Vzpomínka k mezinárodnímu dni BOZP a informace k aktivitám Evropské agentury pro BOZP v roce 2007 RNDr. Sedlák, ředitel odboru bezpečnosti práce a pracovního.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výroční konference IMPEL TFS
Advertisements

Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Zahraniční stáže v oblasti péče o duševní zdraví.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
12. září 2014 Slide N° září 2014 Slide č. 1 Sekretariát Urbact URBACT II Evropský program územní spolupráce při integrovaném a udržitelném.
VLIV ZMĚN SVĚTA PRÁCE NA KVALITU ŽIVOTA 2005 – 2008 Moderní společnost a její proměny Seminář k výzkumu na úseku BOZP
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
Mládež v akci Neformální volnočasové vzdělávání pro všechny mladé lidi.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
SPRÁVNÁ PRAXE Malé a střední podniky. Evropský týden BOZP (EW BOZP) Evropský týden BOZP každý rok vrcholí prezentací výsledků programu SPRÁVNÁ PRAXE 
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
2. zasedání Rady vlády pro seniory a stárnutí populace, 13. března 2007 Příprava zprávy o plnění Regionální implementační strategie EHK pro stárnutí a.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
Tematický blok 3: Institucionální aspekty Budoucnost, kterou chceme Kapitola IV – Institucionální rámec pro udržitelný rozvoj B. Posílení mezivládního.
Koordinace Evropského roku dobrovolnictví /10 Michal Urban 31. ledna 2011.
Projekt sociálně-ekonomický rozvoj Hradce Kralové VNG-GST-projekt ve spolupráci měst Hradec Kralové (CZ) aArnhem (NL) Mezinárodní konference Praha, 16.
Strategie AGE MANAGEMENTu v české republice
BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI
Informační systém BOZP v ČR (IS BOZP)
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
TISKOVÁ KONFERENCE TISKOVÁ KONFERENCE Čerpání z programů Evropského sociálního fondu v roce 2007 Praha, RNDr. Petr Nečas.
Referenční proces v České republice Jakub Stárek 11. března 2011 Praha, Hotel Pyramida Konference k procesu přiřazování úrovní kvalifikací v ČR k úrovním.
Jak připravit town- twinningový projekt v rámci programu Evropa pro občany Gabriela Hermannová.
2. I NFORMAČNÍ ZDROJE V OBLASTI BOZP Ing. Lucie Václavková.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Sekce veřejných knihoven SKIP Částečně úplná zpráva o činnosti sekce v roce 2013 Gabriela Jarkulišová.
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
Celostátní porada vysokoškolských knihoven 2005, Praha, Asociace knihoven vysokých škol ČR v roce 2005 Barbora Ramajzlová
KONTAKTNÍ SEMINÁŘ Programu CZ11 Public Health Inititatives Iniciativy v oblasti veřejného zdraví Zaměření Programu.
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení centra komplexní onkologické péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Reforma systému péče o ohrožené děti 25. listopadu 2011 Miloslav Macela Odbor 21 rodiny a dávkových systémů MPSV.
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Zdraví 2020 – Národní strategie ochrany a podpory zdraví a prevence nemocí MUDr. Vladimír Valenta, Ph.D. Hlavní hygienik ČR a náměstek ministra pro ochranu.
Globální akční plán WHO pro zdraví pracovníků na období Pavel Urban Státní zdravotní ústav WHO spolupracující centrum pro pracovní lékařství.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
SPOV – POR - červen 2011 Cíl SPOV  nastolit toto téma v přesvědčení, že právě venkov a zejména malé obce mohou sehrát velmi důležitou roli při obnově.
1 PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ Radim Chmelík.
Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Transformace a deinstitucionalizace Karel Vít Konference.
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR, 7. února 2013 Úvodní slovo
Společné setkání „minitýmů“
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Tiskový mluvčí ZUR 295 Tereza Fojtová, tisková mluvčí MU
Projekt GDA PR aktivity v realizaci
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Praha, 23. června 2016 Pavel Lukeš
Národní programy VaV v gesci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy 28. června 2007.
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
Seminář ,,Právo a podnikání v digitálním věku” - Ostrava,
Seminář ,,Právo a podnikání v digitálním věku” - Ostrava,
Ing. Stanislava Správková
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Ing. Pavel Vinkler, Ph.D., ředitel odboru podnikatelského prostředí
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Komunitární program PROGRESS
Tisková konference vedoucího odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

Vzpomínka k mezinárodnímu dni BOZP a informace k aktivitám Evropské agentury pro BOZP v roce 2007 RNDr. Sedlák, ředitel odboru bezpečnosti práce a pracovního prostředí MPSV

Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Připomínáme si Mezinárodní den vzpomínkových akcí za oběti pracovních úrazů a nemocí z povolání a za zraněné při práci Mezinárodního dne BOZP

Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Příspěvek MOP Přijetí nové Úmluvy č. 187 a Doporučení č. 197 o „Podpůrném rámci v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci“

Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Kampaně Evropské agentury BOZP Evropský týden BOZP 2007, jejíž tématem je jsou muskuloskeletární poruchy (MSD) a Iniciativa pro zdravé pracoviště v roce 2007

Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Harmonogram Evropského týdně 2007 Národní kampaň bude zahájena v červnu 2007 Hlavní část bude soustředěna ve dnech 22. až 26. října 2007 Závěrečná akce na evropské úrovni se bude konat v březnu 2008 v Bilbao

Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Aktivity ET BOZP semináře (70 účastníků), tisková konference, 2 odborné články + jejich umístění v tisku, monitoring tisku, vyhodnocení výsledků kampaně, zpracování

Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Iniciativa pro zdravé pracoviště 1. seminář První seminář se bude konat dne 29. května 2007 v Klánovicích (Slavětínská 82, Praha 9) v prostorách Manažerského institutu družstev (MICOOP) ve spolupráci s Evropským Info Centrem. 2. seminář Přesné datum ještě není stanoveno. Předpokládaný termín konání je v listopadu 2007.

tel: , Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Děkuji za pozornost