSY VE SPREJI

PROBLÉM VELKÁ POPTÁVKA PO DROGÁCH Z EU LEHKÉ PŘIDĚLÁNÍ MAGNETICKÉ SCHRÁNKY S DROGAMI NA PODVOZEK NÍZKÉ KONTROLY NA HRANICÍCH

ŘEŠENÍ  NANÉST PROTIMAGNETICKOU SMĚS NA PODVOZEK VOZIDLA NA KTERÝ TÍM PÁDEM NEBUDE MOŽNÉ PŘIDĚLAT MAGNETICKOU SCHRÁNKU S DROGAMI ZNEMOŽNĚNÍ DISTRIBUCE DROG OCHRANA DOPRAVCŮ A TURISTŮ

CHARAKTERISTIKA VÝROBKU 100 % FUNKČNOST JEDNODUCHÁ APLIKACE ZDRAVOTNÍ NEZÁVADNOST VYUŽITELNOST

PROPAGACE o ZE ZAČÁTKU SOUSTŘEDÍCÍ SE NA OBLAST POHRANIČÍ o BILLBOARDY o DIRECT MAILING o PLAKÁTY o ZAVEDENÍ VÝROBKU V OBCHODECH S AUTOMOBILOVÝM PŘÍSLUŠENSTVÍM

STANOVENÍ PRODEJNÍ CENY NÁKUP SPREJE S LOGEM OD VÝROBCE – 115 KČ MD 343 D POŽADOVANÝ ZISK – 800 KČ 15 KČ 189 KČ VSTUP BEZ DPH – 100 KČ MOJE PŘIDANÁ HODNOTA – 800 KČ CENA BEZ DPH – 900 KČ 21%DPH – 189 KČ PRODEJNÍCENA VČETNĚ DPH 1089 KČ

UVĚR KLASICKÝ, PODNIKATELSKÝ ČÁSTKA: KČ ÚROKOVÁ SAZBA: 7% POČET LET: 5 ÚmorÚrokZůstatek dluhu Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč0 Kč

NÁKLADY

VÝKONY FIRMY PRODEJNÍ CENA ZA 1 SPREJ ČINÍ 1089 KČ HODNOTA DPH ČINÍ 189 KČ ROKPLÁNOVANÝ POČET PRODANÝCH SPREJŮ/ROK DPHHRUBÝ ZISK KS KČ Kč KS Kč Kč KS Kč

NÁKLADY FIRMY Položka Pronájem skladu Kč Vývoj a výzkum směsy (jednorázově, pouze pro rok 2014) Kč Výroba směsy Výroba sprejů Kč Zaměstanci Kč Patenty, licence Kč Celkem Kč Kč Kč

RENTABILITA FIRMY  ČISTÝ ZISK: HRUBÝ ZISK – NÁKLADY FIRMY – DPH FIRMA V KAŽDÉM ROCE VYKAZUJE VELIKÝ ZISK KTERÝ SPOLEHLIVĚ UMOŘÍ ÚMOR Z ÚROKU A ZÁROVEŇ VYTVÁŘÍ VELKOU REZERVU PRO NAHODILÉ UDÁLOSTI ROKČÁSTKA Kč Kč Kč

KONEC ZÁPOTOCKÝ SAMUEL.