Jednoduché restaurační moučníky Pudinky - teplé Jednoduché restaurační moučníky
Šlehané pudinky Připravují se z piškotového těsta Těsto dáme do vymazané a vysypané formy a uzavřeme Vaříme 1 hod. ve vodní lázni Podáváme jej s vinnou pěnou nebo ovocnou šťávou Můžeme doplňovat čokoládou, ořechy, jablky
Třené pudinky Utřeme tuk s cukrem a žloutky Přidáváme různé potraviny nebo předvařené kaše z krupice, rýže nebo žemlí Hmotu kypříme tuhým sněhem z bílků
Pudinky z odpalovaného těsta Základem je kaše vyrobená z vody, mouky a tuku Do prochladlé mouky přidáme žloutky Na konec přidáme pevný sníh z bílků Vaříme ve vodní lázni jednu hodinu e vymazané a vysypané formě Pak opatrně vyklopíme a poléváme krémem