Geocaching.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Další specifické formy cestovního ruchu – svatební CR, hipoturistika, treking, horolezectví, paragliding, golf, geocaching Ing. Ľubica Cinkánová.
Advertisements

Netradiční formy práce s knihou Knihovna Gymnázia Příbram Netradiční formy práce s knihou Knihovna Gymnázia Příbram Edita Vaníčková Makosová.
EU ICT2/1/1/9 Člověk a svět práce - 4.,5. ročník  Téma: V zimním lese – práce s papírem, práce ve skupině  Průřezová témata: enviromentální výchova,mediální.
U073 GPS navigace GPS doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
… aneb dobrodružství pro všechny majitele GPS Martin Grulich, Petr Vespalec
Spojené státy americké
ENVIRONMENTÁLNÍ INFORMATIKA A REPORTING C I Vymezení zájmového území.
Itálie.
Aneb,,tohle už jen tak nauhádnete´´. Zadání úkolu Dnes Vám dáme tedy těžší Zemi Budeme od Vás požadovat pracování s atlasem,encyklopedií a učebnicemi.
Na mudly zde nehleďte Městská knihovna Slavoj ve Dvoře Králové nad Labem Marta Staníková
Geocaching VY_32_INOVACE_GPS_BU_06 Sada: GPS ve výuce Téma: Geocaching
„Výuka na gymnáziu podporovaná ICT“.
„Výuka na gymnáziu podporovaná ICT“.
Dánsko Richard Hladík.
INDIE.
České stavovské povstání
Jak vznikají ostrovy V mořích a oceánech se nachází velké množství ostrovů Známe 3 hlavní druhy ostrovů Obr. 1.
Epsilon 2.B. * Kniha je rozdělena na několik částí * Tyto části vedou k objevení dokumentů o královském původu Ježíše Krista – sangreal, či svatý grál.
Vliv hry Geocaching na turistickou návštěvnost Bakalářská práce , Brno Prezentace Bakalářské práce Vedoucí práce: Ing. Jaromír Landa Autor práce:
Tvorba materiálu je financována z ESF a státního rozpočtu ČR.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
. Broumovská vrchovina Denisa Minářová XI.B /2010.
GEOCACHING Petr Kvasnička
Jméno a příjmení: Marek Janoušek Téma: GPS Třída: 5.A
Geocaching aneb cesta za poklady.
Obnovení Československé republiky
Náhrdelník Autor: Mgr. Helena Uhříková Škola: Základní škola Fryšták, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech Regionální dějepisně zeměpisný katalog Třeboňska Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 Zpracováno.
EU – OP VK – III/2 ICT DUM 17 Vypracovala Ludmila Kebzová.
Zeměpisná šířka.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Marie Grygarová.
Jiří Kozumplík, prezentace předmětu GIS. Co je to Geocaching?  Motivace pro výlety do přírody  Zábava  Sport / soutěžení.
Autor: Mgr. Věra Sklenářová
VY_32_INOVACE_19_Historie internetu Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/
Přezimující živočichové
Navigační systémy pro určení polohy na Zemi
Tajná společenství Lenka Beznosková C2B.
Dopravní síť světa 2 Jan Spousta.
Autor: Mgr. Hana Baroušová. Meruňka obecná (Prunus armeniaca, Armeniaca vulgaris) strom z čeledi růžovité systematicky řazena spolu s třešní a švestkou.
Řecké báje PPT Templates Orfeus a Eurydika.
Mgr. Michal Rakowski Zapojení geocachingu do výuky na škole.
On-line Hry Hana Smolanová.
Igor Dostal
Příroda nebo člověk Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Vypracoval Adam Ludes.
Geocaching Marek Bešta, , OV3-TE3. Geocaching hra na pomezí sportu a turistiky hledání schránky (cache) za použití GPS schránky jsou situovány na.
VY_32_INOVACE_11 Podnebí Ameriky - pracovní list
Ziel3/Cíl 3 Program na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným státem Sasko Ziel3/Cíl 3 – Programms zur Förderung.
Využití GPS, buzoly a kompasu
Turisté plní trendů RNDr. Aleš Krejčí, CSc. KAM po Česku, Praha Vysoká škola finanční a správní, Praha Výroční konference A.T.I.C. ČR Výstaviště Černá.
Drobnepamatky.cz Databáze drobných památek České republiky Mgr. Martin Milichovský
Workshop Uherské Hradiště Principy fungování GPS a geocaching Jakub Trojan
Workshop k tvorbě produktu Rodinná dovolená na kolách Suchý vrch Realizováno v rámci projektu Téma roku Orlických hor a Podorlicka.
Autor: Ing.Petr Kvíz. Geocaching je hra na pomezí sportu a turistiky, která spočívá v použití navigačního systému GPS při hledání skryté schránky nazývané.
Střední škola služeb a řemesel Stochov J. Šípka 187, EU peníze školám Projekt Evropské peníze Stochovu reg. č. CZ.1.07/1.5.00/
Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova Autor: Mgr. Roman Havlíček 2.1 GPS a Geocaching - praxe Kde se GPS využívá? START.
ORIENTACE V KRAJINĚ. Světové strany Hlavní světové strany jsou: sever (S) jih (J) východ (V) západ (Z) Pro přesnější určení směru používáme vedlejší světové.
GPS souřadnice Mgr. Miroslava Černá ZŠ Volgogradská 6B Ostrava-Zábřeh.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 GPS a Geocaching - teorie Kde se GPS využívá? START.
Svět a lidé kolem nás Eliška Švihlová. LIDÉ s PŘÍRODOU Lidé občas dělají nezdravé věci které jsou nebezpečné jak pro ně tak i pro přírodu jako třeba KOUŘENÍ.
Florbal Matěj Pírek 5.B Hluchak.
Geocaching Studentská konference Lukáš Havlát DL2
DUM - Digitální Učební Materiál
Geocaching VY_32_INOVACE_GPS_BU_06 Sada: GPS ve výuce Téma: Geocaching
Mikronésie.
Niagarské vodopády VY_32_INOVACE_18_38
ŠERM By:Anna Zemanová.
Pracovní postup Jiří Borovička,Dan Duong. Fotky.
Jedná se o dřevěná kolečka o průměru 35mm v nichž je laserem vygravírovaný obrázek. Používají se pro výměnu a slouží jako vizitka geokačera.
Mapy České republiky.
Transkript prezentace:

Geocaching

Geocaching Turistická hra GPS souřadnic místo s keškou GPS navigace Umisťují se na nějak zvláštní či známá místa Geocacher, kačer mudla

Cache (Keš) plastová schránka Logbook, mudlokarta, tužka Geocoin, Travelbug, věci na výměnu Malé, střední, velké, ostatní

Cache Dělení kešek podle charakteru: 1)Tradiční Cache 2)Multi(před místa) 3)Mystery(šifra) 4)Webcam(fotka) 5)Letterbox hybrid(+ indicie) Drsnokeše Adrenalinové keše Na skalách, podzemí, nedostupné stromy Těžké luštění šifer

Historie USA 1. května 2000 Rok V České republice kešek V celé světě kešek 2005 700 171.000 2006 2.570 300.000 2007 5.000 422.000 2008 11.500 500.000 2009 15.700 824.000 2012 32.000 1.500.000 2014 35.000 2.300.000

Úmrtí V ČR 2012- Bílá skála, Praha- most 2005-Motole, Praha- skála 2013-Zaječí Důl, Fojtka-Ostrý

geocaching.cz geocaching.com wiki.geocaching.cz wikipedie.cz Zdroje geocaching.cz geocaching.com wiki.geocaching.cz wikipedie.cz