Dobrovolnické centrum Vlaštovka

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Občanské sdružení Brouček
Advertisements

Dobrovolnictví pro Vysočinu Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Rozvoj péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví.
Knihovny současnosti, České Budějovice, 13. –
Kvalitní péče o seniory Vítejte na mezinárodní konferenci v Praze, 9.března 2007.
Dobrovolnická činnost v Domově Sue Ryder Příklad dobré praxe
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Finanční možností svépomocných skupin
Regionální rozvojová agentura Egrensis „Partnerství pro budoucnost“ Karlovy Vary konference 14. – 15. června 2005.
ASOCIACE NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ ÚSTECKÉHO KRAJE. STRANA 2 ANOÚK (založena r. 2001) Smysl ANOÚK je ve třech hlavních směrech činnosti: 1. Komunikace, partnerství,
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
Tandem Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Tandem Koordinační centrum česko-německých.
Konference Dobrovolnictví v obci – jak na to? Soběslav, října 2013 Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci -
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ
Dobrovolníci Amelie na ambulanci I. interní kliniky – hematologie Staniční sestra Karolína Straková a koordinátorka dobrovolníků Amelie pro Prahu Mgr.
Mgr. František Bublan Formy a perspektivy dobrovolnické služby z pohledu neziskové organizace.
KOMPAS = sociálně preventivní volnočasový program pro děti ve věku 8 – 15 let Zaměřený na:KOMunikaci PArtnerství Spolupráci V současné době je program.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Pobočka Sokolov Zpracovala: Mgr. Kamila Lišková. Začátky Společnost Člověk v tísni působí v Karlovarském kraji od roku Prvním městem v Karlovarském.
Tisková konference k NTM , Ing. Jiří Musil.
„Místní partnerství ve Vsetíně“ Seminář Knihovny a strukturální fondy EU II – využití prostředků EU na podporu rozvoje knihoven.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. projekt CENTRA PODPORY INKLUZIVNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Individuální národní.
Perspektivy dobrovolnictví při mimořádných událostech a krizových stavech Občanské sdružení ADRA Josef Koláček.
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
Koordinace Evropského roku dobrovolnictví /10 Michal Urban 31. ledna 2011.
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
Management dobrovolnictví ve sdružení Okamžik
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
VZDĚLANÝ VENKOV Projekt Mikroregionů Nechanicko a Urbanické brázdy.
PANEL humanitárních organizací Ústecký kraj - Ústí nad Labem , Ministerstvo vnitra ČR.
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 FAUST, o.s.. Statutární zástupci: Bc. Jana Hajderová Ing. Naděžda Antošová, PhD. Jiří Němec.
Bojovníci proti násilí na ženách Délka realizace: 21 měsíců Trvání: od do Projekt je realizován na území Karlovarského kraje.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
Sociální služby a Projekt Zdravý kraj v Jihomoravském kraji J.Drbal, V.Kytnerová, K.Zouharová Plánování rozvoje sociálních služeb Dobrá praxe zdravých.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
1 LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ – SUPMAT - Podpora vzdělávání pracovníků center pokročilých stavebních materiálů (CZ.1.07/2.3.00/ )
Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika OP3: Rozvoj lidských.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Projekt: „Aktualizace Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb na území ORP Veselí nad Moravou “ Bc. Gabriela Fellingerová 1. Veřejné setkání 1. října.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Krajská konference o environmentálním vzdělávání, výchově a osvětě ve Zlínském kraji
Aktivita je součástí individuálního projektu Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji ( Projekt.
ŠPP - ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ČLENOVÉ ŠPP  Výchovné poradkyně Ing. Milada Chamillová, Mgr. Pavlína Chovancová  Metodičky prevence Ing. Jana Josefíková,
Metodická pomoc obcím Porada se starosty obcí Pardubického kraje
ČINNOST PANELU HO ÚSTECKÉHO KRAJE V ROCE 2016
KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA DOBŘÍŠSKU A ZAPOJOVÁNÍ VEŘEJNOSTI
Vážení a milí žáci, vítáme Vás ve Střední odborné škole stavební kArlOVY Vary, příspěvkové organizaci. Jsme rádi, že se s Vámi setkáváme v novém školním.
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
DOBROVOLNICTVÍ „Na této Zemi nemůžeme dělat velké věci, ale pouze malé věci s velkou láskou.“ Matka Tereza Bc. Petra Moravcová, DiS.
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík
Práce multidisciplinárních týmů v oblasti duševního zdraví v Karlovarském kraji Jaroslav Hodboď.
Komunitární program PROGRESS
KOMUNITNÍ PLÁN PÉČE Benešov nad Ploučnicí
OA a VOŠS OSTRAVA – MARIÁNSKÉ HORY
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Setkání starostů obcí správního obvodu ORP Brandýs nad Labem-Stará Boleslav PROGRAM dne 31. ledna 2018.
Transkript prezentace:

Dobrovolnické centrum Vlaštovka PŘI MATEŘSKÉM CENTRU Karlovy Vary, o.s. Východní 6, 360 20 Karlovy Vary

Pracovní tým

Cíle projektu Vytvoření kontaktního střediska Evidence dobrovolníků a organizací majících zájem o dobrovolníky Školení, semináře, diskusní kluby Spolupráce se státní samosprávou (ÚP K.Vary, MMKV, KÚ KV) Zapojení se do komunitního plánování Osvěta, propagace, šíření dobrovolnictví

JAKOMÁČEK pomáhá při Bambiriádě Skupina dobrovolníků JAKOMÁČEK pomáhá při Bambiriádě

Připravujeme Kampaň „Hledáme dobrovolníky“ Besedu s veřejností o NNO a dobrovolnictví v rámci „30 dní pro NNO“ Besedy pro studenty středních škol na téma Dobrovolnictví Konferenci pro zdravotnické pracovníky na téma „Dobrovolnictví ve zdravotnictví“ Navazující projekt pro rozšíření působnosti DC a zkvalitnění služeb Společný projekt v RADĚ DC (ve fázi přemýšlení) Křesadlo 2007

Držitelé ceny pro dobrovolníky Křesadlo 2006 Zleva: p. Jiří Roubínek, pí. Renata Nečová, starosta města Ostrova Bc. Jan Bureš, který převzal cenu za Mgr. Zdeňku Čepelákovou, pí. Milada Bučková, manželé Mgr. Eva a p. Lubor Hankovi, Mgr. Ivana Harzerová

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a Karlovarským krajem Kdo nám pomáhá Dobrovolníci a spolupracovníci HESTIA DC Ústí n. L Členové RADY DC Severozápad Karlovarský kraj Profesoři ze škol Sponzoři Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a Karlovarským krajem Děkujeme!

Kde nás najdete? areál Mateřské školky Východní 6 Karlovy Vary – Drahovice 360 20 2. pavilon, 1. patro autobus MHD č. 6, směr Stará Kysibelská, předposlední zastávka Východní autobus MHD č. 10 nebo 15, směr Lidická, předposlední zastávka Gagarinova

Kontakty Lenka Dolečková Věra Bartošová Mgr. Stanislav Kříž Tel. 775 730 847 lenka@materske.centrum.cz Věra Bartošová Tel. 606 581 369 mckv@seznam.cz Mgr. Stanislav Kříž Tel. 736 650 756 stan.kriz@seznam.cz

Děkujeme za pozornost!