1 www.pvt.cz E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ústav distančního vzdělávání OPF SU Karviná
Advertisements

Vzdělávací technologie kurzu podnikatelství pro techniky
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
AKREDITOVANÉ ŠKOLICÍ STŘEDISKO ČLEN ASOCIACE VDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH TRADICE OD ROKU 1991 Zdeněk Mašín Microsoft Gold Certified Partner Akreditované.
DRMS forum Brno, září 2009 Mgr. Daniela Kobilková Praha, 7. září 2009.
E-learning a studenti kombinovaného studia VŠ projekt do předmětu E-learning Lucie Jirků, UČO květen 2004.
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
Learning management system Zdeněk Jelínek. Learning management systém LMS- systém řízení studia – Learning management systém Je to soubor nástrojů pro.
STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROJEKT „Technologické centrum“ Zpracovatel: EUNICE CONSULTING a.s. 1.
Tvorba webových aplikací
Výsledky výzkumu ve vzdělávacích institucích doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. Ing. Petr Urbanec Univerzita Pardubice.
E-learning na vysokých školách ? Jaroslava Mikulecká Petra Poulová Fakulta informatiky a managementu Univerzita Hradec Králové.
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Efektivně vzdělávat zaměstnance? Víme jak na to. SAP ČR a Oxygen Solutions Milan Štolba Ing. Milan Štolba; ředitel sekce Rozvoj vzdělávání; Oxygen Solutions,
E-learningový kurz ÚK PdF bilance ročních zkušeností.
Přínosy projektu „Vybudování jádra a realizace systému vzdělávání pro Středisko informací a vzdělávání v elektronickém zdravotnictví“ CZ.2.17 /
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu, Projekt Matra – Solón Solón Matra.
Reinženýring cesta ke zvyšování výkonnosti státní správy s využitím procesního řízení Ing. Martin Čulík Notes CS a.s. Konference ISSS 2003 Hradec Králové.
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Microsoft Office Project 2007 Představení aplikace.
E-PRAHA 2006/Osička1 Systém managementu jakosti ÚMČ Praha 10 ČSN EN ISO 9001:2001 Systém managementu jakosti ÚMČ Praha 10 ČSN EN ISO 9001:2001.
Distanční vzdělávání v ČR, současnost a budoucnost II. národní konference Jindřichův Hradec
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
Vaše jistota na trhu IT Vybudování a provozování e-spisovny Josef Sedláček ICZ a.s.
Nové formy vzdělávání zaměstnanců ve veřejné správě
Krajský úřad Libereckého kraje
Portálová řešení pro kraje a obce Jan Toman zástupce pro školství a samosprávu společnost Microsoft v ČR a SR Miloš Sobotka systémový inženýr společnost.
IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2002 Internet ve státní správě a samosprávě, Programy „Blended Learning“ pro zaměstnance.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Základní rozdělení činností v podnikové informatice
MARKETINGOVÝ MIX.
E-Government Moravskoslezského kraje (II. – VI. část výzvy) Projekt Vnitřní integrace úřadu Odbory informatiky, kancelář ředitele, investiční a majetkový,
Profesní rozvoj řídících pedagogických pracovníků k zajištění rozvoje služeb ICT ve škole Radek MacaKSM2 – Obhajoba závěrečné práce Mgr. Radek Maca.
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Zavedení ekonomického systému Microsoft Business Solutions – NAVISION v městě Ústí nad Labem Mgr. Petr Gandalovič primátor města Ústí nad Labem
Úspěšný projekt č. CZ / E-Úřad E-learningový vzdělávací program pro další vzdělávání pracovníků ve veřejné správě.
E-learning na Pedagogické fakultě MU z hlediska potřeb studentů a učitelů Tamara Váňová, KAJ PdF MU.
Podpora podnikání ze SF EU OP Podnikání inovace Globální cíl: zvýšit do konce programovacího období konkurenceschopnost české ekonomiky a.
Informační systém UNIV 2 Kraje Ing. Marek Kocan , UNIV 2 KRAJE, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o.
Publikování prostorových dat na Internetu (prezentace pro VLE Dílna) Ing. Jan Růžička Institut geoinformatiky VŠB-TU Ostrava, HGF tř. 17.listopadu
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
© 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice e-Education Andrea Barešová Account.
Open Source LMS systémy Open eDoceo Miroslav Bureš.
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
Peníze do vašeho rozpočtu. ALC, spol. s r.o. ALC se zaměřuje na optimalizaci metodik a vývoj softwarových nástrojů na podporu řízení IT a ostatních interních.
Městský úřad Nový Bydžov eGon centrum ORP Nový Bydžov Ing. Martin Kořínek Bc. Ondřej Neuman.
Pro podporu začlenění České republiky do EU Microsoft s.r.o. „Informatická podpora procesů vzdělávání “
Stav eGovernmentu v ČR a aktuální výzvy Praha, JUDr. Jaroslav Strouhal náměstek ministra vnitra pro informační a komunikační technologie.
Monitorovací systém sociálních služeb města Plzně k podpoře dotační politiky Mgr. Karolína Vodičková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – 26.
Znalostní a vzdělávací databáze pro energetiku Praha, Květen 2009 INERGO, a.s. Praha CDFE, o.p.s. Praha INERGO výukový server.
1 Architektura IS podporující manažerské řízení 9. MEZINÁRODNÍ KONFERENCE O INFORMATICKÉ PODPOŘE PERSONÁLNÍCH PROCESŮ V OZBROJENÝCH SILÁCH A STÁTNÍ SPRÁVĚ.
Alfa Human Service Alfa Human Service, I INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Přátelská školka CZ.1.07/1.2.00/ Výměna.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Vzdělávací programy projektu „Implementace nové integrovatelné e- learningové infrastruktury do rezortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ Registrační.
Bohumil Havel MoodleMoot.cz 2016
Efektivní Knowledge management
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
Transkript prezentace:

