Vytvoření grafu v programu Excel 3. Osnova Vytvoření grafu Úprava grafu Konečná úprava.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vytvoření rovnice v programu Microsoft Word
Advertisements

Procera Plus – Představení
Program na výpočet parametrů vlhkého vzduchu
Vytvoření grafu v programu Microsoft Excel - Otevřete program MS Excel - Vytvořte tabulku z naměřených hodnot f (kHz) F u(dB) 0,1 -4,08 0,2 -0,45 0,5 2,92.
Grafická úprava seminární práce
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.0 (Graf v MS PowerPoint)
PowerPoint 2007: Formátování grafu Lekce 15. Úkol Pracujte s grafem na 3. snímku. – Změňte typ grafu na spojnicový. Z nabídky vyberte hned první variantu.
Grafy v Excelu.
PC T CAN / R PROG T CAN Po připojení programátoru se na pracovní ploše zobrazí informace o novém hardwaru a spustí se “Průvodce novým nalezeným hardwarem”.
Google formuláře.
Excel – editace ( formát ) buněk
Druhy grafů 2013 O. Kánský.
Úprava grafu Úprava sloupců Formát osy Formát legendy Stěny grafu
Tvorba štítků. Co jsou to štítky Zvláštní druh obecných sestav tvoří štítky. WinBase602 umožňuje vytvářet štítky libovolných rozměrů a parametrů, nejběžněji.
MS ACCESS parametrický dotaz
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE_09/C5 AutorIng. Liběna Krchňáková Období vytvořeníZáří 2013.
MS ACCESS - FORMULÁŘE Databázové systémy.
Microsoft Excel Téma: Vkládání grafů Krok 1 Nejprve otevřete nebo udělejte tabulku, pro kterou budete graf vytvářet.
Vytvoření grafu v programu Excel. Osnova 1.Vytvoření tabulkyVytvoření tabulky 2.Vytvoření grafuVytvoření grafu 3.Úprava grafuÚprava grafu 4.Úprava os.
Vytvoření grafu v programu Excel 2. Osnova 1.Vytvoření tabulkyVytvoření tabulky 2.Úprava grafuÚprava grafu.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Tvorba grafu Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Excel– Zásady Ing. Bohumil Bareš.
Propojování tabulek Vytvořte tabulku obsahující součty a průměry dávek státní podpory z let 1996 – 2000.
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Excel – Grafy Ing. Bohumil Bareš.
Na hlavním panelu najdeme nejdůležitější tlačítko v počítači – START. Pomocí nabídky START spouštíme programy, aplikace a hry, spravujeme a vypínáme.
Malování lupa. Malování lupa Lupa: Provádí zvětšení pohledu na obrázek. Políčko pod pruhem udává možné násobky zvětšení a zmenšení. Zvětšení obrázku.
Práce s řadami. Krok 1:Vytvořte vlastní řadu n V menu Nástroje klikněte na možnosti, otevře se dialogové okno možnosti. n Vyberte složku seznamy a pak.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Školení Excel – základní jednoduché funkce Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme.
Tvorba spojnicových grafů v aplikaci MS Excel
Vytvoření hypertextového odkazu
Tabulkový procesor. Tabulkový procesor pokročilé funkce filtrování a řazení dat formuláře podmínky a podmíněné formátování export a import dat.
BMW Z4 Interactive Wallpaper BMW Z4 Interaktivní tapeta. Průvodce instalací. BMW Z4 Interaktivní tapeta
Práce s excelem.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Grafy v Excelu.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Jak vyrobit titulní stránku První a nejdůležitější částí titulní stránky je název práce.Ten musí vystižně celo práci charakterizovat a přitom nesmí být.
VŠB –TUO ATŘ Manažerská grafika Grafy v MS Excel 2003 Podešva Petr
 1 krok jsou podrobnosti o účtu zvolte si heslo zvolte si přezdívku napište křestní jméno napište příjmení vyplňte datum narození a pohlaví.
Grafy Studijní obor: Sociální činnost Ročník: 2 Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
EXCEL VYTVOŘENÍ GRAFU ING. BOHUSLAVA VITEKEROVÁ IKT MS Office
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
EXCEL – tisk a tvorba grafů Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Ditta Kukaňová.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 8 GRAF I – spojnicový graf Autor: Bc. Pavel Šiktanc Co se všechno naučíme??? Vytváření grafu z jednotlivých.
Kontingenční tabulky. Úvod Kontingenční tabulky jsou jedním ze základních nástrojů pro práci s Excelem i pro jakékoliv smysluplné zpracování a vyhodnocování.
Materiál slouží k doplnění učiva o grafech. Součástí materiálu je i závěrečná samostatná práce na téma grafy.
Doc. RNDr. František Koliba, CSc. Katedry Informatiky a matematiky OPF SU Budova A Informatika pro ekonomy II INM / BPNIE Přednáška.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony Klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_.
Číslo v digitálním archivu školy
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ25 Excel – Absolutní odkaz na buňku.
KIV/ZD cvičení 4 Tomáš Potužák.
Popis tvorby jednoduchého grafu
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Vytváření grafů, úpravy
Kofigurace & napájení Windows
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
MS Excel – druhy grafů Nejčastější typy grafů: Ostatní typy grafů:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Informatika – Práce s grafy
Program Software602 Form Filler
Transkript prezentace:

Vytvoření grafu v programu Excel 3

Osnova Vytvoření grafu Úprava grafu Konečná úprava

Vytvoření grafu Vytvořte takovouto tabulku z naměřených a vypočtených hodnot Označte hodnoty ze kterých budete vynášet graf Stiskněte tlačítko Průvodce grafem Typ grafu volte XY bodový Zvolte bodový s datovými body spojenými pomocí hladkých spojnic a bez značek Stiskněte tlačítko Další

Úprava grafu Vyberte záložku Řada Označte Řadu 1 Napište název P Stiskněte tlačítko Další Označte Řadu 2 Napište název 

Úprava grafu Vyplňte název grafu a označte osy X a Y Výkonové přizpůsobení R z (  ) P 2 (W) Otevřete záložku Mřížky Zaškrtněte políčka Hlavní mřížky Stiskněte tlačítko Dokončit

Konečná úprava Upravte graf podle instrukcí z předchozích prezentací Dvojitým klikem klikněte na zobrazený průběh účinnosti Otevřete záložku Osa Zvolte možnost Na vedlejší ose Stiskněte OK Opět upravte osy a zobrazení účinnosti Blahopřejeme tím jste vytvořili graf výkonového přizpůsobení