Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zoner Foto Studio Bohumil Bareš.
Advertisements

Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Operační systém MS Windows xp
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Seznámení s počítačem.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Windows 8 ZMVS. Windows 8 Nové 3D uživatelské rozhraní s kódovým názvem Wind. Nové uživatelské rozhraní bude požadovat minimálně 170MB video paměti a.
Vizuální Systém Fotbal
Polycom® RealPresence® Desktop
Jak publikovat na fakultním webu ZSF Krátký návod Autor: Václav Vonášek.
Obrázek v prostředí MS-WORD
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
INFORMATIKA 4_10_ HODINA 10. TÝDEN
SmartPhone start - Apple iPhone
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
POČÍTAČOVÉ SÍTĚ KONCEPCE SÍTÍ
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
FTP – přenos souborů Tato služba se používá pro přenos souborů pomocí přenosového protokolu FTP. Pro tuto službu existují speciální klienti, kteří se dokáží.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Dotyková zařízení ve výuce ​ Aktivita B2 Ing. Libor Měsíček, Ph.D.
Sdílení obsáhlých souborů na webu Výpočetní technika.
Serverové systémy Windows
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Zálohování dat MS Windows - Aktovka.
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
Poznámkový blok a WWW Mgr. Lenka Švancarová. Poznámkový blok a WWW Spustíme si Poznámkový blok.  Soubor-Uložit jako Uložit jako typ – Všechny soubory.
Uživatelské profily, vlastnosti uživatelského účtu
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Popis a ovládání Plocha I
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Přístup do školní sítě z domu Josef Doležal 7.B
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Internet Explorer. Některé důležité operace Uložit aktuální stránku Uložit aktuální stránku Uložit obrázek ze stránky Uložit obrázek ze stránky Otevřít.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-15.
Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.
Návrh interiéru Pokoj, ve kterém by mi bylo dobře... ZADÁNÍ ÚKOLU.
Disk Google. Google disk umožní uložení až 15 GB souborů zdarma, přístup k nim odkudkoliv, a spolupracovat s ostatními soubory můžeme na disk nahrát 0tevře.
Posílání fotek Letecká pošta- První web ne který můžeme umístit velké množství fotek.
Zálohování fotografií
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Pohled uživatele.
Základy použití počítačů II Autor a hlavní přednášející předmětu: Doc. Ing. Mgr. Petr Klán, CSc. ( ) Kromě.
Zálohování dat Zoner cloud Webové úložiště fotografií. Virtuální disk. Zabezpečené přihlašovací údaje.
CENTRUM BIOSTATISTIKY A ANALÝZ Lékařská a Přírodovědecká fakulta, Masarykova univerzita Uživatel počítačové sítě b) Vyučující tým: Daniel KLIMEŠ Ivo ŠNÁBL.
Práce v lokální síti Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Ivana Topolová VŠE v Praze
LMS Moodle Instalace a Nastavení.  (1) Instalace systému  Požadavky  (2) Nastavení Cronu  (3) Základní možnosti vytvoření kurzu  Moodle:
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
Google Drive.  Společnost Google má svém portfoliu cloudové služby, jež se pomalu ale jistě stávají standardním řešením pro práci s daty.  Dříve stačil.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Synchronizace dat na iPadu Co se všechno naučíme??? iFiles.
Název šablony: ICT2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Počítačové sítě.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Co se všechno naučíme??? Synchronizace dat Google Disc
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Tvorba webových stránek – místa v síti
TÉMA: Počítačové systémy
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Office 365.
Transkript prezentace:

Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete ovládat dvěma způsoby: pomocí webového prohlížeče pomocí klienta.

Instalace Dropboxu Přihlásím se na stránku Zvolím Download Dropbox a Uložit soubor. Na obvyklé místo (nastaveno v prohlížeči) se uloží soubor Dropbox.exe. Dvojklikem tento soubor spustím a nainstaluji klienta Dropbox.

Pokud se chcete zaregistrovat, zvolte první možnost... Pokud jste se již u Dropboxu zaregistrovali, pak vyberte druhou možnost.. Pokračujte kliknutím vpřed... (Next)

Budu používat již vytvořený účet Heslo je 6kola! Název počítače – instalátor nabídne stávající jméno počítače. Můžu je změnit na libovolný název.

Zvolím provoz zdarma ☼ Další (Next)

Neměnit Další (next)

Budou následovat další obrazovky, které jen odentruji...

Po ukončení instalace se otevře složka Dropbox Po chvíli synchronizace jsou ve složce soubory z Internetu.

Od této chvíle: Cokoliv se ve složce změní, projeví se okamžitě ve složkách Dropbox všech přihlášených a zapnutých počítačů: Změna souboru Nový soubor Přejmenování souboru

Dropbox účet a nastavení sítě. Bezplatné účty jsou vybaveny 2 GB úložiště (odstraněné soubory a revize se nepočítají). Můžete zkontrolovat své kvóty a nastavení vašeho účtu na Také mějte na paměti, že soubory ve složce Dropbox jsou stále na pevném disku, takže budete potřebovat nejméně tolik místa na pevném disku jako váš Dropbox účet.

Dropbox je zabezpečen. Všechna data souboru dochází přes SSL. Zašifrovány jsou všechny soubory. Jsou to stejné standardy, kterými banky a vojsko chrání svá data.