1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel

2 Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Efektivní vzdělávání Vlastnická perspektiva Zákaznická perspektiva Procesní perspektiva Učení a růst Vize zlepšení Hybné síly Kompetentní zaměstnanci pomocí IT nástrojů Zvládnou kvalitní procesy Zákazníci/ občané budou spokojení Zvýší se společenská prestiž služby správy

3 Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad „Obsah“ e-Learningu Technologie - Internet Řízení vzdělávání Testy Koupené Vlastní Kurzy e-Learning

4 Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Příležitosti ve vzdělávání procesy jazyky odb. vzdělání ICT rozvoj

5 Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Řešení pro „malý“ úřad Charakteristika omezené skupiny studentů individuální studijní potřeby Nezískáváte systém LMS eDoceo, ale jen přístup k zakoupeným kurzům VÝHODY Neplatíte LMS eDoceo Nižší cena zakoupených kurzů NEVÝHODY Nemáte k dispozici informace o průběhu studia Někdy kratší doba možnosti studia Po domluvě jsme schopni poskytnout informace o studiu jednou za měsíc, ale ne v takovém rozsahu jako v případě pronájmu či nákupu LMS eDoceo

6 Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Řešení pro malý úřad technicky

7 Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Řešení pro „střední“ úřad Charakteristika středního úřadu (počet) Poskytnutí vlastního personalizovaného přístupu ASP Správcovské činnosti aplikace a organizaci studia personál úřadu zajištění rolí systému poskytovatelem Výhody Eliminuje investice na pořízení aplikace a příslušného HW a SW serveru Máte LMS eDoceo plně k dispozici Vaše kurzy a informace o Vašich zaměstnancích jsou chráněny a přístupné pouze Vám Není nutná investice do nákupu LMS eDoceo, platíte pouze nízké měsíční poplatky za pronájem Průběžně získáváte zdarma nové verze

8 Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Řešení pro střední úřad technicky (ASP)

9 Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Řešení pro „velký“ úřad Charakteristika velkého úřadu (počet, lokality) Prodej LMS se slevou pro VS Plánování a nominaci prezenčních a e-Learningových vzdělávacích akcí Správcovské činnosti aplikace a organizaci studia personál úřadu zajištění rolí systému poskytovatelem Získáváte systém pro efektivní řízení vzdělávání Zakoupené licence jsou Vám trvale k dispozici Nutnost prvotní investice do nákupu LMS eDoceo Nové verze získáváte pouze při placení ročního udržovacího poplatku

10 Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Řešení pro velký úřad technicky

11 Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Řešení pro sdružení (kraj) Program firem PVT a Trask solutions pro kraje Poskytnutí personalizovaného přístupu ASP Možnost kumulace licencí obcí, měst a krajského úřadu v rámci kraje Zvýhodněná cena přístupu k ASP službě KÚ Vysočina již bude využívat eDoceo za zvýhodněných podmínek

12 Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Co nabízíme aktuálně Implementace Analýzy nasazení a integrace Implementace LMS a tvorba kurzů Projektové řízení Kurzy Balík 20 kurzů ICT – MS Office Professional 7 modulů ECDL – samotestovací moduly Rozřazovací testy MS Office – 12 testů Kurzy ze zákona – 14 modulů BOZP, PO, řidiči Kurzy osobního rozvoje Kurz e-podpis (připravena konfigurace podle zákazníka) Kurz jak studovat Jazykové kurzy Akreditované kurzy 312/2002

13 Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Děkuji za Vaši pozornost Těšíme se na Vás na stánku PVT