1 Strukturální fondy EU – Operační programy VpK, VaVpI, PI Vladimír Kebo SRVŠ, Praha, 20. listopadu 2008 9. Sněm rady vysokých škol.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OP VVV a OP Z Ing, Jan ŠILD, partner HOPE GROUP s.r.o.
Advertisements

Vzdělávání pro konkurenceschopnost mýty a příležitosti Ing. Markéta Novotná Praha.
Tvorba OP pro programovací období Kontext a vazby OP •EU jako ek. nejrozvinutější společenství na světě – charakterzované sociálním smírem.
Strukturální fondy na MŠMT Setkání českých technologických platforem
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro místní rozvoj, ČR Odbor evropských fondů Výroční zpráva Rámce podpory Společenství.
PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5. DUBNA 2004 PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5.
LUKÁŠ MELNIČÁK FINANCE A MARKETING VE VYSOKÉM ŠKOLSTVÍ.
Předsednictvo RVŠ dne Vladimír Kebo. Zprávy Zpráva o realizaci Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace PO1 – 15 projektů za 28,7 mld.
INFORMACE Z XI. ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU OP VK PRAHA, pro předsednictvo RVŠ, 19. září 2013 Zpracovala: doc. Ing. Ivana Kraftová, CSc.
Monitorovací výbor Rámce podpory Společenství RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce.
14. jednání Monitorovacího výboru pro Operační program Průmysl a podnikání hotel Yasmin Praha 20. listopadu 2009 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Praha a fondy EU Programové období 2007 – 2013 Markéta Reedová náměstkyně primátora HMP.
Program konkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Strategie čerpání evropských fondů v období 2007 až 2013: Konkurenceschopná česká ekonomika Ing. Martin Tlapa, MBA náměstek ministra průmyslu a obchodu.
8. jednání Monitorovacího výboru pro OPPP hotel Yasmin Mariánské Lázně 23. – hotel Monty.
Úvodní slovo předsedy MV OPPI Vystoupení zástupce DG Regio Informace ŘO o plnění úkolů z minulého jednání výboru Informace o aktuálním stavu OPPI Informace.
Deváté jednání Monitorovacího výboru pro Operační program Průmysl a podnikání hotel Yasmin Praha 4. června 2007 hotel Jalta.
Informace z Monitorovacího výboru OPPI dne 9. února 2007.
Vzdělávací projekty pro města a obce Ing. Jarmila Modrá Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 7. prosince 2006.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Datum,místo. Národní program Phare část II Zaměření programu:  podpora podnikatelské infrastruktury (MMR) 
Operační program Podnikání a inovace (OPPI) Vladimír Kebo, Sněm RVŠ 22.listopadu 2007.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 18. schůze PRVŠ Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
Řízení a koordinace politiky soudržnosti v České republice v období Ostravice Hotel Montér Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Monitorovací výbor RPS Praha, 19. června 2007 Vyjednávání NSRR a OP na období
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
VaVpI – stav a problémy F. Ježek 22. listopadu 2007.
Návrh operačního programu „Výzkum a vývoj pro inovace“ - strukturální fondy EU 2007 – 13 a Hodnocení VaV a jeho výsledků 2006 Dr. Marek Blažka Sekretář.
Centrum inovačního vzdělávání Liblice INOVACE 2006 Galerie inovací 7. prosince 2006 Mgr. Jaroslava Barbara Sporková.
Vladimír Ort Most, 28.března Možnosti čerpání - ESF projekty - škola jako žadatel, OPVK, globální granty ESF systémové.
Sněm RVŠ - bod 4.1 RVŠ Sněm RVŠ - bod 4.2 Základní informace: Bilanční a hodnotící zpráva RVŠ za funkční období
Zpráva o činnosti SK RVŠ 16. zasedání předsednictva RVŠ Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
Sněm RVŠ1 Přehled činnosti Předsednictva RVŠ za období květen - listopad 2008 (3 řádná zasedání: , a )
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
K O N F E R E N C E Ministerstva průmyslu a obchodu ČR OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE 2007 – 2013 téměř sto miliard korun pro konkurenceschopné české.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2009 Prof. Dr. Ing. Zdeněk Kůs Listopad 2008.
Sněm RVŠ1 2. zasedání sněmu Rady vysokých škol 18. května 2006.
Zpráva o výběrovém řízení na Rozvojové projekty VVŠ pro rok 2009 Pro 9. zasedání sněmu Rady vysokých škol 20. listopadu 2008 Zpracoval: František Koliba.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2012 Prezentace pro 9. zasedání sněmu RVŠ dne Doc. PhDr. Petr Zemánek, CSc. Listopad 2011.
ministryně pro místní rozvoj
Dotační projekty Vysokého Mýta
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
Regionální konference Zlínského kraje Univerzita Tomáše Bati, Zlín, Příprava operačního programu přeshraniční spolupráce Cíle 3 – Evropská.
Srovnání současného a budoucího programovacího období v ČR Ing. Jarmila Modrá Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 8. listopadu 2006.
Využívání Evropského sociálního fondu v oblasti vzdělávání v letech Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR Schola Nova, Praha
Možnosti podpory celoživotního učení v programech financovaných Evropskou unií Ing. Marek Mora Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 10. května.
OPERA Č NÍ PROGRAM VZD Ě LÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 12. listopadu 2008Dr. Aleš Vlk Prioritní osa 2 Výzva.
Full cost v Operačním programu Výzkum a vývoj pro inovace Ing. Jan Vitula ředitel sekce řízení OP VaVpI, MŠMT konference Budoucnost „full cost modelu“
1 Systémový rámec terciárního vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Individuální projekty národní Skupiny pro výzkum a vysoké školství.
Podpora vzdělávání prostřednictvím OP Rozvoj lidských zdrojů a OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Ing. Jan Vitula MŠMT.
PŘÍPRAVA PROJEKTŮ NA SŠ Autor: Jana Bartoňová.  Fondy EU  Programové období  OP VK  Zkušenosti s projekty v OPVK +dokumenty  Benefit7  Programové.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Pracovní setkání 28. června 2007
Prioritní osa 3 - výzva č. 25 a 27
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Operační program VaVpI spuštěn
10. ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty - aktuální stav Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihomoravský kraj
Představení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Výjezdní zasedání pracovní skupiny pro evaluaci a HP
Příprava operačních programů
Informace z 1. ustavujícího zasedání Národní stálé konference
Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost (2007 – 2013)
Transkript prezentace:

