Dark Orbit -Hra která nikdy nekončí!. K začátku Pohybovat se po herní mapě je vskutku jednoduchá záležitost. Loď se ovládá myší. Stačí pouze kliknout.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentační nástroj Open Office, Impress EFEKTY SNÍMKU
Advertisements

Z malé do Nemalé jak získat investora Ondřej Tomek ex Centrum.cz.
Informační systém pro stavební společnost
Moje hry HRÁT. Ztroskotalec Kdysi dávno žil jeden kapitán jménem kapitán Cuketa 99. Ale při jeho poslední plavbě se do lodi dostala voda a celou loď zaplavila.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: listopad.
Školení počítače Excel
Martin Adam Švadlenka. Úvod Téma Desková aplikace Zadání Vytvořit funkční deskovou aplikaci, která by dokázala spustit hru Lodě, podobnou těm které známe.
AutorIng. Martin Allmer ŠkolaEuroškola Strakonice Datum8. Června 2013 Ročník3. Tematický okruhPráce s počítačem Číslo VM Anotace Jak zašifrovat složku.
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
VÝPOČTY V TISKOVÝCH SESTAVÁCH SESTAVÁCH Lenka Buchtová, 4. y.
Veronika Lexová. - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky.
Základní pojmy v informatice –II.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 4.0 (Text)
Jak vytvořit vlastní prezentaci ?
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Má žák ZŠ dostatek informací pro volbu technického vzdělávání ? Miroslav Strouhal ZŠ Velké Němčice.
Štěpán Lískovec, 4.A.  =základní programové vybavení počítače (tj.software)  hlavní úkol:  A, zajistit uživateli možnost ovládat PC  B, vytvořit pro.
Centrální evidence vodních toků - změny k
Klávesy – kamarád při psaní
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
- Označování buněk - Jedna buňka Řádek a sloupec Více buněk Všechny buňky.
Prosím zapněte si zvuk a klikněte na ikonku
OPERAČNÍ SYSTÉM WINDOWS
Úprava textu - řádkování a odrážky.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Formátováním odstavce se rozumí změna jeho vlastností jako velikost, barva, typ, podtržení atd. Pokud chceme změnit některou z vlastností již napsaného.
Zeměpisný kvíz ZADÁNÍ: zvolte si stát navrhněte zajímavou grafiku
Výukový program Poznávání počítače.
Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová.
Budu vás provázet jak vytvořit zástupce na ploše a ve složce. Doufám že vás tento program bude bavit. NÁVOD.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Školení Excel – základní jednoduché funkce Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme.
Práce s myší Druhy počítačových myší
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
První zaměstnání Petr Machala.
Zájmena Druhy zájmen 6. ročník.
- nejrozsáhlejší online hra na světě
CAPOEIRA Prezentace Brazilského bojového umění, které mísí prvky tance a kopů a akrobacie…
Řešení domácího úkolu DÚ v 1 = 40 kmh -1 v 2 = 30 kmh -1 v 3 = 50 kmh -1 Tři rybářské lodě vyrazily na moře. První (červená), vyplula rychlostí 40 km/h.
Křivky, tvary, výplně VY_32_INOVACE_Mul4a0201Mgr. Jiří Mlnařík.
Vzdálená správa Tomáš Kalný.
BEJCI Tohle je asi konec bejků pátá třída končí Jeden chce jít na matematickou TAK TOHLE JE NA PAMÁTKU.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Hra – Riskuj – slovní úlohy o pohybu – 2.
Příběh o budoucnosti lidstva Já si například myslím že v roce 2696 bude náš svět strašně znečištěný, ale vyspělý.
Teorie portfolia Markowitzův model.
Téma: Využití ICT pro psaní novinových článků Vypracovala: Jana Wasserbauerová.
NÁZEV ŠKOLY:SOŠ Net Office, spol. s r.o. Orlová Lutyně
SP3 - ARCHICAD PRVKY 3D - NL STŘECHA
Jak sestavit dokument v Apstr 4
Název společnosti Produkty a služby
Popisuje: Vojtěch Zedek
Přejmenování, mazání, kopírovaní, přesun, vysypání koše
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 4– POWERPOINT – PRÁCE S TEXTEM Název školy:
Zástupce Zástupce souboru (anglicky file shortcut) je v informatice typ souboru používaný v systému Microsoft Windows. Umožňuje odkazovat na data, která.
ing. arch. Vladimíra Jínová
Myš Pravé tlačítko Levé tlačítko
6. cvičení 25. března 2015.
ing. arch. Vladimíra Jínová
Název události Úvodní informace k události Podnadpis události Datum
Návod na tvorbu vzoru 1. Jak si upravit blok..
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
[Nadpis plakátu] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Následující tituly a jména nahraďte tituly.
TVORBA POSTERU V MICROSOFT POWERPOINT
Transkript prezentace:

Dark Orbit -Hra která nikdy nekončí!

K začátku Pohybovat se po herní mapě je vskutku jednoduchá záležitost. Loď se ovládá myší. Stačí pouze kliknout na místo kam se chcete pohnout, a loď tam doletí. Pokud s lodí chcete letět určitým směrem, stačí pouze kliknout dále od lodi a držet tlačítko myši. Pro přesun na delší vzdálenost stačí na minimapě označit destinaci, kam chcete a loď vám tam doletí sama od sebe. Toť vše.

Hlavní menu

Časté otázky Jak opravit svoji loď? Jak opravit svoji loď? Já vždy říkám:Neopravený pilot je již předem mrtvý pilot, dbejte na tento fakt a nepadněte na základě své nedbalosti udržovat technický stav lodi v pořádku... Já vždy říkám:Neopravený pilot je již předem mrtvý pilot, dbejte na tento fakt a nepadněte na základě své nedbalosti udržovat technický stav lodi v pořádku...

Nový letoun APIS Někdy je potřeba navýšit DMG, někdy štít a někdy přidat nějaké extra do lodi. Apis, devátý letoun je to pravé řešení. Někdy je potřeba navýšit DMG, někdy štít a někdy přidat nějaké extra do lodi. Apis, devátý letoun je to pravé řešení.

Uridium Je velmi cenné Nikdy ho není dost Je potřeba na elitní výbavu

DESINGY goliahta

Asi nějak tak!

Vyrobil : Jan Dobeš Vlastnosti Loď: Goliath (elitní) Klan: EAS™ Firma: EIC

Děkuji za shlédnutí