1 Strukturální fondy EU – Operační programy VpK, VaVpI, PI Vladimír Kebo SRVŠ, Praha, 20. listopadu Sněm rady vysokých škol

2 Osnova prezentace OP Podnikání a inovace OP Výzkum a vývoj pro inovace OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Závěr Operační programy VpK, VaVpI, PI, Sněm RVŠ, Praha,

3 OP Podnikání a inovace Jednání 5. MV dne 3. listopadu 2008 Úvodní slovo předsedy MV OPPI Vystoupení zástupce DG Regio Informace ŘO o plnění úkolů z minulého jednání výboru Informace o aktuálním stavu OPPI k Zpráva o stavu funkčnosti přenosu dat z ISOP do MSC a zdokumentování funkčnosti ISOP Informace o naplňování synergií s OP VaVpI Operační programy VpK, VaVpI, PI, Sněm RVŠ, Praha,

4 OP Podnikání a inovace Materiály k jednání na 6. MV dne 3. prosince 2008 Indikátory Prioritní osy 2 OP VaVpI Pravidla způsobilosti výdajů pro běžné projekty Prioritní osy 2 OP VaVpI Výzva pro běžné projekty Prioritní osy 2 OP VaVpI Hodnotící kritéria Prioritní osy 2 OP VaVpI Výběrová kritéria pro program ZÁRUKA Výběrová kritéria pro program PROGRES Výběrová kritéria pro program ROZVOJ Operační programy VpK, VaVpI, PI, Sněm RVŠ, Praha,

Materiály k 2. zasedání MV 25.listopadu 2008: představení stavu příprav a implementace OP VaVpI představení a projednání Prováděcího dokumentu OP VaVpI představení a projednání Výzvy v rámci OP VaVpI - Prioritní osa 2 různé 5 OP Výzkum a vývoj pro inovace

6 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost 30. října Konference k využívání ESF ve vzdělávání - zakončení Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v novém programovém období ( ) navazuje Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost - OP VK. plenární část - ministr školství, mládeže a tělovýchovy ČR Mgr. Ondřej Liška, zástupce Evropské komise Jiří Švarc, vedoucí oddělení řízení a implementace OP RLZ v rámci MPSV Mgr. Petr Musial a zástupkyně Ministerstva školství SR Mgr. Henrieta Holúbeková Operační programy VpK, VaVpI, PI, Sněm RVŠ, Praha,

7 ESF a ERDF - závěry Aktuální informace o stavu operačních programů, aktuálních výzvách, konferencích a seminářích: Operační programy VpK, VaVpI, PI, Sněm RVŠ, Praha,

8 Děkuji za pozornost. Vladimír Kebo Sněm rady vysokých škol Operační programy VpK, VaVpI, PI, Sněm RVŠ, Praha,